12/03/2009

IT'S MINI ME!


Tea kysyy ---> Ensinnäkin haluun sanoa, että tykkään sun tyylistä tosi paljon! :) Joten, miten/millon oot lähteny kehittää sun tyyliäs? Ootko teini-ikäisenä kuulunu johonkin tiettyyn genreen tyyliltäs? Ja oisko mahollista nähdä vanhoja kuvia susta, esim. lapsuudesta?

Ragnar vastaa --->
Heippahei Tea! :) Haluan taas kerran kiittää hyvästä kysymyksestä! Olette kyllä mahtavia kun mietitte näitä oikein tarkkaan ja se onkin tässä parasta että huomaan kun lukijani ovat aidosti kiinnostuneita minusta, jopa menneisyydestäni :) Elikkä mennäänpäs vastaukseen...Muistan olin jotain 15-vuotias kun aloin olemaan enemmän muodista kiinnostunut ja minulle muodostui tietyt kriteerit ja genret minkä mukaan rupesin pukeutumaan. Kaikille tai no useammille tuttu genre tai nimike "fruittari" oli aika lailla mun juttu, värikkäitä vaatteita, mätsäävät värit, printtipaitoja, merkkivaatteita ja sit just usein oli joku tietty juttu mitä oli pakko käyttää ja omistaa esim. Lacoste:n kengät tai Wesc:in paita. Olen mielestäni aina pukeutunut suht vapaasti fiiliksen ja oman mielen mukaan, mutta tietenkin nuorempana kavereiden painostus tiettyyn genreen näkyi ja sellanen juttu että halus kuulua johonkin porukkaan joten alkoi myös pukeutumaan sen tietyn porukan näköisesti. Eli nykyään vois sanoa että olen puhjennut kukkaan, sellainen tietty itsevarmuus pukeutumisessani ja sellanen tietty huolettomuus että ei tarvitse olla vyönsolki juuri keskellä housuja tai lippalakki juuri ja juuri noin ja nyt jos koskaan pukeudun ihan miten huvittaa muiden mielipiteistä välittämättä! Vois sanoa et mun tyylin kehitys on ollut enemmänkin sitä itsensä löytämistä ja koko ajan enemmän ja enemmän alkanut luottaa omaan tyyliin ja ulkonäköön sekä omaan näkemykseen.
HMM ja lapsuudesta kuvia? No miten määritellään lapsuus, kai se on että ne kuvat jossa oon alle 18-vuotias? Nohh mäpä fixasin teille tähän pienen kuvakollaasin mun lapsuudesta, IT'S MINI ME! :)


Want to ask R a question? Where can you? CLICK HERE!

20 comments:

Anonymous said...

Ooi Raksu oot ihan tajuttoman söpö nois kaikis kuvis, etenki ton '06 vuoden kuvassa ::0<3 et näytä siinä kyllä yhtää samalta ku nykyää :D Ja toi '91 on kyl ehdoton kakkonen, awws !<3 :'--D

Heidi said...

Hello again <3

Vaikka olenkin tälläinen "täti" (...omasta mielestäni vielä TOOOSI NUORI...taidan olla äitisi ikäinen :D ...) mutta silti diggaan ihan älyttömästi sun tyylii ja makua... ja olet ihan älyttömän kekseliäs ja "villi" näissä sun blogiteksteissä...

Musta sä oot söpöin ehdottomasti tos 1992 oikeapuoleisessa kuvassa...

Jatka vaan samaan malliin ja ÄLÄ IKINÄ MUUTU!!!

Heidi
<3

Anonymous said...

oot ihana <3 xjzkxjkjdf en nyt muuta pysty sanoo oon iha sanaton
miten joku voi olla noin söpö ?

Anonymous said...

HERRAJUMALA OOT HYVÄNNÄKÖNEN 06 KUVASSA! :D

Anonymous said...

uui vitsi oot komee tossa 06 kuvassa! Mut oot kyllä vieläki :D

Emmi said...

apua vähä oot ollu söpö :--DD ja oot ofc vieläki haha<3

Anonymous said...

jatka samaan malliin söpöliini! mut ota ens kerran itiksest mulle yks juustopaketti, on meinaa loppu kotona :(

Anonymous said...

oooih,mini-raksu :D

Nataly R. said...

It would be cool if you write your blog in english also:) I always like your pictures but I'd like to read the text also))

Anonymous said...

Miks oot noin ihana, sussa on jotain niin hellyyttävää. <3 luv

Salss said...

Ihania noi kuvat :DD

tuesday said...

ää ihanaa, kiitos, et vastasit mun kysymykseen! =) oot ollu ihan älyttömän söpö, varsinki -06 kuvas ;)

Anonymous said...

panisin nollakutosta

Anonymous said...

06 kuva tyyliltään paras.

Anonymous said...

äää oot nii hyvännäkönen 06 kuvassaaaa :)) !!!!

Anonymous said...

ää oot ihan siiiika hyvännäkönen -06 kuvassa! awwrakastuin<3

Bellan said...

aww, ihana toi -06. :''D

Anonymous said...

aaaw ihana toi '06 kuva ! <3

Anonymous said...

toi -96 kuva on tosi söpö 8) niin viaton. ja tietty vauva kuvat on aina ihania =)

Anonymous said...

omg, see -06 pilt, mine kanni, ei saa nii nunnu olla (8

--maris