3/09/2009

JC styled by you!

JC styled by Mikko, Noora, MINÄ, Laura ja Sharon!
Voitin siis viime vuoden lopussa tälläsen JC:n tyyli kilpailun irc-galleriassa ja nyt päästiin stailaamaan 4 kaverini kanssa ikkunoihin nukkeja kevättä mielessä pitäen, koska nyt alkaa vaatekauppoihin tulemaan vihdoin kevätmallistot. Tässä yks päivä oli kyllä jo ihan mahtavan aurinkoinen sää jo toi mieleen jo kevään mutta sitten seuraavana päivänä tuli tietenkin masentava lumisade...
Tässä siis pari kuvaa jolla voitin kyseisen tyyli kilpailun


Housut ostettu Ruotsista ja ovat Cheap Mondayn, t-paita on Levis, kengät Lacoste ja lasit ostettu Tampereelta jostain random räppiliikkeestä.

T-paita on yksi suosikki merkeistäni tällä hetkellä pa:nuu, tosi makeita ja värikkäitä vaatteita! Housut ovat Dr.denim ja kengät ostettu Stadiumista aikoinaan.

Mutta palataan nyt siis asiaan eli 7.3 Lauantai päivänä mentiin Kampin JC myymälään sulkemisajan jälkeen, ensiksi vähän herkuteltiin siiderin, herkkuleipien, ananaksen ja melonin voimin ja sitten alettiin töihin! Saimme siis 4 mallinukkea josta itse otin stailattavaksi yhden mies ja naisnuken ja kaverini stailasivat sitten loput kaksi nukkea.

Sain onneksi vähän apua tossa rintaliivien päälle pano-operaatiossa JC:n omalta visualistilta, ei oiken tuo vaatekappale (jos sitä siksi voisi sanoa) ole oikein tuttu minulle!


Juoksentelimme myymälässä ympäri ja ämpäri valitsemassa nukeillemme vaatteet, siinä vierähti pari tuntia nopeasti ja voila! Oli kyllä vaikeampaa kun luulin, mutta saimme sitten aikaan tälläiset nuket, kaksi ensimmäistä ovat itse stailaamiani.

Oli kyllä hauska kokemus päästä näkemään mitä visualistit tekevät joka päivä, ja tosiaan ei se ole niin helppoa miltä näyttää! Pitää käyttää paljon aivoja ja mielikuvitusta! Mutta kyllä tuo ihan mielyttävältä työltä tuntui silti olevan että ei tiedä jos vaikka itsekkin jossain vaiheessa kokeilisi ihan oikeana työnä tuota stailaamista ja visuna toimimista.
Näette vielä nämä nuket koko tämän viikon ajan JC:n Forumin myymälän näyteikkunassa, että sinne vaan tsekkaaman vielä omin silmin nämä upeasti stailaamamme nuket!

Tähän loppuun vielä Lady Gagan uusinta tuotantoa, biisi sopii hyvin tähän blogiin!3 comments:

Smokey eyes said...

todellakin olet voittosi ansainnut, kun noita voittokuvia katselee, looking goood :)

Pinja said...

Voitto näyttää olevan ansaittu todellakin ! :)
Nukeista tuli hienoja, sääli etten asu Helsingissä päin niin en pääse niitä livenä ihastelemaan. >>:

Laura said...

uutta postausta kehiiin raksu <3