5/23/2011

BRAZIL - RIO DE JANEIRO - ILHA GRANDE

Yippeiee! Sainpas vihdoin ja viimein tehtyä tän Brasilia postauksen.. Ei menny kun muutama kuukaus? Nyt kun tämä on alta pois, voidaan seuraavissa postauksissa sitten pikku hiljaa siirtyä tähän nykyaikaan ja sitä myötä myös uusiin haasteisiin ja koitoksiin! Mahtavaa! En malta odottaa että pääsen näyttämään teille uuden kotini SUOMESSA, jakamaan tuoreita ajatuksiani ja mielipiteitäni sekä tietenkin pääsette näkemään uudistetun vaatekaappini asupostauksien myötä.. Ja sitten myös sitä perus arkea ilojen ja surujen kera! Täten toivotan teidät rakkaat lukijani takaisin FASH WITH R -blogin pariin!

PS. Nyt kun blogini on ollut tauolla, mitä olette jääneet eniten ikävöimään? Kertokaa mitä haluatte blogissani nähdä? Ja mikä kiinnostaa vähemmän? Mikä oli ennen hyvää ja huonoa? Mitä en saa missään nimessä jättää pois? Kiitos ajastanne, ON IHANAA OLLA TAKAISIN! :)


//English: Yippeiee! Finally I made the Brazil post.. Well, it did only take a few months? Ehh.. Now that this is out of the way, in the future posts we can concentrate to this present day filled with new challenges! Awesome! I can not wait to show you my new home in FINLAND, share fresh ideas and opinions, and of course, you will see a whole new wardrobe thru the "look of the day" posts.. Everything that and of course also the basic everyday joys and sorrows! Thus, I welcome you,
my dear
readers, back to FASH WITH R -blog!

PS. Now that my blog has been on a tiny break, what have you missed the most? Tell me what do YOU want to see in my blog? And what's less interesting? What was good and what was bad before? Thank you for your time!
IT'S WONDERFUL TO BE BACK! :)Jason Mraz - I'm Yours (Live on Earth)


24 comments:

Anonymous said...

ihanaa oot tullu takasin!<3 Oon oottanu tätä päivää:) Mä ihania kuvia, kuinka kauan olit tuola Brasiliassa ja kukas on tuo söpö poika joka on joissain kuvissa?:) hehe.. vanhassa blogissasi tykkäsin kaikesta! sulla on muuuten hyvä musamaku! Videopostauksia olis kiva saada ainakin välillä:) huonoja juttuja en keksi yhtään. Seuraavaa postausta odotellen:)

Anonymous said...

teksti ei näy ainakaan mun koneella kokonaan tuon vasemmalla olevan tekstin takia :s

Anonymous said...

Eniten oon ikävöiny sun tyyliä, tykkäilen siitä erittäin paljon! Et vaatteita kehiin taas samaa tahtii ku ennenki, tottakai siistien valokuvien muodossa ;) Mut videopostaukset olis mustaki jees, niit on jännä tsiigailla. Huonoo palautetta ei tuu mulla mieleen... Paitsi ehkä kirjotustyyliäs voisit vähän kehittää mielenkiintosemmaks, mutta tietenki kirjotat sillä tyylillä mikä on sulle ominaisin.

Anonymous said...

Raxerius is comeback ! Jatka samaan malliin, mitä oot postaillu ! :)

Anonymous said...

Muotikuvia! Tapahtumia! =)

Anonymous said...

Ja hei muuten, mikä toi sun hiusten sävy on? Haluisin nimittäin just ton väriset hiukset!

Anonymous said...

Ihanaa, sun blogi on taas hengissä :) Eniten oon jääny kyl kaipaamaan sitä sun ilosuutta ja pirteyttä mikä oikee hehku noista sun postauksista :) Tsemppii jatkoon :)<3

-Hanna

idaida said...

JES VIHDOIIIN <3 on ollu niin ikävä!! mielettömii kuvii ja mikä rusketus ;)

Anonymous said...

Kuka ton sun matkan oikee makso..

Anonymous said...

Hi - I am certainly delighted to discover this. cool job!

Ragnar said...

Minna: Tää on mun oma väri mikä nyt päässä. Eli perus maantienharmaa?

Anonymous: Tienasin Tanskassa noin. 2 tonnia kuussa.. Siitä laitoin säästöön ja sain myös lahjaksi rahaa kun mul oli synttärit Helmikuussa :)

Anonymous said...

Et tajua kuinka ikävä mulla on ollu tätä blogia ja SUA! Ja ehottomasti kiinnostaa kaikki perusarki-postaukset ja sit just sun mielipiteitä asioista ois kiva kuulla :) Ihanaa ku oot bäk! <3 Ps. Vittupääanonyymitkin taas löytäny tiensä tänne, huoh....

Anonymous said...

Jäbä pääsee vissii sit semihalvalla hiusten suhteen :D Käy

Anonymous said...

semmosii videoit mis vaa puhut ja pölpötät (: raksu oot ihana <3

Anonymous said...

IHANAA RAKSU!!! sä oot niin ihanan värikäs ja omalaatunen että oon niiin vitusti ikävöiny sun blogii!:D kuulostipa tyhmält. no asukuvii et todellakaan saa jättää pois paljo asui ja sit mielipiteitä + älä unoha videoita.!:D

Anonymous said...

Kaikki postaukset mitkä liittyy suhun on hyviä :)

Anonymous said...

Kiitos tästä Brasilia-postauksesta! Matkapostaukset ovat aina tosi kiinnostavia. :)

Teillä oli varmasti tosi kiinnostava reissu; rantalomaa, kaupunkilomaa ja viidakossa seikkailua.

Kaikkihan noi valokuvat hyviä on, mutta toi portaat-sarja, kolme kuvaa, on tosi kivoja, varsinkin toi missä värikkäät kaakelit ovat pääroolissa.

Hauska ja söpö toi koira, joka ilmeisesti liittyi noin vain seuraanne. Toi koira ottaa kyllä tossa rannalla tosi rennosti sillä aikaa, kun kahlaat meressä. Ikävä vaan, että maailmassa on niin paljon kulkukoirina tollaisia sympaattisia söpöläisiä.

Kuvissa näyttää olevan myös kaksi komeaa, hyvässä rantakunnossa olevaa mallipoikaa. ;)

Mutta tosi mukavaa, että postailet jälleen. Ja jatka vaan myös videopostauksiakin :)

- Sara A

Anonymous said...

I missed your outfits the most!

Anonymous said...

Mun mielestä postaukset, joissa esittelet vain päivänasusi, ovat tylsimpiä. Aina katsoo että "jee, uusi postaus! ai, siellä onkin vain muutama kuva vaatteista ja tekstinä paikat mistä ne on hankittu...". Myös pelkät musiikkipostaukset ovat tylsiä.
Eli siis olisi kiva jos yhdistäisit niihin päivänasu-postauksiin muutakin tekstiä, koska vaatteitasi on kuitenkin kiva katsella kun ne ovat niin hienoja :)
Ja videopostaukset on tosi kivoja!

Suvi said...

oikeesti tätä oon oottanu niin kauan! joka kerta kun avaa suosikit, missä sun blogi on aina ollut ekana, odotin vaan että päivität! aivan ihanaa tyyliä jäin kaipaamaan, laatu kuvia ja tosi mahtavaa tunnelmaa kun tätä blogia lukee ((: että ihan jokatyylinen postaus menee niinkun ennenkin (; kiitos vielä tosi loistavasta blogista!

Anonymous said...

nice to see you're back!
I love your blog actually thought you were stopped and blogging, but was really happy when I saw the post, keep it!

Nate Pyper said...

welcome back!
i'm heading to rio soon - any suggestions as to where to find good clothes?

Chris said...

Really thrilled to see you're back. I've been checking in here every week for months! More pics and videos of you, I'm in love. :3

Anonymous said...

missä majotuitte brasilias :D