3/20/2010

NEW BANNER!


I MADE A BRAND NEW BANNER FOR MY BLOG! THINK IT WAS ABOUT TIME FOR AN UPGRADE ^^

SO HERE IS THE OLD ONE...


...AND THERE IS THE NEW ONE! ->


TELL ME YOUR THOUGHTS ABOUT IT! THANKS! XOXOXO!

14 comments:

MERICAE said...

toi uus on nii paljo parempi, hienoo ja ihana!

Salss said...

No nyt ois vähä parempi :)

Anonymous said...

uus on parempi :)

Anonymous said...

Tää on jo parempi, MUTTA vieläkin haluaisin enemmän ILMETTÄ! Pois kaikki peilikuvat ja tilalle erilaisia ilmeitä ja KATSEITA :) Nyt noi on aika tunteettomia ja kalseita kuvia kaikki. Kyllä kai mallillakin saa olla tunteita?

Anonymous said...

parempi! ja toi otsikko on hyvä, ku se ei ole noiden kuvien päällä.
kiva että päivität nykyään useemmin blogiasi, tää on hyvä!!

Anonymous said...

Itseäni häiritsee noi kaksi ekaa kun ne on eri tasossa. Mutta muuten parempaan suuntaan... :)

Anonymous said...

Mun mielestä ainoat hyvät kuvat tossa on vasemmassa alakulmassa ja sitten toi ruutupaitakuva, koska niissä sulla on ilmettä ja katsetta, niissä on jotain lämpöä ja tunnetta. Susta on paljon tollasia hyviä, kivoja kuvia. Laita niitä! Esim. toi kuva NRS:stä, jossa oot kuulokkeet korvilla, on aidosti iloinen kuva, tai kuva Elisan "kopissa", ja sit Thaimaan mallikuvat on aika hyviä kans, koska niissä sulla on surullinen katse.

Anonymous said...

Ylärivin kaksi keskimmäistä kuvaa ovat epätarkkoja.
Ja enemmän iloisia hymykuvia!! Nyt näyttää aika synkältä... :) Tosin ne kuvat, joissa näytät aidosti iloiselta, ovat niitä kuvia, joissa et ole yksin vaan jonkun ystävän kanssa.

Anonymous said...

Joo noi kaks vasemmalla ei sais olla noin eri korkeudella, kun kaikki muut on kuitenkin suorassa rivissä. Ottaa silmään. Ja laita vain tarkkoja ja hyvälaatuisia kuvia!

Anonymous said...

Jep, kaikki kuvat samalle korkeudelle. Pari hymykuvaa (sulla on hurmaava hymy) vielä lisää eli ne ikään kuin toivottaisivat lukijat tervetulleiksi blogiisi, luetaanhan sun blogia ympäri maailmaa. Mukaan myös vielä mielellään se yksi Thaimaan mallikuva, joka on todella upea :) kuva susta (se kasvokuva siis).

Anonymous said...

Toi ruutupaitakuva on paras, tai katse menee heti siihen. Se on kirkas, hyvä kuva, ja sulla on myös siinä jotenkin kirkas ilme ja katse.
Ylipäätään noi kaikki luonnollisissa tilanteissa otetut kuvat on parempia kuin vessaposeeraukset. Tosta kipparilakkikuvasta en tykkää. Jotenki typerä ilme, anteeks vaan.
Enemmän hymyä! Hampaat näkyviin ja pilkettä katseeseen!

Anonymous said...

huomaa mitä sun päässä liikkuu.. Herra MINÄMINÄMINÄMINÄMINÄ.

Anonymous said...

uus on huvitav. näitab erinevaid soenguid.. jei, mis on huvitavad. jõudu üllatamiseks ;D

Anonymous said...

toi uus banneri on hieno! tykkäsin myös tosta vanhasta mut kyll toi uus on pikkusen parempi:) toi on kiva kuva mis sulla on toi punanen huivi jutska! hyvää kesän odotusta sulle Ragnar!!(: