4/27/2009

kuukauden pläsäys!

Tässä on ollut viime aikoina vaikka ja mitä! Niin en ole kerennyt tätä vasta aloitettua blogi hommaani jatkamaan, harmi, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja päätin tehdä oikein tälläsen jätti jutun kaikista noista päivistä mistä olis varmaan pitäny tehdä jotain, mutta olen muutenkin sitä mieltä että jatkossa teen aina sellasen viikon huipentuma jutun jossa kerron viikon asuista ehkä jotain tai jostain mallihommista tai muusta ajankohtaisesta.

Sitä ollaan paljon oltu nyt kyllä ulkoilemassa, vähän liikaakin, aloitetaan nyt sit jostain, tässä on yks foto tais olla eräs sunnuntai kun riehuttiin Dont Tell Mamassa! Asu oli tollanen sivistynyt vastaan vapaa-aika. Tykkään sivistyneestä tyylistä ja haluan vähän pukeutua hienommin kun mennään ulos porukalla, mutta en halua näyttää liian sellaselta tikku perseessä, joten tykkään vähän höystää tyyliin mukaan vähän värejä ja hauskuutta. (tässä tapauksessa liilaa ja pinkkiä piristämään perusmustan kanssa)

Housut ovat Dustyn siistit mustat haaremihousu tyyliset, olin Dustylla aikoinaan yhden vaatesesongin ajan mallina ja siitä sain palkaksi Dustyn vaatteita ja hienoja kuvia, ja itse suunnittelija Marjut Uotila teki nimittäin nuo housut minulle, joten ovat one of the kind! (yleensä ne suunnittelijat vain suunnittelee ja joku muu ompelee ja tekee) Niin ja kengät ovat Ruotsista ostetut, olen tässä pariin otteeseen käynyt nyt Ruotsissa shoppailemassa, koska siellä on upeita vaatteita ja sitten myös sellasia mitä ei täällä Suomessa joka päivä kävele kadulla vastaan, hei vaan! Pinkit henkselit on vaan iha perus H&M kamaa. Sitten tuo hihaton, se on aika perus liila hihaton mutta siinä on semmoen kiva printti joka tässä kuvassa ei näy ja toi on itseasiassa ostettu jopa Argentiinasta Buenos Airesista asti! et ei ihan mikään normi hihaton, sillä on tunne arvoa. Ja nyt oon alkanu tykkää noista kaikista ruseteista ja tollasista mitä kaulan ympäri tehdään ja tuo juuri tässä kuvassa on nimeltä krosetti ja se näyttää lähempänä tältä.

Tässä vielä tollane silkkinen rusetti jota oon myös usein tehny nyt viime aikoina.


Sitten voitais siirtyä vaikka tohon hmm The Cirkuksen avajaisiin, siis se uus klubi tai baari tai mikä onkaan mikä avattii toho Kampin aukion nurkalle. Heti paikan nimen mukaan tuli mieleen pukeutua vähän sirkus henkisesti tai tollain pappa tyyliin tai mikä se se sirkus direktööri onkaan. Pukeuduttiin ystäväni Cheryllin kanssa vähän samatyylisesti ja ollaan muutenkin viimeaikoina aina kun mennään johonkin niin yritetty pukeutua vähänä samaan henkeen. Kai me onnistuttiin asuissa kun päästiin tolla kerralla jopa voicen viihteen sivuille asti, paina tästä niin näät jutun.


Tässä taas kerran nuo Dustyn haaremi tyyliset housut, ja kyllä, minä käytän samoja vaatteita vaikka kaikki luulevatkin että minulla on miljoona vaatetta, no on mulla paljon vaatteita, mutta jotkut on vaan suosikkeja niin niitä käyttää sit enemmän. Tehdään tää nyt nopeesti, ylhäältä alas, Cheryllin hattu, H&M lasit, silkkinen harmaa rusetti (jotka nyt on mulla joku villitys niinkuin aikasemmin jo mainitsin), Dieselin takki, liivi on Velourin Helsinki 10 ostettu aikoinaan, sit joo noi Dustyn housut ja sit ihan perus, (okei häpeen noit nyt tässä vähän mutta ei hetkellä ollut muita kenkiä) niin siis ihan perus Reebokin mustat tennarit, tein syntiä.

Mennään sit vaikka taas kerran perus bile iltaan, aika paljon sitä tuolla DTM:ssä on siis tultu nyt riehuttua, tässä taas yhdestä illasta pari kuvaa oli pakko laittaa kun on paljon juttuja joista tykkään näissä.

Toi takki on vain niin upea löytö, nimittäin löysin sen Ruotsista semmosesta kivasta second hand kaupasta ja ihastuin heti siihen, se on siis tollanen hopeanhohtoinen mintunvihreähkö verkkatakki. Sitä on nyt tultu pidettyä enemmän kun laki sallii. Ja sit taas toi kiva Argentiinasta shopattu hihaton jossa olen myös viihtynyt. Ja toi bling kenkä koru on H&M:ästä, ja tarkemmin ottaen Ruotsin H&M:ästä, ja tota ei Suomeen edes tullut eikä sitä myydä enään Ruotsissakaan, lälläslää, kukaan ei voi ostaa samaa enään! Housut on sitten nuo Cheap Monday ja myös Ruotsista shopattu, vois sanoa että taisin olla aika Ruotsi poika tuona iltana! Ja iloinen sellainen koska pääsin stailaamaan aikasemmin tuona iltana kaveriani Cherylliä eräisiin kuvauksiin (stailaaja on siis yks mun tuleva unelmien työ)... siitä tapahtumasta tulen sitten bloggaaman lisää kun on ajankohtasempaa. Alhaalla siis samalta illalta vielä ystäväni Cheryll jonka kanssa oltu nyt viime aikoina kuin paita ja peppu tai mikä paita ja vartalo tai miten se menee. Oltiin kummatkin tollasia ruotsi ihmisiä tuona iltana, heko heko.


Mitäs nyt tässä vielä ton kummempaa, ei jaksais liiankaan yber duber juttua tehdä, no niin yks juttu vielä, siirryttääs hiusten puolelle! oon tainnut löytää uuen hiustyylin tai no uusvanha, toi tollane pysty tukka elvis tukka mikä mulla joskus ollut on löytäny taas tiensä muhun.

Tossa ylempänä siis iha uus kuva ja alempana sit vähän vanhempaa tais olla tota ihan jopa 2006 vuonna, on tässä välissä ollu sit vaikka mitä tukka tyyliä, ihan vertailun vuoks, ehh ja eihän tuo uus ole ihan sama kun tuo vanha, mut siis vähän tota samaa henkeä.

Hius tyylin kiertokulku alkaa taas alusta. Kohta mulla on kuitenki taas mustat hiukset niinko oli siis 2006-2007 vuonna.


Ainiin olin myös nyt viime viikon Ruotsissa taas shoppailemessa! Ostin kaikkea, muun muassa gladiaattori sandaalit sit sellaset denim shortsit ja paljon paitoja, hienon oranssin repun ja aah vaikka mitä! Ja siellä oli siis jo ihan kesä, tai tää mikä Suomessa nyt on nii siellä oli pari viikkoa viellä edellä! Tuli sitä ulkonakin käytyä eli siis juhlimassa... tässä yks kuva eräästä bilehile illasta, majailin siis parin ystäväni luona jotka ovat myös kuvassa, Johan ja Emil. Tossakin muute näkyy toi mun uus tukka buumi.

Voitin myös 100€ shoppailu rahaa Ruotsin sivustolla sellasessa tyyli kilpailussa, jonka siis käytin tossa mun viimeisessä Ruotsin reissussa, klikkaa tästä niin näät tostakin asiasta tarkemmin, pitää tietenkin olla ruotsin kielen taito tuota sivustoa varten...


Tossa ylempänä oli siis se kilpailu kuva. No juu, nyt vois sitten kuitata, ens kerralla voin sanoa jo että tulee joku juttu liittyen stailaukseen, mulla on nyt ollu pari stailaus keikkaa, joten jommasta kummasta tai ehkä jopa kummastakin kirjoittelen sitten! Ensi kertaan! Tähän loppuun vielä kesän odotus biisi! Olen kesäihminen... Just waitin for those HOT SUMMER NIGHTS!8 comments:

miss_cheryll said...
This comment has been removed by the author.
miss_cheryll said...

<3

alex said...

Hey ihana pitkästä aikaa postaus! 8D

Anonymous said...

Ihan kiva tyylijuttu, mut kauheen vaikeata lukea, ellei jaksa tavata!

Oli noita Hennesin kenkäkoruja ainakin viime viikolla iso lj itiksen h&m:ssä :)

Anonymous said...

iso läjä :O

Maya said...

Hauska kerrankin törmätä pojan pitämään muotiblogiin. Lisää tällaisia :D

Anonymous said...

voi voi..toivottavasti joskus kasvat aikuiseksi ja tajuat, kuinka pinnallista elämää vietät. Muista, että teet tuota oman itsesi ja luonnon kustannuksella. Hienoa kumminkin, että jaksat käydä kirppareilla.

Anonymous said...

sun postaukset pursuaa jotenkin yli. "kaikkee tapahtu ja ainiin muuten olin siellä ja täs viistoista kuvaa ja muuten viimevuonna olin blondi ja tässsä cheryl moi taas kaverit!" chill out jaa vähän pienempiin osiin näitä postauksia, menee ihan yli eikä jaksa lukee vaikka periaatteessa tekis mieli