3/12/2010

SPRING JOGGING!


THANK YOU JESUS! Nyt alkaa vihdoin olee edes jotain pieniä kevään merkkejä...vaikka kyllä aika huonolta näyttää varsinkin uutisten puolella sanottiin että kaikki lumet eivät edes keskustasta sulaisi kokonaan yli kesän ?!?!? SIIS MITÄ? Ooks tää joku läppä!? Hmm... Toivotaan niin! No anyway tänään oli ihan kiva aurinkoinen päivä ja päätin ensimmäistä kertaa tänä vuonna lähtee Marian kanssa ulos juoksee! Juokseminen on ihanaa! Kun lopettaa sen spurtin tai sen nii tuntuu kuin olis uudelleensyntynyt! Kokeile vaikka itse! Ainiin... Marialla oli BADHAIRDAY! ...Joten hänen pärstäänsä ei tässä postauksessa tällä kertaa nähdä, vaikka hän olikin tiiviisti messissä! :DEnsiks menin Marian luo Kulosaareen ja siellä vaihettii ulkoiluvaatteet päälle ja eikun menoks! Mutta just joo! Heti kun päästiin ulos niin olikin jo pilvistä! Hahhaa :D Just tätä mun tuuria! Mahtavaa! Tossa tollane kuvasarja-hommeli minkä väsäsin... todellisuudessa juostiin siis kuitenkin ihan kunnon tunnin mittainen lenkki! HUH! :oLenkin jälkeen olin ihan kuollu kun en oo niin pitkään aikaa juossu kunnolla! Sit kävin suihkussa ja ajattelin käyä hemmottelee itteeni viel solkulla...Sitten sen jälkee menin kotiin nukkuu viikon univelat poies jotta jaksais sit viikonloppuna taas mennä! :)
Eipä siinä sit muuta ollutkaan, toisaalta toiminnantäyteinen päivä mutta kuitenkin aika lyhyt päivä, heheheh. Njoo mutta huomena sitten syömään kavereiden kanssa ja sitten illalla baila baila ;)
PUS NUS!


LOOK 11.03 "GRUNGE FOR SPRING"


- Fur Hat /H&M

- Leather Jacket /SECOND HAND

- Checkered Shirt /CROCKER

- Carrot Jeans /H&M

- Green Boots /FROM A FRIENDKe$ha - Blah Blah Blah


4 comments:

Anonymous said...

Kiitti hauskasta postauksesta! Toi Badhairday-juttu on niin totta, mutta miksi se sattuu useimmiten tyttöjen/naisten kohdalle - epäreilua... :D Ja taisi sullakin olla vähän Badhairday ainakin otsatukan osalta, kai - mutta miksi ihmeessä sä onnistut aina näyttämään hyvältä - verkkarit jalassa ja hiukset sekaisinkin? :D

Lenkkeily on kyllä kieltämättä yksi tehokkaimmista liikuntamuodoista. Mutta onneksi on olemassa vain yksi Ragnar. :D Nimittäin, jos kaikki lenkkeilevät pojat/miehet olisivat yhtä söpöjä kuin sinä lenkkeillessäsi, voisi kyllä aika moni tyttö/nainen kompastua jalkoihinsa & venäyttää niskansa lenkkipolulla. ;)

Huvittuneena huomasin, että yhden julkkiksen Twitterissä taidetaan jutella susta. Voi, että sulle sitten ollaan kateellisia tavalla tai toisella tyyliin: voi, että kun Ragnar on niin komea & lihaksikas, sen poikaystäväkin on niin komea & lihaksikas ja sitten sillä on vielä hyvännäköinen äitikin ja Ragnarin Hymy-kuvatkin ovat niin hyviä... No, kateutta on ollut aina ja tulee olemaan niin kauan kuin maailmassa on ihmisiä.

Twitteris mukaan sä seurustelet edelleen. Sulla on muuten hyvä miesmaku vai onko sitten mulla hyvä miesmaku vai meillä kummallakin, koska sun poikaystävä on muuten tosi samannäköinen kuin mun kulta. Eli kaksoisolentoja on todellakin olemassa - ei vaan teoriassa, vaan näköjään myös käytännössä. ;)

Anonymous said...

oot niin kuuma... en kestä

Pauliina said...

voitko kertoo et miten saat noi google-videot tolleen et pelkkä palkki näkyy?

Anonymous said...

Ihanan iloinen toi juoksukooste! Oot aidosti hyvinvoivan näköinen siinä. Kiva.

Mut miks viime päivinä oot laittanu joka lauseen perään huutomerkin...?