12/19/2009

SICK = SUCK


OMG! Nyt se sitten tuli mullekki... sikainfluenssa! aaaapuwaaa, oon liian nuori kuolemaan... no ei, ehkä liiottelen vähän.. en edes tiedä oisko mulla tota possutautia, kai tää ihan perus kuume-päänsärky-nuha-yskä on, pelkään vaan aina pahinta :o EHHH...
---
En siis oikein muuta ole tehnyt kuin vaan levännyt ja nukkunut ja syönyt ja surffaillu netissä, väsyttää vaan koko ajan ja ei oo voimia mihinkään, onneksi mulla on ollut pari hyvää tv-sarjaa pitämässä mulle seuraa ja viihdyttämässä mua, naureskelen vaa täällä yksin päivät pitkät, aika friikkiä... katson siis tällä hetkellä Gossip Girl:in ja Ugly Betty:n uusimpia jaksoja aika tiuhaa tahtia... ja ajattelin jakaa nämä antimet myös teidän kanssa! koska katson siis näitä suoraan netistä ilmaiseksi! kyllä, pääsette katsoon tuoreimpia jaksoja suoraan netistä ILMAISEKSI! ja mikä parasta, nää molemmat ohjelmat pitää mukana myös muodin maailmaa, ja noissa näkee kaikkia kivoja tyylejä ja vaatteita mitä voi ihailla sekä oppii kaikkea mikä liittyy muotiin :) väsäsin teille tämmöset pienet ohjeet miten pääsette näiden kahden ohjelman pariin!
---
Jos haluat katsoa Gossip Girl:in 3-tuotantokauden jaksoja niin KLIKKAA TÄTÄ
ja katso alla oleva pikainen opastus, niin olet tuota pikaa mukana nuoren ystäväjoukon hehkeässä elämässä New Yorkin varakkaassa Upper East Sidessa! XOXOXO ;)
Jos taas haluat päästä Ugly Betty:n 4-tuotanokauden pariin, niin KLIKKAA TÄSTÄ, sitten tsekkaa tosta alempaa noi ohjeet ja pääset piakkoin seuraamaan Bettyn kommelluksia muotimaailman keskellä!

Olkaa hyvät ja minäpä tästä jatkankin sairastamistani, vois vaikka nukkua... TAAS VAIHTEEKS, lol


Armin van Buuren f. Jacqueline Govaert - Never Say Never
17 comments:

nisna said...

Eiks toi oo laitonta :o

Nekke said...

pikaista paranemista! :)

Anonymous said...

Jess, you're the best, kiitti!

Anonymous said...

on laitonta.

Anonymous said...

kiitos hirmusti luv u <3

Anonymous said...

Melko viisasta postata tällainen postaus varsinki ku on toi NRJ bloggausjuttu vahvistunu, antaa hyvän kuvan!

Anonymous said...

onks toi englannin kielell vai saaks suomenkielist tekstityst:D haha :D

emmii said...

luulin nähneeni sut eilen coffee houses mut et se sit kai ollukaa sä :-D joku feikki!

Anonymous said...

Tyypillistä.. kaikki pitää saada ilmaiseksi..

Anonymous said...

"Melko viisasta postata tällainen postaus varsinki ku on toi NRJ bloggausjuttu vahvistunu, antaa hyvän kuvan!"

jep, toivottavasti viimeistään sieltä puututaan sitten tähän.

Anonymous said...

Kiitti tosta GG-linkistä! :)

Ragnar said...

- Huoh, hyvät ihmiset(te tietyt) teillä taitaa olla vähän hukassa tää tieto puoli näiden asioiden tiimoilta, jos tämä jotenkin olisikin laitonta niin ne jotka noita netti sivustoja pitää niin ne joutuu enintään vastuuseen, ei kukaan joka noita katsoo tai suosittelee, vielä tarkennan, tässä katsotaan netistä suoraan, ei siis ladata elokuvia omalle koneelle ja kopioida cd-levyille ja myydä siitä eteenpäin muille, se olisi laitonta. Ja voin taata että NRJ:iä ei voisi tämä vähempää kiinnostaa, joten valittakaa tehkää mitä vaan, vastasin tähän vain ja ainoastaan koska en halunnut että muut jotka näitä todella haluavat katsoa eivät pelästyisi tämän mukamas laittomuudesta :D hyvät päivän jatkot! -R

Anonymous said...

ei toimi mul :(

kati. said...

ragnar on aiva oikees.

selvittäkääs nyt faktat ensin ennenkuin käytte vihaisena hamsterilaumana päälle :)

Anonymous said...

hei!
oletko valkaissut hampaasi? jos olet niin millä tuotteella?=)

Anonymous said...

No, itse asiassa Ragnar ei ole ihan oikeassa. Nimittäin netissä on todella paljon videosivustoja vastaavalla periaatteella (eli ei tarvitse imuroida omalle koneelle), mutta ne eivät ole silti kaikki laillisia (mutta esim. Hulu on, koska sen taustalla on televisioyhtiöitä). Ja esim. tuo Mopvideo perustuu siihen, että kys. sivustolla eivät ole suoraan ne sarjat, vaan löytyy ainakin Zsharesta, jolloin taas Mopvideo voi pestä jossain määrin kätensä asiasta. No, jokainen voi itsekseen miettiä, miten vähintäänkin eettinen on sivusto, joka antaa melko näkyvää tukea pääosin laittomalle sivustolle.

Anonymous said...

Ei toi sivu toimi !