3/12/2010

I DIE FOR GAGA!
13 comments:

Anonymous said...

mäki kuolin ♥

Anonymous said...

tota on tultu kuunneltuu iha sikana, ihana laulu <3

elskuu said...

huhu vähä pitkä video. oon ylpee ittestäni katoin kokonaa :D:D mut hyvä biisi:))

Anonymous said...

juuu sen ainaki huomaa et lady gaga on varmaan omaperäsin laulujen/musiikki videoiden tekijä:-D!
oli ihan pakko kattoo kokonaa!

Anonymous said...

Joo on kyl niin paras biisi <3 ja toi videoki ihan jees, vähän weirdo on joo mut... Lady GaGa on silti paras forever <3 <3

Anonymous said...

Lady Gaga on persoonallinen artisti lauluineen, videoineen ja pukeutumistyyleineen. Gagan musiikki on mukaansatempaavaa ja videot upeita. Lisäksi Gaga tanssii hyvin musavideoillaan. Mun mielestä toi Lady Gaga on tavallaan 2000- ja 2010-luvun uusi Madonna. Autossakin laitan aina radion kovemmalle, kun Lady Gagan biisit soivat ja laulan mukana. :D

Ja voi huh, hyh ja yök noita sun haukkujia tossa chattiboksissa. Toi hakkuminen on kyllä lapsellista touhua, mutta ilmeisesti sä oot niin kiinnostava persoona, että haukkujatkin villiintyvät. No, onneksi asiallisiakin kommentteja löytyy ihan mukavasti.

Noi sun IRC-galleriassa olevat neljä ensimmäistä kuvaa susta Thaimaassa ovat upeita. Noi kuvat on ihan kuin suoraan jostakin muotilehdestä. Malli on tosi hyvä :), mutta niin on kyllä valokuvaajakin taitava (poikaystäväsi? ;) ). Harrastan itsekin valokuvausta.

Ne, jotka tossa chattiboksissa haukkuvat esim. sun kasvojasi, voivat marssia suoraan optikolle ja hankkia sieltä vahvimmat mahdolliset pullonpohjalinssit. Sulla on upeat & valokuvaukselliset kasvot ja todella tarkoitan, mitä kirjoitan, et tää ei oo mitään ällöttävää, imelää sananhelinää. Sä todellakin näytät noissa kuvissa miespuoliselta huippumallilta ja osaat poseerata luontevasti. Noi neljä kuvaa ovat yksinkertaisesti sanottuna: VAU! :)

SUPERNINNI said...

Gaga on ihan mieletön ja tuo video ehkäpä paras video, mitä on ikinä tehty!♥♥♥♥♥

Tein just blogiini aiheesta postauksen, kun piti päästä hehkuttelee tota videota:

http://dont-shoot-the-puppy.blogspot.com/2010/03/i-told-you-she-didnt-have-dick.html

Anonymous said...

Siis öö, käsitinkö nyt oikein: OOTKO SÄ tossa videossa? :)

Anonymous said...

Mä en pysty kattoo tota videoo kokonaan putkeen, koska täs on jotai ongelmii jonku jutun kaa, mut kuitenki oon nähny puolet tost ja tosi upeelt näyttää ! Rakastan Gagan musiikkii, videoita ja sen pukeutumista. Itse ennenkuin tiesin edes kuka Gaga on, niin ajattelin, että mä haluisin pukeutua niihin kaikkein omituisempiinkin vaatteisiin mitä catwalkeil nähdään, niihin mistä tykkään siis ja miks kukaan esim. julkkis ei pukeudu niihin, mut sit tuli Gaga ja tajusin et se onkin ihan mahdollista ! :D Love ♥ Ja tää biisi & video on ihan paras ever ! (Vaikka onkin aika pitkä, niin tosiaankin jaksaa kattoo eikä yhtään tylsä !!)

Anonymous said...

Anonymous said...

Siis öö, käsitinkö nyt oikein: OOTKO SÄ tossa videossa? :) <-- siis öö, oot vissiin tosi tyhmä? :D

Anonymous said...

Gagan siskokinhan vilahtaa ko. videossa!!

Teemu said...

Gagan videot on kyllä tosi upeita kun se miettii ja suunnittelee kaiken ite Haus of Gagan kanssa alusta loppuun! :) Jos vertaa tätä edelliseen minileffaan, niin tykkäsin ehkä Paparazzista ihan vähän enemmän, mutta Telephone on kyllä ihan mieletön kuitenkin! Upeaa.

Anonymous said...

must kyl Paparazzi ja Poker Face on paljon parempii ko toi Telephone tai niinko tykkään niist enemmän biisein ..ja must toi Telephone video ei oikeen liity siihen biisin sanotuksiin mitenkää..mut se o vaan mun mielipide...Kyl muuten tykkään GaGan musast paljon... :)