3/01/2010

SUNDAY BASH!


OH SO NORMAL N' RELAXING SUNDAY...OH NO! I'M DONE WITH RELAXATION! CUZ FROM NOW ON EVERYDAY HAS TO HAVE SOMETHING EXCITING AND FUN! KABOOM!

Yleensä mä oon pyhittäny sunnuntait kokonaan lepopäiviksi! Mutta oon levänny nyt ihan tarpeeks joten ei enään lepoa vaan enemmän menoa! - joten onneksi hyvä ystäväni Elisa piti juuri sopivasti mahtavat synttärikemut Helsingin Crush-baarissa! AND NOW! YOU CAN TAKE A PEAK AT THE LOVELY EVENING WE HAD...

YOUMMY YOUMMY MY TUMMY GOT FULL OF THOSE SUSHI YOUMMY! ^^

Heheheh siinä poseeraa itse synttärisankari herkkujen kanssa :)

Ja pitihän mun päästä murun kanssa myös kuvaan!

AWWW :) LUV YOU DARLING!

Ja siinä sit Sini, jonka kautta tutustuin alunperin Elisaan (hahaha oon muuten Sinin kanssa seurustellu joskus 15-vuotiaana jonku viikon...mutta onneks jäätiin hyviks kavereiks sit kuitenki).

Sit siellä oli vielä yks super mukava tyttö Janina, joka ehkäpä on monille tutumpi Suomen Huippumalli hausta 2009.

-

Nonni! Siinä oli lyhyt ja ytimekäs katsastus meidän iltaamme ja NYT! - pitkiin pitkiin aikoihin päivän lookki! Kyllä me pikku hiljaa päästään taas rutiineihin, jos tää loma ei nyt ihan kokonaan mun päätä sekoittanu sentään! Ainiin ja jos ihmettelitte että mihin mun synttärikemut on jääny, niin ei ne oo mihinkää jääny, tai niitä ei oo vielä edes ollu...Nimittäin pidän ne vasta ens viikonloppuna pienen ystäväporukan kanssa Helsingin DTM:ssä. Mun piti järjestää isooot isot kemut mutta ne nyt jäi kun säästän kaikki rahat tulevaan Kalifornian matkaan.. khyl khyl, se on ollut aivan totta, tai siis kun tosta matkasta on jo jotkin lähteet kirjoitelleet... Että semmosta! :)


LOOK 28.02 "FANCY SCHOOLBOY"


- Blouse /FROM THAILAND

- Shiny Pants /SELF MADE

- Lace-Ups /DIN SKO


Sun - Fancy Free (David Aude Remix)


4 comments:

Anonymous said...

Aika reilua. Matkustelet kokoajan :DDD Mistä rahat oikee repäset?! Mutta onnea ku pääset matkustelee.

Anonymous said...

elisa on ihana<3

Anonymous said...

Ragnar se vain komistuu ja miehistyy päivä päivältä. :) Ja Thaimaan aurinko on viimeistellyt rusketuksesi täydelliseksi. Muistutat muuten aika paljon yhtä saksalaista mieshuippumallia (varsinkin tossa alimmaisessa oikeanpuoleisessa kuvassa), joka on ollut mm. Boss-vaatemerkin mainoksissa ja noita mainoksia on ollut esillä Stockmann-tavaratalon seinilläkin miesten vaateosastolla. Joten, kun lähdet maailmalle matkustamaan ja kenties asumaankin, niin toivottavasti saisit mukavasti mallin töitä, koska ainakin ulkonäkösi ja kroppasi niihin riittävät ja varmaankin kunnianhimosikin & ahkeruutesikin tavoitella unelmia. :)
Sulla on muuten upeat hiukset, erittäin upeat ja valokuvaukselliset kasvot ja vartalosikin on hyvässä kuosissa. Olisi kiva, jos bloggailisit sitten sieltä maailmaltakin ja varmaan niin teetkin, koska luetaanhan sun blogia ympäri maailmaa.

Anonymous said...

Noi housut on tosi hyvännäköset :-)