3/18/2010

BIG BROTHER 2010!


HOOWDY HO! Käväsinpä tossa aamulla tossa BB-HAUSSA 2010! Ajattelin että kun oli viime vuonna siellä niin kivaa niin vois hakea uudestaan! ^__^ KRÖHÖM! EI KIITOS! En siis koskaan menis sinne uudelleen vaikka maksettais! :D Yks kerta kyllä riitti mulle ja riisti multa ihan tarpeeks elämästä aikaa...Vaikka kyllä toi toisaalta oli kasvattava projekti ja sai muutamia uusiakin asioita kokea mitä ei olis sit ehkä koskaan muuten elämässä kokeillu! - Mutta jos ajattelee kokonaisuutta niin en kyllä suosittelis kellekkään menemää tonne...ANYWAY! BB:tä on kyllä kiva seurata telkkarista ja muutenkin siihen liittyen tehdä kaikkea pientä projektia...ESIM! Toimin tänään MTV3-Viihteen haastattelijana ja haastateltiin Helsingin Amarillossa BB 2010 tuoreita hakijoita! Vilkaistaanpa millainen päivä oli! Huomenna sitten tulee Maikkarin sivuille vähän video materiaalia sitten noista haastatteluista mitä tein...MUTTA NYT! ALOITETAANPAS!

<- Astukaahan sisään Big Brotherin ihmeelliseen maailmaan... JOS USKALLATTE!


<- Siinä me Hannen kanssa valmistaudutaan päivän urakkaan! Hanne on maailman paras toimittaja ja mukavin koko Suomen muista toimittaja ilkimyksistä! LOVE HER!

Amarillon talosta löytyi erillaisia ihmisiä laidasta laitaan... ja ihan varmana joku heistä löytyy myös tämän vuoden BB-talosta! Varsinkin tälle seuraavalle tytsylle pidän peukkuja! JAUH! ->

Heh-heh! Ystäväni Maria oli siis hakemassa myös taloon! Vois sanoa että se on mun suojatti! Tuen sitä ja toimin lohduttavana olkapäänä jos kaikki ei mene ihan nappiin! Niinko mullakki oli viime vuonna tukena ihanista ihanin Cheryll :) Laitoin muuten myös ihan samat vaatteet mitkä mulla oli viime vuoden haussa! Näätte ne kledjut kokonaisuudessaan sit ihan tossa lopussa! Tuli aivan muistot mieleen kun oli samois kledjuis! DÉJÁ VU!

<- THERE SHE IS AGAIN...MY LITTLE CHILD ALL GROWN UP AND READY FOR THE WORLD! GO GIRL! GO! ;)

Siellä oli sit myös muita viime vuoden BB-kisailijoita paikan päällä hengailemassa ja tsekkailemassa tilannetta! Nino ja Jelena oli myös mukana mutta ne ei nyt päätyneet kuvaan asti :D Ninollakin oli muuten oma suojattinsa messissä! Katsotaan pääseeköhän kummankaan suojatti taloon...JÄNNITTÄVÄÄ!

~

Sitten kun työt oli tehty mulla oli vielä lisää töitä! Koko päivä täynnä töitä! HUH HUH! No ei nyt ollu kyllä valittamista! Oli tosi hauska päivä! Elikkä jatkoin sitten ton hakutilaisuuden jälkeen NRJ:lle nauhottamaan mun blogin uutta mainosta radioon! En tiedä olitteko sitä vanhempaa viel kuullu mutta sitä ei siis nyt enään soiteta vaan pian tulee sitten aivan uusi mainos! JÄNNITTÄVÄÄ! ( TÄÄHÄN ON AIVAN JÄNNITYSTEN PÄIVÄ! KOKO AJAN JÄNNITTÄÄ JOKU JUTTU! IHAN MAHOTONTA! OMG!)

NRJ:n tilat sijaitsee siis tuolla Lauttasaaressa asti ja ne on tosi valoisat ja viihtyisät! - Kuten tossa alemmassa kuvassakin näkyy! Tuossa samassa tilassa järjestetään muuten niitä NRJ LIVE keikkojakin! VEERY VERY NICE! ^^

DUMDIDIDUMM...Ei sit muutaku spiikkejä nauhottaa mainosta varten...ON AIR!

Hehahahe :D Niitä spiikkei oli tosi hauska tehdä! Meni kyl hetki että sai iha täydellisen mainoksen aikaseks...mutta ei Roomaakaan hetkessä rakennettu! Oon vaa niin häseltäjä! :P

JEAH! Sitten kun toi mainos alkaa tulee radiosta niin laitan tänne teille ja vain ja ainoastaan teille mun ihanille blogin lukijoille vähän "BEHIND THE SCENES" materiaalia tosta radio mainoksen tekemisestä, joka on mun hullun hauskoja kömmellyksiä täynnä! EIKUN SITÄ SIIS ODOTTAMAAN! TSAUKKI TSAU!


LOOK 18.03 "BLUE FOR BIG BROTHER"


- Tank Top /DIESEL

- Vest /DIESEL

- Scarf /DIESEL

- Skinny Jeans /LEVI'S

- Shoes /BEAMHILL


Dash Berlin feat. Jaren - Man On The Run


14 comments:

Anonymous said...

miksi et vastaa kommentteihin?

Anonymous said...

Miten paljon BB on muute käsikirjoitettu? Oon miettiny tätä siitä asti, kun sarjaa olen katsonut eli öö öö vuodesta 2007 :)

Laura said...

LOL AHAHAAHHAHAHhaa
AAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHAHAHAH

Pontus-oskar said...

I just nedd to say - damn you are hot!

Anonymous said...

mitä ninolle kuuluu?

Anonymous said...

Viime vuoden BB oli musta paras BB Suomessa kautta aikojen hyvien asukasvalintojen takia. Sinä olit kyllä BB:ssä aika hauska tapaus luonnonlapsimaisella tavalla ja tietysti viime vuoden BB:n todellinen silmäilo eli komistus :). Tässä pari juttua sinuun liittyen, jotka naurattavat minua vieläkin (nämä ovat muuten naurattaneet montaa muutakin yhtä paljon kuin minua) eli vielä kerran BB 2009:

1. Nino päästi ryhmäpedissä kovaäänisen hajupommin. Ensimmäisenä hajupommiin reagoi unenpöpperöinen Ragnar, jonka nätit hiukset sojottivat nukkumisen jäljiltä joka ilmansuuntaan ja sanoit:
"HERRANEN AIKA, oliks toi pieru, oliks toi oikee pieru, vai tehtiiks se suulla, saisko tuuletusta?" Siis noille sun kommenteille repesin tuolloin ihan totaalisesti ;DD

2. Ragnar nukkui sikeästi ja kuorsasi todella kovaäänisesti suu auki. Nukuit tuolloin Tuijan ja Jelenan välissä. He eivät saaneet nukuttua ja nauroivat sinulle, kun kuorsasit niin kovaa. Lisäksi he totesivat, että onpa Raksu söpö. ;D Miten muuten voit kuorsata niin kovaa, ihan kuin olisit ollut joku iso karhu tuolloin? ;D

3. Juotuasi hieman liikaa siideriä, juttelit BB:lle päiväkirjahuoneessa niitä näitä... BB kysyi, että mitä sinun tekee mieli ja sinä vastasit, että kyl tekee mieli vaikka mitä. ;D

4. Kerroit Danalle PIIIITKÄÄÄÄÄN ja hartaasti hieman pelottavaa iltasatua ja BB komensi sinut nukkumaan. ;D BB oli tulloin kyllä sulle ehkä vähän ilkeä... tai sitten BB oli huonolla tuulella... :D

5. Lievähkö epäkäytännöllisyys tyyliin onko kana kypsää vai pitäisikö sitä keittää pidempään, näin avaan säilykepurkin (Niksi-Pirkka a`la Raksu: käytä kattilaa purkin avaamiseen...) ja näin imuroin ja nukahdan kesken imuroinnin. ;D Olet kyllä söpö ja hauska. No, kyllä mäkin olen välillä epäkäytännöllinen. Kiitokset sulle siitä, että olit viime vuoden BB:ssä! :)

Dana, Kätlin ja Esa A olivat musta aivan huippukolmikko suorittaessaan slummista käsin erinäisiä salatehtäviä paratiisissa. :))

Kiva idea oli muuten pukeutua eilen BB-asukashakuun samalla tavalla kuin viime vuonna. Toi asukokonaisuutesi on rento, todella raikas ja kesäinen ja raidallinen T-paitasi merellinen. Toi NRJ:n aulatila näyttää muuten hyvältä.

Olisi kyllä kiva nähdä ystäväsi Maria syksyllä BB:ssä.

Älä ole huolissasi siitä, että olisit ikuisesti BB-Ragnar. Tulevaisuudessa olet varmaankin malli-Ragnar tai muoti-Ragnar. Tsemppiä malli- ja muotikuvioihisi! :)

Anonymous said...

Tämä asia ei nyt tietenkään kuulu blogisi lukijoille, mutta kommentoin nyt kuitenkin tähän kommenttikenttään (koska tossa chatissa ne, jotka kirjoittavat susta myönteisesti saavat aina haukut niskaan). Luin just Twitteriäsi. Olisi hieno juttu, jos ette eroaisi. Onhan se ihan parasta, jos on joku johon on tosi ihastunut/joku jota rakastaa, et ei tarvitse olla yksin. Ajattelin vaan, että kun sä olet malli ja sun mussus on malli, niin ehkäpä te myös siksi ymmärrätte toisianne hyvin & sovitte toisillenne hyvin. Kaikissa suhteissa tulee erimielisyyksiä niin arkena kuin lomamatkoillakin, mutta ei kai niiden takia kannata erota. Mutta hyvää keväistä viikonloppua teille! Ps. Mussus on ottanut sinusta todella hienoja kuvia Thaimaan matkallanne. Noita matkakuvia ei voi muuta kuin ihailla :). Valokuvaaminen on taidetta! :)

Anonymous said...

''Mutta jos ajattelee kokonaisuutta niin en kyllä suosittelis kellekkään menemää tonne''

Miksi sä et hait tonne? Vaikutat sen verran ujolta tyypiltä et jos on uusia ihmisiä talo täynnä ja kamerat kuvaa niin ei susta saa oikein mitään irti jos et oo kännissä. Vaikka en ookkaan talossa ollu, kyllä mä sitä voin suositella. Näkihän sen miten ihmiset nautti talossa olemisesta ja varsinkin aso muuttui ihan hirveesti. Luulit varmaan että talo vallotetaan pelkällä ulkonäöllä ;-)

Anonymous said...

allekirjoitan täysin ton edellisen anonyymin kommentin! Mulle et oo enää BB-raksu, oot muoti-ragnar!

Anonymous said...

Heippa! Tämän olisi tarkoitus olla rakentavaa kritiikkiä. Sä olet omanlaatuinen ja hyvä tyyppi.. MUTTA vaikka tää ei tänne kuuluisikaan, ja tää on vaan mun mielipide, niin kehottaisin sanomaan tälle Marialle, että hän on upea tyttö, mutta HURJASTI kauniimpi ja seksikkäämpi vähäisemmällä meikillä :) tuollainen vaha silmämeikki ja tummat rajaukset huulissa ovat vähän täti-transu tyyliset.. mutta, eniveis, nätti tyttö toki!

Anonymous said...

Cat - Boys Dont Cry (Delio DCruz Vs Paul Emanuel Extended) ^^,

Anonymous said...

hei, tiiätkö mistä toi marian takki on? (:

Anonymous said...

Maria on Cheryllin klooni,olet stailannut hänet Cheryllin kopioksi

Anonymous said...

voisit tehä postauksen tosta big brotherista vähä laajemmin? mitä hyvää ja mitä huonoo ja mikä jäi mieleen parhaiten? muutenki sun blogissa voisit ehkä kirjottaa vähä syvemmin sun elämästä. Nyt kirjotat aina sitä samaa missä kävit ja hvyää kuuluu. keksi jotain uutta! toi radiomainos mehind scenes juttu kuulostaa kyl kivalta ja jotain uuttaki! t. elina