2/28/2010

BUSINESS SATURDAY!


HAD AN AMAZING X-TRA SECRET BUSINESS DINNER YESTERDAY! GOT ALL MY HOPES UP FOR MY FUTURE AND NOW IM MORE CONFIDENT THAN EVER! JAJAUH!

Elämä hymyilee taas pitkästä aikaa! - varsinkin eilisen bisnesillallisen jälkeen. Tosin kyseisestä illallisesta en voi sen enempää mainita...ainakaan vielä. Joten puhutaan siitä mistä saa puhua, eli mitä ihanaa ruokaa sielä söinkään...*mums mums mums*

Herkullista lohta tryffeli kastikkeen kanssa sekä riisi mielestäni erikoisen aineksen mutta herkullisten viikunoiden kera. Sitten no en näin yleisesti juo alkoholia mutta kai sitä yhden lasin voi viiniä maistella ihan kohteliaisuuden vuoksi...tässä vielä lähikuvaa aisteja tärellyttävästä annoksesta (<- aisteja tärellyttävästä??? hmm... en mä tiedä se vaa ilmesty mun mieleen, haha, lol)

Njooh sitten tämä toinen osapuoli otti jotain tollasta kanaleipä hommelia, en muista tarkalleen mitä siinä oli mutta ihan muhkealta se kyllä näytti :) *slurps*

Sitten otin vielä jälkkäriks tollasia meloneita suklaakastikkeen kera! Yoummy yoummy my tummy is full of yoummy :P

Että sellainen onnistunut illallinen tällä kertaa! Hehehe.. ja mä tiedän että oon nyt kiusannu teitä todenteolla! Kyllä kyllä kyllä... se kauan odotettu Thaimaan postaus tulee tänään myöhemmin yöllä tai viimeistään aamulla jolloin kärsivällisyytenne vihdoin palkitaan! - niitä kuvia on vaan niin paljon en oo jaksanu ryhtyy siihen urakkaan vaikka tulinkin takaisin jo tiistaina! Mutta ajattelin muutenkin ens viikolla aloittaa taas tän bloggaamisen ihan säännöllisesti joten pakkohan se Thaimaa on saatava sieltä alta ensin poies! Herttinen sentään :o Ootte oottanu jo ikuisuuden... mutta vielä päivä! pus!


Fragma - Forever And A Day


7 comments:

Anonymous said...

Äyy, thänks Raksu tästä postauksesta! <3 Mä jo ihmettelin et minne oot kadonnu ja pelästyin et jos oot jääny Thaimaaseen lopullisesti tai jotain. :o Huomasin kyl et twitteriin oli tulli päivityksii nii saatoin huokaista helpotuksesta. :) Ja sit tää tuli tänne! Huuu, ruaka näyttää namilta! <3 Yummm! Oi ja mä niin ootan sun Thailand postausta!!! :) Be sure et laitat sen tänä yönä tai huomis aamuna tai muuten... Arr, ei vaan! :D

Hei luin jostain (??) et oot lähössä jenkkilään? Ja mahdollisesti haluisit nyt muuttaa pysyvästi ulkomaille tai jotain?? Kerro tästä lisää? Must on jotenki ikävää jos lähet, mun mielestä sä oot niin ihana ja piristävä tässä perussuomalaisten tylsän harmaassa joukossa! Tosin i can't blame you siitä et haluut täältä pois, itekkään en kyllä ikinä haluu tänne pysyvästi jäädä tai ainakaa olla koko elämääni et kyllä jossain vaihees pitää muuttaa ulkomaille ees joksi aikaa. :) Mut nii... :)

Em said...

Johan on herkullisen näköiset ruoat!
Mukava postaus :)

Yh,tekee ihan pahaa katsoa ihmisten vittuilua tossa kommenttiboksi-systeemissä :S

Anonymous said...

Yummm! Näyttääpäs hyvältä :) Onneks alat taas blogaamaan enemmän kó tätä sun blogia on nii kiva lukee ;P

-P

linni said...

Tätä katsoessa tulee nälkä.. :D
Noi melonit on hurjan maukkaan näkösiä! :)

Anonymous said...

missä söit?

Anonymous said...

mums mums

Anonymous said...

No, hyi sinua Raksu :D, eipäs saa kiusata blogisi kivoja & asiallisia lukijoita & kommentoijia ja viivytellä Thaimaa-postausta!:D (Mutta noille chattiboksin ilkeitä kommentteja lateleville voisi kyllä pottuilla ja kunnolla! Mitenköhän voisit piilottaa ton tulevan Thaimaa-postauksen siten, etteivät ilkeät chattiboksin kommentoijat näkisi sitä ollenkaan, pikkujäynä/jekku olisi heille oikein. ; D ) Joo, mutta onneksi postailet kohta puoleen Thaimaan matkasta - tuota postausta on kyllä odotettu ja olethan kiva ja laitat Thaimaasta monta kuvaa ja fiiliksiänne matkasta - jooko :)?

Ja, kiva kuulla, että bisnespäivällisen tiimoilta sinulle on tulossa jotain kivaa tulevaisuudessa.

Mekin otamme aina muuten tosi paljon kuvia ulkomaan matkoiltamme, koska nehän ovat parhaita muistoja matkasta. Joten ymmärrän, että Thaimaan matkan postaus on kestänyt, mutta älähän nyt sotkeudu ihan niihin Thaimaan kuviisi :)) - tuliko kuvia otettua useita satoja vai peräti tuhat? :D Olet varmaan vielä päästäsi pyörällä tuon matkan jälkeen... ja varmaan tylsää saapua lämmön ja auringon keskeltä tänne Siperiaan. Nauroin, kun olit kirjoittanut Twitteriisi, että back to HELLsinki. Mun yksi kaveri kertoi kerran, että heidän amerikkalainen tuttavaperheensä oli nauranut pääkaupunkimme nimelle. Sen lisäksi, että Helsinki on melkein kuin HELLsinki, niin onpa tossa nimessä vielä yksi vitsi, nimittäin sana SIN. Eli HELLSINki. Eli tosi upeankuuloinen nimi meidän rakkaalla pääkaupungilla englanniksi. Houkuttelevaa: Wellcome back to HELLSINki. Ja HELLSINgissähän tänä talvena lunta riittää...lumeen melkein hukkuu... :D No, meillä on onneksi tiedossa muutaman kuukauden päästä lomamatka erään maan isoon ja mielenkiintoiseen pääkaupunkiin, joten kesää tässä odotellaan kieli pitkällä. :)

Ps. Älä muuten välitä noista chattiboksin ääliökommenteista. Ne, joilla ei ole sinulle muutakuin jotakin ilkeää kommentoitavaa, ovat kyllä sinulle jotenkin kateellisia ja heillä on varmaan tosi tylsää, kun pitää tulla kommentoimaan ilkeyksiä. Ja sitten he ovat muka, että EVVK, vaikka, jokaista, joka blogiasi lukee, kiinnostaa, mitä sinulle kuuluu. :)