3/04/2010

GILLETTE DELIVERY!


WOAH! ANOTHER FREEBIE PACKAGE! I MUST BE A VERY GOOD BOY! YIPPEE!

Käväsin tänään hakemassa jo toisen ilmaispaketin minkä oon saanut nyt tän blogin kautta! On se mukava huomata että vihdoin tästä bloggaamisestakin alkaa olee jotain hyötyä jopa ja kova työ palkitaan! - Koska tää ei oikeesti ole aina niin helppoa miltä tää näyttää ja tän faktan tietää jokainen kunnon bloggaaja! TRY IT YOURSELF! I CHALLENGE YOU TO! - Enivei, tsekataanpa nyt mitä tämän paketin mukana tulikaan! ^^

UUUH! Sieltä löytyi siis Gillette Skincare Series:in neljä uutta parranajoon tarkoitettua tuotetta! Psssst naiset, nää on sit enemmän noille miehille suunnattu...MUTTA! - miks ei naisetki vois käyttää toisaalta??? Mmmh, katsotaanpas tarkemmin ->

ON THE LEFT: Energising Moisturiser (to hydrate all day & condition)
ON THE RIGHT: Thermal Scrub (to warm skin & soften hair)

ON THE LEFT: Intense Cooling Balm (to cool & comfort)
ON THE RIGHT: Revitalising Balm (to calm & refresh)

T- H- A- N- K- Y- O- U- G- I- L- L- E- T- T- E ! :)

8 comments:

Anonymous said...

eihä sul partaa kasva :))

Peter said...

ehkä ne on tarkotettu sun jalkakarvoihin tai nivuset taitaa olla ajeltuna ;)

Anonymous said...

Tuollaiset ruskeat paketit ovat kieltämättä aina hiukan pelottavia... :) Mutta siis Gillette - the best you can get - eiks niin jossakin mainoksessa laulettu? Varmaan hyviä tuotteita ja kiva, jos bloggaaminen palkitaan noinkin. On sulla hyvä huumorintaju - Gillette - tytöille ja naisille parranajoon - apuva! Mut hyvä, että olet hauska. :)) Ps. Ja kyllä sulla parta kasvaa ja jalkakarvat, mut, hei, sehän on vaan miehekästä. ;)

Anonymous said...

pliiis, kirjoita pelkästään suomeksi tai englanniksi, ei molempia!

Anonymous said...

millo teet postaukse siit ko olit rasmuksen laurin kaa shoppaa sen jälkee abreun annan kaa iittaa ja sit viel kutsubileis?

MS said...

Mitä mieltä tuotteista? Mulla oli tota Gilletten kosteudvoidetta ja se oli kyllä huon. Imeytyi hitaasti,kiilsi ja haisi ihan mun isän partavedeltä.

Anonymous said...

kysymys postaus kiitoooooooooooos!

Boogieguy said...

oletko käyttänyt feissiin vai koipiin vai molempiin tuotteitasi? :)