4/30/2009

pähkähullu päivä!

Tais nyt tulla uus juttu aikasemmin kun luulinkaan!
Riehuttiin siis koko päivä tänään ystäväni Lauran kanssa kaupungilla... sattu ja tapahtu vaikka mitä, nimittäin tämmöistä -->

päivänasu oli seuraavanlainen, värikäs secondhand retroreppu ostettu Argentiinasta Buenos Airesista, sininen kiiltävä verkkatakki ostettu Ruotsista kuten myös kevyen oranssin värinen t-paita ja kello, housut Cheap Mondayn ja mintunvihreät kengät H&M sekä koru myös samasta paikasta.


treffattiin Kampissa ja sieltä suunnattiin Foorumiin mm. Gina Tricottiin

sitten käytiin Dieselillä ihastelemassa sellasta kivaa denim kauluspaitaa mulle!

sitten matka jatkui stokkan kulmille!

päädyttiin ostamaan torimansikoita stokkan edestä, olivat kyllä isoja! varmaan jotain geenimanipuloituja! umh

ei se pikku Laura jaksanu nii vedin senkin puolesta, no itseasiassa vein yhdelle kerjäläiselle loput mansikat, se oli oikein mielissään!

eksyttiin myös Helsinki 10, no ei nyt ihan eksytty! se on mun lempi vaatekauppa Helsingissä!

sit ajateltiin vähän urheilla kun oltiin shoppailtu jo liikaa niin käytiin vähän hyppelemessä pitkin katuja!

no sit tuli nälkä ku urheiltiin ja oli pakko käydä kaupassa, ja tietenkin isoin mahdollinen kauppa K-Citymarket!

Laurahan on mun tuleva sijais synnyttäjä niin kateltiin jo tulevaisuutta varten vaippoja meidän muksuille!

Umm nam! Toi takapuoli kiinnitti huomion, oikein uhkea!

oli pakko shopata vähän vappusälää!

no tuli paljon ostoksia sit yhtäkkiä, tyytyväisiä oltiin, riittää varmaan kuukaudeksi!

sit heti kun päästiin Lauralle niin oli pakko tehdä ruokaa, nälkä alkoi olla jo karmiva! minä hoidin kokkaus puolen! kun olen niin taitava siinä...

no pienen sotkemisen jälkeen sain aikaan oikeen maukkaan aterian! toi on mun oma keksintö ja sen nimi on RIISIMÖSSÖ! reseptin halutessa ottakaa yhteyttä!

sit kun oltiin syöty niin alettiin oikein töihin! nimittäin duunattiin mulle makeet housut!

lopputulos oli erittäin mielyttävä, ehkä jokseenkin raju joidenkin makuun!

no kun kummatkin ollaan tälläsiä no life ihmisiä niin koneelle sitä päädyttiin ja webbikameralla kuvia ottamaan!

kunnon poset päällä tietenkin!

ja vähän hymyäkin!

no päätettiin hankkia elämä ja mennä taas ulos kun aurinko alkoi oikein reippaasti paistamaan!

mentiin sit taas keskustaan ja siellä tapasimme ihan vahingossa liikennevaloissa ystäväni Cheryllin perheensä kera!

no ei oltu vielläkää saatu tarpeeksemme vaatekaupoista, ei ihan, jaksettiin vielä käydä tasan yhdessä kaupassa H&M, kun siellä kerran niin halpaa, ostinpahan sitten parit kesäkengät pilkkahintaan!

no kyllä sit jo väsytti, vedettiin vielä jäätelöt naamaan ja vähän vielä heiluttiin siellä ja täällä mutta sit alko tietokoneen vieroitusoireet olemaan niin kovat niin oli pakko palata omiin majapaikkoihimme!

YEAH THIS IS THE LIFE!


33 comments:

Aino said...

Olipas reipas päivä teillä :) tuo Amyn biisi on kyllä ihan paras!!! Jag tycker!

Anonymous said...

Mä tykkään noista housuista mitkä tuunasitte.:)) Miten teitte ne?:>

Anonymous said...

Mitä, ootko sä joku kakstoista? Mitä hauskaa on ilkkua vieraiden ihmisten vartaloille julkisessa blogissa? Voi hyvä luoja! Suosittelisin kasvamaan pari vuotta, aika vastuutonta käytöstä.

Emma said...

Oi, ku saiski mansikoita!

wildcard said...

Tosi kurjaa, ja oikeasti aika säälittävää, että pilkkaat täällä tuntematonta ihmistä! Se, että omaa hyvän itsetunnon ei oikeuta olemaan ylimielinen ja ivaamaan muita. Harmittaa todella tuon naisen puolesta, vaikka hän pilkkaamistasi tuskin koskaan tuleekaan näkemään. Ja itse tiedän ainakin vastaisuudessa jättää tämän blogin tsekkaamatta, tuollainen toisten kustannuksella nauraminen ei todellakaan innosta lukemaan vaikka muut jutut kiinnostaisivatkin.

vedveera said...

hei tosi makeet tuli noista housuista :) mul oli joskus vaaleista farkuista tehyt tollaset, mut sit käytin ne nii rikki ettei ne peittäny enää mitään :( p.s rakastan sun tyyliäs !

Anonymous said...

Oot ihan mielettömän kaunis.
Sun hymy on myös namnam:)

-S

Anonymous said...

Ootko ikinä ollut naisen kanssa?
Millon tajusit olevasi enemmän kiinnostunut samasta sukupuolesta?

Tää ei oo mitään dissausta, päinvastoin. Oot hothothot!:)

Anonymous said...

wow kuva Laurasta HYMYILEMÄSSÄ

Nola said...

Yhdyn aikaisempiin kommenteihin, todella säälittävää pilkata tuon naisen vartaloa kun ei omasikaan ole mikään täydellinen

Anonymous said...

Eksyin blogiisi ensimmäistä kertaa ja hyvältä blogilta tämä vaikuttaa. Noi tuunatut farkut oli ihan törkeen mageet :p Jos yhden risun saan sinulle antaa, niin älä käytä niin paljon huutomerkkejä. ;>

Anonymous said...

tosi kiva toi takki! :)

Ragnar said...

- siis enhän mä tuota naista ole mitenkään haukkunut? sanoin että uhkea takapuoli, se on kohteliaisuus, se on ihan miten kukin ottaa asian, chill out people ;)

- housut tehtiin sillain että leikeltiin saksilla tollasia viiltoja ja sitten raastettiin niitä vielä sellasella juustohöylä tsydeemillä!

- huutomerkit on vaan mun juttu! vaikee päästä eroon siitä, oon aina niin innoissani, yritän vähentää :)

- kyllä olen ollut naisen kanssa ja olen ollut biseksuaali jostain 16 vuotiaasta lähtien...

Anonymous said...

yhdys sanat...

hei said...

Ai Regnar, oot oiken bloginkin perustanut. Pitkästä aikaa susta kuulee jotain. Lauran blogin kautta tänne eksyin.. Ekan kerran luin susta demissä olit jossain haastattelussa, sit on ollu jotain muutkin ja nyt oli se pelkokerroin jossa olit ja sit olit hakees bb-taloon. Toivottavasti pääset sinne, olisit kyllä kivaa surattavaa siellä;D Mutta jätä sit kaikki tollaset typerät uhkeus jutskat pois..

Anonymous said...

opettele juntti kirjoittamaan yhdyssanoja

Anonymous said...

hei raksu=) Voisitko kertoa missä toi Helsinki 10 oikeen on? Kesällä muutan hki niin olis kiva tietää.. Ettinyt kyl aikaisemmilla kerroilla,mut 10 ei vaan löydy! HELP ME!!!
...pukeutuispa kaikki pojat samallalailla kuin sinä. Ne on vähissä!! ...

Anonymous said...

oletko kuullut että jos laitat jonkun kuvan blogiisi siihen täytyy olla kuvassa olevan lupa? Vai kysyitkö tuolta kaupassa olleelta naiselta lupaa?

Anonymous said...

Ihanat nuo kengät! Onko ne miltä h&m:n puolelta? ( divided miehet, naiset?)

Anonymous said...

hahaa vaikutat muute aika energiapakkauselta! :D

Anonymous said...

Törkeetä ja lapsellista laittaa toisten kuvia omaan blogiin ja arvostella niitä. En tiedä onko tuo sit virossa(vai mistä ootkaa kotoisin) hyvän maun mukaista, mut suomes jos jatkaa tohon malliin oot kohta oikeudessa.

Anonymous said...

Voitte kitisijät painua suosiolla muualle täältä kommentoimasta, jos ette voi tehä muuta ku valittaa.

Te ite tässä pilkkaatte tota naista, kun ette voi uskoa, että joku vois oikeesti nähä ton takapuolen kauniina. Te vaan oletatte, että Ragnar pilkkaa tota naista, koska teidän mielestä toi nainen on hirvee tankki ja kaikki, jotka kehuu sitä ilmiselvästi vaan pilkkaa.

Tollanen kommentointi ihmisten ulkonäöstä kannattaa silti jättää suosiolla sanomatta, pilkkasit sä tota naista tai et, sillä ihmiset vetää helposti herneet nenäänsä. Ja kaikenlainen wank vetää tunnetusti puoleensa trolleja.

Mutjoo. Tykkään tosi paljon sun tyylistä. Kivan värikäs ja täysin erilainen mitä yleensä näkee Suomen katukuvassa.

Ragnar said...

- helsinki 10 löytyy eerikinkadulta! se on siin aika lähellä kauppakeskus Foorumia, kysy sieltä vaikka joistain kaupoista joiltain myyjiltä, kyllä ne tietää :)

- noi kengät on H&M miesten puolelta, en ole niitä enään Suomessa nähnyt, olivat kyllä hetken aikaa, varmaan kaikki ostettu :D

Anonymous said...

taidat kyllä tykätä niin helvetisti omasta naamastas.

tosi naurettavaa toi toisen ihmisen kuvan laittaminen tänne. kasva aikuiseks.

Anonymous said...

Tietysti jotkut näkee ton reheväpeppuisen naisen kauniina, mutta tuskin juuri kuvan postaaja. Eiköhän hänen tekstejä lukemalla ja kuvia katselemalla selviä aika nopeasti mikä on hänen kauneusihanteensa ja millaisessa seurassa vielä liikkuu. Tuskin ihailee tuon naisen ulkomuotoa. Eli jos osaa laskea 1 + 1 luulis jokaisen tajuavan, että naureskelua muiden kustannuksella ja pilkkaa tuo vaan on.

Anonymous said...

sust tulee iha bb niko mielee :) kirjotat tyhmästi sillee landemaisesti ( landelt kotos!i? ) nojoo tai sillee tosi kirjallisesti, oiku cheryll on nätti kiva auto niiil..... luulis porvaril olemman hienomi auto? hmmmm..
ja säälittävää laittaa toisen perseen kuva tänne ( JA VIELÄ ILMAN LUPAA) ja heittää tyhmää läppää siit. sustaki ois varmaa kiva jos joku tungee sun perseen kuvan johonki blogii 'no ompas homomainen perse' ainii sä vaa varmaa tykkäisit ku saisit julkisuut XOXO

Anonymous said...

ystäväni lauleskeli minulle, että olet tehnyt pornoelokuvan ruotsissa grr ;)

Emilia said...

Sul on makee tyyli :) Näytät suomalaiselta, ei uskois Eestiläiseks :'D Taisit muuten tykätä siitä naudan maksasta mikä oli siinä suomen pelkokeroimessa.

Anonymous said...

Sun toi hymy on jotai nii ihanaa:) Ja vaatteeski.Ostat sä kaikki vaattees uutena vai kirppikseltäki? Monis blogis monet on ostanu siistei vaatteita kirpparilta, mut ite en oo eläissäni tainnu edes käydä kirpparilla. Kylläpä jotkut jaksaa olla tarkkoja yhdyssanoista, mä en ees jaksa kiinnittää huomioo sellasee! Eikä kyllä itelläkää yhdyssanat nyt aina osu yhtee. :d

Anonymous said...

vitsi ku oot COOL. <3

Anonymous said...

cherylin pitäis myydä parit chanelin laukut poijes et se vois ostaa perheelleen paremman auton eikä tarttis tuollaisella kotterolla ajaa :--D

Anonymous said...

Olenko aivan sokea, vai näenkö ystävässäsi yhdennäköisyyttä bb-cherylliin? :o

Namin väriset nuo sun kengät muute (:

millas said...

toivon et toi anon "Olenko aivan sokea, vai näenkö ystävässäsi yhdennäköisyyttä bb-cherylliin? :o" oli vitsi ;D

hyvä biisi !
silmään pisti minulle myös yhdys_sanat ja ulkopuolisten fotaaminen. :(