3/13/2010

GOLDEN FRIDAY!


IT WAS JUST A GOLDEN FRIDAY ALLTHROUGH! FROM THE GOLDEN SUN SHINING AT THE MORNING - TO MY GOLDEN LOOK LATER ON THE NIGHT!

Heräsin aamulla ja ihanan kultainen aurinko sieltä tirkisteli! Mun mielestä nyt tää perjantai oli lämpimin päivä tähän asti tänä vuonna! Eli kyllä tää tästä pikku hiljaa etenee kohti kesää! ^^ Nooh valmistauduin nopsaan ja mentiin aamiaiselle Punavuoren BAR 9:iin! Seurana toki ihanat ystäväni Dana ja Maria! :)


Danalla oli niin kiva paita päällä! Mun oli pakko saada siitä kuva! Tykkään tytöillä täl hetkel tosi paljon tollasista pitsivaatteista! *wink wink* - Eli sellasia vaan shoppailee!


Hehehe ja siinä sit mun Maria ja alempana meidän liikkuva-sekoilu-äläpälä-kuvasarja!

Aahh! Sitten vihdoin meidän herkulliset ruokamme saapuivat ja en voinut muuta kuin huokaista ja nauttia täysin siemauksin, tai suullisin? Kun eiks siemaisu olis jos jois? Hmm... en tiedä :D

Dana tilas tollasen herkullisen lohi-ruis-leipä-hommelin...

Ja sit me tilattiin Marian kanssa molemmat tollaset kana-seesam-salaattiannokset...*OMNOM*

~

Sitten kun oltiin saatu masut täyteen niin me jatkettiin Marian kanssa kaupungille shoppailee! - Danan piti mennä hoitaa muita asioita ja sit sillä oli illemmalla joku keikka...Niin mutta meidän piti Marian kanssa löytää sille joku kiva asu iltaa varten ja mä sain luvan päättää mitä Maria ostaa! JEE! OH HOW DO I LOVE STYLING! Olin ihan onnessani...Mutta meillä oli vain kaks tuntia aikaa ja Maria laitto mulle 50€ budjetin...Noh eiku toiminnaks! Käytiin eka tuolla Spirit Storessa tsekkailee potentiaaliset kledjut ->

Piti saada jotain tyylikästä mutta samalla seksikästä. Ajattelin heti että pysytään tummissa väreissä eli mustassa ja ehkä harmaassa, koska ne on helppo yhdistää sit mihin vaan. Sit tietenkin noi upeat jalat tuo sen seksikkyyden esille joten voitiin jättää tissit vähän vähemmälle huomiolle tällä kertaa...hehehe :D

Kokeillutin sit Marialla pari pitsiasua kun niistä niin tykkään just nyt ja sit jotain muita perus pikkumustia ja yks sit tollane vähä esteerisempi ja taiteellisempi harmaa-musta mekko. Noh ei ostettu sit sieltä vielä mitään koska noi oli aika hintavia ja haluttiin tsekata mitä Gina Tricotista löytyis kun siellä on yleensä kaikki halvempaa kuitenki...Ja kappas vain! Sieltä me sit löydettiinkin jopa oikein kaksiosainen asukokonaisuus! Mutta se miltä se sit näytti, saatte nähdä hetken kuluttua! ;)

Käytiin sitten kotona nopsaan vaihtaa iltakamppeet päälle ja sit tietenkin oli pieni ehostus myös paikallaan... Sen jälkeen lähdettiin keskustaan takaisin The Circus-klubille, LOCOMO Rock The F**!?* Fashion - PARTY:ihin, jonne saatiin V.I.P-kutsut.

Siellä oli siis tällänen muotinäytös keskiyön aikaan jossa oli rohkean rokkaavia vaatteita näytillä! Näytös oli tosi lyhyt mutta vois sanoo et lyhyt ja ytimekäs! Malleilla oli tosi hyvin asenne kohdallaan ja jotkut jopa heitti siin jotai breikki temppuja ja sheikkaili yms... Napsailin muutaman foton tosta näytöksestä, tosin jätkistä ei nyt tullu yhtää kuvaa kun en oikein innostunut niiden vaatetuksesta...Tai sit se vika on mussa :D Mulla on ehkä vaan liian erikoinen tyyli ajatellen miestenmuotia, mutta naisten vaatteet oli tosi kivoja ja värikkäitä eli niistä sit ois jotain kuvaakin tarjolla ->

THAT'S SOME FIERCE POSING RIGHT THERE! AUH!

AND NOW... ON AIKA PALJASTAA MARIAN ILLAN ASU!

Ostettiin siis Gina Tricotista 50€ budjetilla tollane Rihanna-olkapäähommeli-takki ja sit tollane tiukka perusmusta joka meni tollasel vetoketjul tost edestä kiinni.

Mun mielestä aika hyvä asu ajatellen kuitenki tota budjettia, kyllähän kalliimmalla tietenki saa aina paremman, mutta näin nyt tällä kertaa! Itse olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen :)

Anyway, let's continue! Does anyone recognize that face??? ->

GOLD, GOLD, GOLD AND SOME MORE GOLD!

<- MAI LAAVLI PRITI GÖÖRL :)

WATER WITH RASPBERRIES AND LIME! N' NO ALCOHOL ADDED!!! *SLURP* ->

Käytiin muute ton Circuksen jälkee vielä Jenny Woo:ssa jatkoilla ja sit sieltä alettiin pikku hiljaa sit valuun kotia päin! Oli ihan mahtava päivä! Tälläsiä lisää lisää lisää! JAUH!


LOOK 12.03 "GOLDEN ARABIC"


- Tank Top /H&M

- Jewellery /H&M

- Bracelets /GINA TRICOT

- Harem Pants /SELF MADE

- Leather Shoes /SECOND HANDSam Sparro - Black and Gold


14 comments:

Anonymous said...

http://www.myspace.com/boostin_mr_t

Sun kaksoisolento :D

Anonymous said...

sul on ihanan persoonallinen tyyli. me likes!

Anonymous said...

nypitkö kulmas näyttää niin eriltä?

Anonymous said...

ällöt noi sun housut, muuten kiva postaus ^.^ tää postaus sai mut tykkään mariasta :)

Anonymous said...

Ihanat vaatteet valitsit marialle! Mitä ohjelmia seuraat muuten telkusta? ::)

Anonymous said...

Alkoholiton linja jatkuu! Upeeta! Siitä vaan kaikki nuoret ottamaan mallia!

ELTV said...

Hmmm, ihme tyylit siellä Helsingissä. Naiset haluaa näyttää halvalta, mut kukin tyylillään :) Hyvä ettei neidin pesä pilkottanut hameen alta, mut ehkä se oli tarkoitus?

Anonymous said...

mist toi danan ihana neule on?

Anonymous said...

Olipa kiva postaus, sulla on niin jännä tyyil kirjottaa :D

Anonymous said...

mikset juo alkoholia?

Anonymous said...

Miten laitat noi sun hiukset tollee !? Mäki tahon osaa :D

I'm Lacking said...

Ihana kyllä toi tokan rivin harmaa. Voisin itsekin kuvitella pitäväni tommosta vaikka yleensä melkee kaikki vaatteet onkin mustia :).

Anonymous said...

eikö tossa marian mekossa oo sellanen vähän korsetti tyylinen toi yläosa, että taitaa olla vähän liian ylös kiskottu ?

Anonymous said...

mistä toi danan paita? Se o mustaki ihana :)