5/10/2009

pelkokerroinpippalot!

Huoh, uoh, oli kyllä viikonloppu! Rankkaa mutta silti hauskaa. Perjantai meni nopeasti töiden ja muun hengailun saattelemana, mutta sit lauantaina oli vähän enemmän tapahtumaa... Nimittäin jos te muistatte minä olin yksi Pelkokerroin 2009 kilpailijoista

Tuossa siis mun kilpailuryhmän kuva... Niin ja siis tuo tuo tuotantotiimi järjesti meille kaikille 2009-kilpailijoile tollaset get together jälleennäkemis pippalot! No palataan siihen vielä hetken päästä nimittäin mun aamu alkoi neljän tunnin yöunien jälkeen sillä että puoli-äitini joka omistaa tollasen lapsille suunnatun firman nimeltä Leikkimaailma, tuli hakemaan mut erääseen lastentapahtumaan olemaan sellanen nallekarhu, heiluin ja tanssin ja lauleskelin lapsille ja tein sellasta örisemis ääntä, mut se loppu sit hetken päästä kun se kuullosti kuulema liikaa leijonalta...

Hehe joo siis tossa oli mun päivänasu ja siis toi oli myös myöhemmin siel illan bileissä! No ei nyt sentään, mä näytän aina tuolta aamuisin ennen mun trimmausta... No no tuossa meni sit kolmisen tuntia jopa ja sen jälkeen pääsin kotiin valmistautumaan ja rentoutumaan ennen illan tapahtumia!

Ja kaiken sen valmistautimsen jälkeen vihdoin ja viimein päivän tai no illanasu, joka oli siis seuraavanlainen, tollanen pappahattu Helsinki 10 second hand puolelta, hienothousut ja hihaton Acnelta, henkselit American Apparel, kengät oli kai jostai DinSkosta aikoinaan ja last but not least toi kaulahommeli joka on ite duunattu mut siinä on siis Cheap Mondayn kaks kravaattia yhdistettynä

Niin palataanhan nyt asiaan, ne pelkokerroinpippalot oli siis Kaisaniemessä ja tarkemmin vielä Bangkokissa, joka on siis jopa ruokaravintola/baari/klubi. Me siis alotettiin iha syömisellä ja pakko myöntää että ruoka oli pahaa, tai no en tiedä oliko nyt pahaa mutta sanotaan näin että en toista kertaa söis..Tykkään tosi paljon itämaisista ruoista, mutta toi oli jotenkin liian erikoista ja sellasia makuja mihin ei ollut yhtään tottunu, no olipaha ainaki kokemus! No mikäs muukaan ruoan jälkeen seuras kun himonmoinen dokaus! Nimittäin mulla oli siis myös töitä samana iltana/yönä baarimikkona DTM:ässä, elikkä mun piti juoda kunnon humalat (kaikki pakotti) ja sit viel selvitä siitä töitä varten, oli kyllä haaste. No siis ei me nyt sit vaan yksin nurkassa juotu siellä eli tässä laitankin sit seuraavaks ison läjän seurustelukuvia!

Ana ja Kadi siitä Reality jaksosta

Dana Maahanmuuttaja VS Tulli jaksosta ja Iina siitä mikä se oli Tampere-Turku-Helsinki jaksosta?

Markus samasta jaksosta missä minäkin olin

Muhaha join Danan kaikki juomat, rauh!

hullunkiilto silmissä


eksyin myös naistenvessaan! whaat

puss Evelin!

Seuraavaksi luontodokumentti: nuolasin ekaks Kadia ja katoin että hyväksyyks se mut

ja se hyväksy, joten pääsin pökittää sitä, eläimellistä menoa!

Vou, lähdettii sit Kadin kanssa meille jatkaa iltaa... No ei nyt sentään minullahan oli niitä töitä! Harmitti kyllä niin mennä töihin kun ihan mahtava ilta olis voinu viellä jatkua, mutta pakko sitä rahaa jostain saada eikö?

Tähän loppuun viellä viimeiset hymyt ja sitten minä jään eläkkeelle viettämään sunnuntai lepopäivää! Ja arvatkaan vaan liikunko sängystä mihinkään ja arvatkaa vaan tuutteko näkemään mut seuraavalla viikolla 10KG läskimpänä ja arvatkaa vaan eristäydynkö nyt koko maailmasta, kuittaus!

ADIOS EVERYBODY!9 comments:

pöpö said...

Ihana postaus! On letkee meno sulla, ja mahtava asenne! Mun ilta pelastu näillä nauruilla! :)

Anonymous said...

mahtava tyyli ja ihana hymy :)

Anonymous said...

Asia on kyllä Raksu nyt niin, että kaikista paras noista asuista oli toi nallekarhuasu, siinä oli jotain todella päräyttävää ja eksklusiivista! :D (Oli toi toinenkin ihan hyvä.)

Hihi ja pus,

Heidi

Anonymous said...

siis ootko muka joku julkkis? ;o en ummarra!

Anonymous said...

Näin kuvan sun p*ppelistä, se oli pinkki! Miks kadi seuraa sua joka paikkaan? Vai säkö seuraat sitä?

Ihan cool asu, siis toi nallekarhu, mut alasti aina parempi!

i_s said...

Kuulostipa tujulta lauantailta, kuka tuollaiseen kykenee?:D
Mä flippaisin jo aamuisen pedobear-session jälkeen ja sekin luonnistuisi vain pienessä pöhnässä. Aika karmiva asu, olisin saanut nappulana traumoja tuollaisen otuksen örinöistä. Tosin, Hilarius-hiiri on sata kertaa pahempi. Ehkä mamassa pitäisi järjestää maskottibileet, voisi olla hysteerinen (ja hikinen) meno...ja ehkä mullakin kävisi flaksi joku laamapuku päällä.

Pidän tuosta kraka-härdellistä. Aika merkillinen ilmestys, mutta näyttää sun päällä perin uskottavalta. Harvoin näkee ”pappatyylin” pukevan ketään noin mainiosti, yleensä moinen vaikuttaa muhun kemiallisen kastraation tavoin. Ei paha, ei paha.

Jos on sulla ilmeikkäät kasvot niin ei tuo Kadikaan paljoa sillä saralla häviä. Huvittavia kuvia…ja kuvatekstejä. :D

Anonymous said...

uu oot söpö! :)

Anonymous said...

aika läppä nallekarhuasu♥

:-----) said...

haa ihana hymy :)