3/12/2009

Stefani Joanne Germanotta!


New Yorkista kotoisin oleva Lady GaGa, eli Stefani Joanne Germanotta on vasta 22-vuotias, mutta hänellä on jo kokemusta niin ammattisäveltäjän työstä kuin esiintymisestä villeissä popesityksissä drag-kuningattarien joukossa. Stefani Germanottan taiteilijanimi Lady GaGa on viittaus brittiyhtye Queenin kappaleeseen "Radio Ga-Ga". Tyylin uuden ajan suunnan antajaksi Ga-gaa ei ole kutsuttu muuten vaan, sillä hän omaa tosi upean ja erikoisen tyylin, yllättää joka kerralla kun ilmestyy lavalle, eikä kappeleissakaan nimittäin mitään vikaa ole, sillä eräs hänen hiteistä Poker Face on yltänyt ykkössijalle listoilla muun muassa Suomessa, Iso-Britanniassa, Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Kanadassa ja muualla ympäri maailmaa.

Myös Just Dance joka on Lady Gagan ensimmäinen virallinen single on menestynyt useilla listoilla. Jo tuhansien ihmisten tyyli ikonina tunnettu Lady Ga-Ga ei ole aina ollut esikois albumin Fame mukaan niin Famous. Hän on tehnyt paljon töitä kuuluisuutensa eteen, vaikka moni saattaa luulla toisin. Palataanhan vähän tytön juurille, italialaisperheen tytär kasvoi New Yorkin hienostoalueella Manhattanilla ja on harrastanut lapsesta asti musiikkia. Mutta Ga-Ga kyllästyi, hän halusi luoda feiminsä itse, ilman rahaa, kameroita tai julkkiskavereita ja muutti alle parikymppisenä rokkarien ja boheemien taiteilijoiden asuttamalle Lower East Sidelle ja yritti rockbändeihin laulajaksi. Rockiinkin kyllästyttyään hän alkoi esiintyä klubeilla ja paikallisissa räkälöissä.


Huomion haussa Ga-Ga alkoi muokkaamaan tyyliänsä rajummaksi ja tietenkin myös paljasta pintaa täytyi näkyä enemmän, seksi myy.

Ga-Ga aloitti musiikkiuransa 20-vuotiaana Interscope Recordsilla, jossa hänen musiikilliset lahjansa huomattiin. Tämä leidi on tehnyt biisejä uransa alussa muun muassa Fergielle, Pussycat Dollsille, Britney Spearsille ja New Kids on the Blockille. Se oli hänen uransa ponnahduskivi sillä pian GaGa:lla oli jo oma esityksensä ja tyylinsä.

Ta-daa, kuvissa Ga-Ga oli ensimmäistä kertaa Lontoossa näyttämässä hänen upeata uutta imagoansa.

Umm ihan kivan kireä hame, täytyy olla hyvät muodot että näyttää tuossa hyvältä, mutta Ga-Ga onnistuu, upea lookki!

Huomaa että ei Ga-Ga kuitenkaan ole missään nykypäivien trendien mukaan laihduttajien kerhossa, koska Leidillä näyttää olevan muotoja, ja hyvä niin! Ja taas kerran mahtava lookki.

Tosi hauska toi punahilkkaa muistuttava lookki, muhun se vaan iskee ei varmaan kaikkiin, ylemmässä kuvassa ehkä myös mukana tollasta supersankari henkeä. Hyvää työtä!

Sit vähän tollasta goottisempaa meininkiä höystettynä tollasella sulosella minni hiiri hius hässäkällä, toimii!

Noi kaksi asua on vaan yksinkertaisesti kekseliään mahtavan upeita, ei tule mieleen ainakaan ketään muuta kenellä olis tämmönen asu näkynyt missään, ei voi muuta kun hämmästellä että mistäköhä noihinkin on vaikutteet tullu, varmaan jostain Super Mario pelistä tai sen tyylisestä.


Sit vähän tollasta konservatiivisempaa asua mutta silti seksikkyyttä unohtamatta. Kummatkin on vaan niin makeita, ei tiedä mitä muuta sanois, no ne on tollasia presidentin salainen rakastaja asuja.

Tässä Ga-Ga vähän rennommissa kuteissa, mutta silti! Katsokaa mitkä korot, joten nyt tytöt ottamaan mallia eikä mitään lenkkareita vapaa-ajalla, korkokengät, niissä te näytätte hyvälle, sitä on turha kieltää ja mahdollisimman pitkä korot eli stiletot jalkaan!


Toivottavasti saitte jotain irti tyyli ikonista ja minunkin yhdestä suosikki artistista Lady Ga-Gasta. Tähän loppuun sitten mitä muutakaan kuin Lady Gaga - Poker Face
Enjoy!


13 comments:

LLaura said...

säki alotit sitte blogin. Sust on tullu jo famous lauran blogin kautta :DD

aya said...

oh she looks great even though I consider the music to be more a joke :p

inka said...

http://starrtrash.blogspot.com/2008/12/lady-ga-ga-admits-true-sex.html

Tiedä sit onko totta.

Anonymous said...

Gaga on upea, ei sitä voi kieltää! :)

Smokey eyes said...

jos jotakin voisin saada niin se olisi sitte ehdottomasti gagan tyylitaju, hiuksien pituus ja tommonen valkonen timanttimekko. Love them

Smokey eyes said...

Rokkasit muute pelkokertoimessa :D

coco said...

tykkään sun blogista, päivittele useemmin :)

matti said...

Nuo kaksi geometristä, kuten sanoit "Super Mario -mekkoa", ovat aivan upeita! Kyllä iskee neitosen musiikkikin, levyllä oli harvinaisen vähän keskinkertaisia kappaleita, mutta liuta loistavia.

vedveera said...

Hei apua oot niin tyylikäs etten voi ees sanoin kuvailla kuinka myyty olin ku näin ton edellisen postauksen kuvat :o ! oot superihana!

Anonymous said...

Onhan se ihan OK, jos interseksuaaleista tykkääpi :)

Bataatti said...

Tämä on aivan rakentavaa kritiikkiä, eikä tarkoituksenani ole mollata.

Blogisi on kiinnostava, mutta jatkuvat omistusliitteiden puuttumiset ja omituiset lauserakenteet vaivaavat. Käytät myös termejä melko kummallisesti. Tässä päivityksessä mainitset mm. "pitkät korot". Yleensä sanotaan "korkeat korot". Stiletti-korkojen viimeinen kirjain on I.

Sisällöltään tekstisi on kuitenkin hyvää! Onnea bloggailuun!

Anonymous said...

MMMM Lady Gaga, what can I say! Upea tyyli ikoni ja upea laulaja!!! ! :) kiva blogi siulla!

Anonymous said...

90% kaikista blogeista on täysin turhia ja niiden karsimisen voisi aloittaa niistä, joiden kielioppi ei yllä edes peruskoulutason kriteereillä tyydyttävään arvosanaan. Esimerkiksi tästä.