11/10/2010

RHAONI'S TWENTY-FOURTH B-DAY!


Hahahaa! Tää eka foto oli itseasiassa maistiaista illan loppu menosta.. Mut jos nyt mentäis ensiksi kuitenki suht alkuun ja kattellaa noita hulluttelui sit taas lopus?! :P Oltiin mun mussun kanssa tos yks päivä viettää mun hyvän ystävän Rhaonin synttäreitä, täällä Köpiksessä siis!

Kirvesmurhaaja Ragnar saapui juhlapaikalle.. Vähän myöhässä, tai kaikki muut oli melkee jo paikalla. Mutta miten se sanonta nyt menikää.. Fashionably late?? Hmm.. Hell yeah! ;D


Toi asunto mikä näissä kuvissa on, niin on siis ihan Rhaonin oma asunto, jossa myös minä asustelin lähes kuukauden ennen oman asuntoni löytämistä! Vóila!

Ensiks piti tietty saada itse synttärisankarin kanssa foto! :) Happy 24th B-DAY!

Aah! Tarjolla oli herkullista tarjottavaa! Niin juoma, kuin myös ruoka muodossa! ;D Rhaonilla oli yks kaveri, joka työskentelee kahvilassa, nii se oli tuolla tekemässä erillaisia kivoja drinksuja meille! OMNOM! :) ..BY THE WAY! Tossa ylhäällä vasemmalla, toi jätkä pitkällä tukalla, on mun pomo Dieseliltä täällä! Jooh.. On tullu biletettyy pomon kans jopa iha muutamaan otteeseen jo! :DDD


Sitten tutustuin ihan super ihanaan tyttöön, (<- tai no naiseen kait, ko jo lähes kolmekymmentä) niin tutustuin siis tyttö/naiseen nimeltä Josefina! Se kerto paljon sen matkoista ympäri maailmaa ja tuli sellanen matkakuume että päätettii sit myöhemmi mussun kans jo että lähetää Australiaa ens vuoden talvella.. Siis sillai pidemmäks aikaa, ehkä vuodeks tai jotain! :P

Nii seuraavaks siinä sit mun mussu aaevan pirteenä ja iloisena! ^^

Asutaan siis nyt yhdessä! Ja ainaki tähän asti yhteiselo sujunut aika hyvin.. Joulukuussa sitten muuttaa yks mun kaveri, eräs suomalainen tyttö, meidän kanssa kämppikseksi! Jepa! Ja nyt ois aika jo sit viimeisien kuvien :DDD Valmistautukaa ja laittakaa tyyny lattialle, ettei leuka, ku se putoo nii ettei hajoo iha täysin ku se maaha putoo! :DD <- LOL, mistä mä tonkin vetäsin...


Että semmoista nyt tällä kertaa! :DD Noitte kuvien jälkee oli hyvä jättää kamera lepäämään, ettei vahingossa kesken kaiken menon ja huiskeen, hajoisi täysin!

Mutta mutta! Oli aivan mahtavat synttäripirskeet! Vähän humalaiset, mutta sehän tarkoittaa että oli erittäin onnistuneet? Kiitos Rhaoni näistä! Ja kiitos myös mahtavavista tarjoiluista! Jee jee! :) Nyt ois aika mennä nuqquu! Huomena aamulla taas töihin! Ja sitten torstaina on ehkä yks mallikeikka! Ja öö, viikonloppuna myös töitä.. Milloinkoha ehin taas postailla.. :DD Ehh.. Näätte sit! Tai no, voin luvata tehä ainaki yhden asupostauksen tässä muutaman päivän sisällä! :)) Nightie night! Sleep X-TRA tight! ;) Pus! -R


Far East Movement feat The Cataracs - LIKE A G6


11 comments:

Anonymous said...

ällöttävän kuulosta kun puhut "mussu"-sanalla poikaystävästäs :DDD mut kiva postaus.

Anonymous said...

^mitä ällöttävää siinä on?

Anonymous said...

Noi kuvat ei kauheen kivalta näyttäny, ainakaan noi, jossa näkyy toi sinipaitanen mustahousunen. Sitä olis turha ees stailaa, koska se ei tehois siihen, ei mikään... Muuten aika kivoja kuvia.

Anonymous said...

vähä sul o hyvännäköne pomo (;
kelpais ....

Anonymous said...

Tää blogi on muuttunu paljon sen jälkeen kun muutit sinne Köpikseen. :) Hyvällä tavalla siis! Toivottavasti postailet tällässiä "energisiä" postauksia lisää =)

Anonymous said...

mitä nuo oranssit juustot(?) on? :) kivan näköset bileet!

Anonymous said...

onko tolla ihanalla Rhaonilla blogia:-)?

Anonymous said...

On teillä ollut hauskat bileet ja hyvännäköistä syötävää (nam) tarjolla! :)

Vai että kirvesmurhaaja Ragnar!? :DDD. No, taisit vähän myöhästyä juhlista, koska hukkasit kirveesi matkalle ja jäit sitä sinne etsimään...? No, ei nyt sentään. Täytyy kyllä todeta, että et ole kyllä kovinkaan vakuuttavan näköinen kirvesmurhaajaksi XD...oot vaan liian söpö. Ja poikaystäväsikin on vähän liian söpö ollakseen uskottava keskarin näyttäjä. :D Mutta oot hauska, taikka ootte hauskoja komistuksia.

Innokas ja hyvä kuvaaja kyllä olet (niinkuin poikaystäväsikin on). Ja miksei Raksu nyt saisi poikaystäväänsä mussuksi sanoa - rakkaalla on aina monta nimeä. Ihmiset kutsuu rakkaintaan aina mitä erilaisimmilla nimillä esim. vaikka Nasuksi. Mun rakas sanoo mua Nasuksi tai Nasseksi (Nasu på svenska on Nasse), mutta en mä siitä ole pahastunut, koska eikö Nasu (siis se hahmo Nalle Puhista) ole söpö, kai? Tiedän monta tyttöä tai naista, joita sanotaan Nasuksi. :D

Toi Rhaonin asunto on varsin tyypillinen tanskalainen asunto, koska se on väritykseltään niin vaalea ja lattiat ovat vaaleaa puuta. Tykkään tanskalaisesta sisustustyylistä - se on jotenkin rentoa, tyylikästä ja modernia. :) Toi Josefina tuossa yhdessä kuvassa on muuten tyylikäs ja kaunis nainen.

Kivannäköinen toi sun sulkakorusi. Oletko tehnyt ton korun itse??

Mäkin tykkään tosi paljon näistä sun Köpiksen postauksista, koska nämä ovat niin rentoja, hauskoja ja iloisia postauksia ja sulla on hyvä huumorintaju! Jatka vaan samaan malliin! :)

- Sara M A -

Tuan Nguyen said...

Nice Shirt^^ i want it hahaha

Anonymous said...

Raksu, tissit näkyy! Ja komeen miehen oot bongannu, tumma sopii vaaleen kanssa yhteen ;)

Anonymous said...

Mua on jo tooosi piiiitkään hymyilyttänyt, naurattanut ja hämmentänyt yks juttu, mitä en ole ennen tänne kommentoinut. ;D :D Tässä on taas tullut katseltua ja järjesteltyä valokuvia (ja niitähän riittää :D, koska harrastan valokuvaamista.) Nimittäin sun mussus on ainakin valokuvissa aina tosi samannäköinen kun mun mies. Lisäksi sun poikaystävälläs on samanväriset hiukset ja silmät kun mun miehellä ja he ovat yhtä pitkiä. :O Meillä kummallakin taitaa olla tosi hyvä miesmaku, vai mitä, Raksu? ;)

Järjestelin tossa eilen syksyn mittaan kertyneitä aikakauslehtiä, ja bongasin yhden lehden mainoksesta sun mussus, jossa hän poseeraa mallina ja hyvin poseeraakin & näyttää komeelta. :)

Joskus muuten tuo samannäköisyys/ kaksoisolentomaisuus voi olla todella hämmentävää. Mulle on kerran käynyt vaateostoksilla ollessani siten, että kun käännyin, näin samannäköisen tytön (kasvonpiirteet ja hiukset) kun itse olen. Lisäksi tolla tytöllä oli päällään samanlainen takki, samanlainen T-paita, samanlaiset housut ja kengät kun mullakin - hui! :O Hänkin huomasi, että oho sähän oot kun mä ja nauroimme asialle.

Ja oon samaa mieltä kun edellä oleva kommentoija, että tumma sopii oikein hyvin vaaleen kanssa yhteen - ootte komee pari. :)

- Sara M A