5/17/2009

styling feat modelling!

Heipähei ja moikkelismoi taas kerran! Olen taas näköjään päässyt hyvään vauhtiin tässä blogihommassa, but don't get used to it ja pelästykö jos sit yhtäkkiä tuleekin viikon tauko... ei mun elämässä sentään koko ajan tapahdu! Niin hmm mitäs sitä tällä kertaa kirjoittais...ainiin kerrotaanpas vaikka tosta eräästä stailauskeikastani jossa olin sit myös mallina! Nimittäin sain juuri kuvat käsiini ja niistä tuli ihan mahtavia, simppeleitä ja tyylikkäitä! Nonni, elikkä ystäväni Kadi Kaljula soitti minulle ja ilmoitti tulevista kuvauksista jossa hän on meikkaaja/maskeerajana, niin ja by the way hän on oikeasti tosi taitava hommassaan, ei ole vain sellainen turha julkkis BB:stä vaan oikeasti otti ohjat käsiinsä ja kouluttautui erittäin hyväksi meikkaaja/maskeerajaksi ja on myös voittanut alassaan yhtä ja toista! Jatketaanpas sitten, joo ja siis se soitti ja ilmoitti haluavansa mut stailaaman ne tulevat kuvaukset ja myös olemaan miesmallina niissä koska heiltä sellainen puuttui. No mikäs siinä tietenkin suostuin, en miettinyt sekunttiakaan kauempaa, kaksi asiaa jota haluan eniten on olla stailaajana ja mallina niin sillä keikalla sai kaksi kärpästä samalla iskulla! Kuvaajana toimi eräs uusi talentti Mikael Pettersson, ja häntä kannattaa varoa nimittäin uskon että pääsee viellä pitkälle, hänellä aikomuksena pian mennä myös ulkomaille levittämään siipiään. Mitäs tässä viellä vois mainita, niin tolla Kadilla oli myös kaverina toinen meikkaaja joka hallitsi myös ton hiuspuolen, Katriina Suonpää jolla oli muuten tosi hauska tyyli ja persoona ja sit se puhu sellasta jotain pohjoismurretta nii sitä oli hauska kuunnella ja naureskella välillä kun ei välttämättä edes ymmärtänyt kaikkea mitä se sano! Joo ja sit mulla oli siinä stailattavana ja malliseurana vielä sellanen upea mallityttö Laura Mattila ModelBoomista. Mutta jätetään nyt nää löpisemiset sikseen ja laitetaan peliin vähän kovemmat panokset elikkä kuvia tulossa seuraavaksi!

Tässä vähän behind the scenes kuvia ensiksi, meillä oli muuten tosi pieni tila tossa, yks huone jossa hoidettiin sit meikkaukset ja vaatesovitukset sekä itse kuvaukset, oli kyllä haaste!

Oolallaa, oikealta vasemmalle Kadin pylly ja keskellä joku random heebo (MINÄ MINÄ!) ja sit toi savolaistonttu Katriina!

Sit se Kadi kävi käsiks tohon tyttömalliimme...

ja sit ton Kadin kopeloimisen jälkeen ja meidän muiden muhinoimisen jälkeen tulos oli tämmöinen, toi upean sävyinen mekko oli tuolta Marimekolta, halusin tollasta simppeliä helposti laskeutuvaa vaatetta mutta silti sit noi hiukset vähän tuomaan sellasta eleganssia että ei oltais nyt ihan taviksina! Lookkina ja fiiliksenä oli tosi tollanen viaton ja niin sanotusti neitsyt suomityttö (vaikka se nykyään onkin harvassa täällä Suomen maassamme).

Nonni sit tässä kuvassa se viaton tyttö onkin kasvanut jo aikuiseksi! No ei nyt sentään... Marimekolta tuokin erikoinen luomus! Nuori nainen menossa upeana kesäiltana cocktailpartyihin, haettiin itseasiassa näissä kuvissa koko ajan vähän tämmöstä kesäfiilistä, kun tässä kesä kohta tulossa niin kesäntuulahdukset näkyy näissä jokaisessa kuvassa kuten myös tässä. Ei nää ihan toppatakkipipo kuvia enään ole, ei.

No sit seuraavaks minäkin änkesin mukaan kuviin! Lauralle yritin saada tähän sellasta mikä se on se Aino ja Väinämöinen tarina tiiättekö sen? No siitä siis vähän vaikutteita ja sit myös vähän tollasta merenneito istuu kalliolla fiilistä, sen takia tämmöne nude lookki. Ja Laura oli tosi rohkea hei kun piti olla yläosattomana, mutta helpotettiin kuitenkin sillä että sai laittaa hiukset eteen, pointsit Lauralle! Toi upea simpukkaverkkohärveli Lauran päällä on Helsinki10.

Mulla oli sit tollane sailorboy lookki, en ollu Väinämöinen, en! Mielessäni oli siis tällänen tarina et kävelen jossain rannalla kesällä sit huomaan siellä tollasen merenneito tytön ja sit jään häkeltyneenä katselemaan sitä ja ihmettelemään... Vaatteet, hattu ja laukku ovat Carlingsista.

Tässä testikuvaa seuraavasta lookista, tämä ihan sitä varten kun otettiin sit tosta lookista enään lähäreitä tämän testikuvan jälkeen ja halusin että näette myös ton lookin upeassa kokonaisuudessaan. Halusin tähän sellasta intiaani/maalaispoika tyyliä, joka on mielestäni muodin kärkihuutoa tällä hetkellä! Lauran lasit ja toi ruskeehapsuhommeli on Helsinki 10 kuten myös mun hattu ja ruskeareppu, Lauran paita on Carlingsista ja leggingsit J&C:ltä, mun paita on Dieseliltä ja housut Cheap Mondayn, sit viellä lopuksi noi Lauran ruskeet upeat kengät Biancolta.

Ei tässä sit mitään sen kummempia ollut, poset vaan päälle, kai mä yritin tossa olla vähän sellanen miesmäisempi ja just et olin ton Lauran miekkonen ja sit katon just sitä sillain "oi naiseni".

Sitten seuraavaksi tuli mun kaikista lempparein lookki! Parhaat jätetään aina viimeiseksi... Gladiaattorisandaalit tietenkin päällä kun ovat juuri tällä hetkellä viimeistähuutoa, yritin itselleni tehä vähän tollasta preppy smart lookkia mut silti vähän tukka maustaa kokonaisuuden rockilla, Lauralle sit vähän tollasta leidi salainen mysteeri nainen tyyliä ja myös vähän tollasta sivistyneempää ja konservatiivisempaa hieman mutta sit noi pyöreät lasit tuomaan myös vähän rockia ja Beatles henkeä. Eli konservatiivinen preppy smart look vastaan rokki lookki, vois näin sanoa, olipa pitkä adjektiivi! vai onks toi adjektiivi, en tiiä (terveisin:- en ollut hyvä koulussa). Lauran vaatteet Helsinki10, mun vaatteissa ei muuta mainittavaa kuin että shortsit Cheap Mondayn ja kummankin gladiaattorisandaalit Biancosta. EHH-uhh...Ton tyylin kuvia on niin monta hyvää en osaa karsia mitkä jätän pois täältä... no vois kerranki kuunnella teidän mielipiteitä joten auttakaa ja valitkaa te parhaat, eli numeroin näistä jokaisen 6 kuvaa ja äänestäkää, laittakaa paremmuusjärjestykseen ja siis tää ensimmäinen kuva oli tuossa ylhäällä Numero 1.

Numero 2

Numero 3

Numero 4

Numero 5

Numero 6

Nonni! Siinä ne äänestyskuvat oli ja sitten lopuksi pääsin loistamaan ihan yksinkin!
STRIKE A POSE!


Siinä ne nyt oli! Tarkoitus ei ollut siis tehdä mitään highfashion yber super kuvia , eikä nää tullu mihinkään lehteen tai sellaseen, ihan portfolio käyttöön ja kokemus listalle yks rasti lisää! Ja pieni teaseri sit teille että aion tehdä Mikaelin ja Kadin kanssa pian lisää yhteistyötä... joten sitä odottamaan! Olin kyllä tosi tyytyväinen tohon koko päivään ja siihen tulokseen jota sain aikaan ja suuret kiitokset kaikille kaupoille jotka lainasitte meille vaatteita kuvauskäyttöön! Kyllä se stailaus ja mallin ura tästä etenee, yks kaks askelta kerrallaan! STEP ONE TWO!


25 comments:

Anonymous said...

vau ihan tosi makeita kuvia ja hieno stailaus :) peukut pystyyn

tessa said...

lempparini on kuva 3, siinä välittyy mun mielestä hyvin tunnelma ja jotenki vaan iskeee! muutkin kuvat tosi hienoja ja hyvin ootte saanu järkättyy noi kuvaukset tosiaan aika ahtaan näkösessä tilassa :)

tykkään hirveen paljon sun kirjotustyylistä ja siitä että tää on tosi spontaania, ihan ku kirjottaisit mitä sylki suuhun tuo mut kuitenki että panostat näihin juttuihin ja on hauskaa että postaukset päättyy aiheeseen sopivaan musavideoon!! :) vaikutat tosi mukavalta ja aidolta ihmiseltä jolla on suuuuuuri sydän, ja sulla on ihan mahtava musamaku! tosi isot peukut siitä ja jatka samaan malliin ja tosi hyvää kesää,
toivottaa tessa

Anonymous said...

Wow, kirjoititko itse tekstin? Ihanaa lukea, kun muutamia pilkkujakin eksynyt mukaan. ;) Sä kirjotat tosi hauskasti ja persoonallisesti näin muuten. Voisi oikeastaan kehua lahjakkaaksi kirjoittajaksi. Kielioppisäännöt kun oppii kuka vain opiskelemalla, mutta tyyliä joidenkin teksteissä vain on luonnostaan. (Kuulostaapa nuoleskelulta :D, mutta siis ihan oikeasti.)

Noista kuvista 1. on paras, sitten en osaa sanoa. Nelonen on hyvä, mutta ovatkohan nuo tytön housut imartelevimmillaan siinä(?). On tuo kutonenkin kyllä kiva. Ihan sama, en ymmärrä muotikuvista mitään. :D

Hienoja kuvia, tsemppiä malliuralle! :)

Anonymous said...

sinä olet todella hyvin kaunis :OOO

Anonymous said...

wou, oispa sunlaisia miehiä enemmäänki. Sun kirjotuksia on tosi kiva lukea, et nimittäin vaikuta siltä, että sulla olis päässä kusta, ja olet muutenkintosi positiivisen oloinen :) jatkahan samaan malliin !

Anonymous said...

Onko noi Biancon gladiaattorisandaalit naisten molemmat? Yritin ettiä netistä miesten sandaaleja mutta en löytänyt. Olisi kiva jos vastaisit, koska haluaisin todella tuollaiset sandaalit!

Ragnar said...

- Kiitos Tessa, kirjoitit tiesi sydämmeeni <3 ja teille muillekkin kiitokset positiivisesta palautteesta tulee aina hymy huulille :)

- Nuo gladiaattorisandaalit ovat biancon naisten puolelta kummatkin, joten veikkaus osui oikeaan ;)

jassu said...

muistatko yhtään mitä noi sun jalassa olevat gladiaattorit maksaa ? :) sun tekstiä on niin kiva lukea , päivä piristyy aina !

nelly said...

Hienoin kuva oli mun mielestä varmaankin toi number neljä ja oot hasu ja "oi naiseni" :---------------------------------------------------------------------------D

Anonymous said...

POKEMON-TUKKA JA GLADIAATTORIT... KAIKENNÄKÖSIÄ!!!!

Anonymous said...

Stailaus on aika kamala pakko sanoa. Ja kuvatki jotenki huohkuu tota tamperelaista tapaa kuvata ja muokata kuvia. Kuvaaja varmaa tulee ihan hyvin täällä suomessa menestymään ja samoin sinä Ragnar ja kaverisi Kadi. Mutta ulkomailla no chance:)

Anonymous said...

minä uskon, että kuva numero yksi on paras :)

Anonymous said...

Siis voisitko yhtään epäselvemmin ja raivostuttavammin kirjoittaa. Eihän tota jaksa kukaan lukea.

Anonymous said...

tää on tosi mielenkiintonen ja kiva tää sun blogi ja sun elämäkin näyttää olevan (: selailin muuten yksi päivä vanhoja demejä ja sä olit siinä yhdessä lehti jutussa :D

Inegna said...

Oi mitä kuvia, sä näytät tosi upealta :-)

Jos saa vähän udella noista sun upeista hiuksistas, että käytkö kampaajalla värjäyttämässä vai värjäätkö itse, jos värjäät, niin mitä väriä käytät? Väri on meinaan ihan mahtava!

Anonymous said...

Miten pieni jalka sulla oikein on jos mahtuu naisten gladiaattorit jalkaan? :D

Ragnar said...

- Tuota olen aika paljon hiusmallina jotenka aina vähän väliä tulee aina eri merkkien värejä päähän :D Mutta viimeisin väri päässäni tai itseasiassa sitä sanotaan sävyksi tai kevytväriksi, niin on Blond Me sarjasta ja sieltä tuhkaa ja jäätä sekaisin! Mutta Tigin uusissa väreissä on myös hyvät noi hopeansävyt! Ja siis toi aina kellastuu, eli aina viimeistää 2KK jälkeen pitää tehdä uusi käsittely!

- No siis mulla on 43koko ja noi sandaalit oli kokoa 41, mutta en sit tiedä jotkut kengät vaan menee vaikka oiski pari kokoa pienemmät :D kai ne varpaat tuossa pullottaa noista enemmän ulos kun pitäis...heh

Anonymous said...

puhutteks kadin kaaa eestii?

Anonymous said...

Siis mä mietin kans et puhuttekohan mitä :D mut ihan huipput nää sivut. kiva lukea :)

Ragnar said...

- joo siis puhutaan Kadin kans suurimmaks osaks Eestiä! Mutta sit kun on muita ihmisiä nii sit enemmä Suomea, ettei kaikki luule että me haukutaan niitä tai jotai, hahahah :D

heijjsssan said...

hee mäki bongasin sut vanhasta demistä :) siinä luki että unelmatyttösi on keira knightley, hmmm luulin että olet homo? tai no siis joo miksei homotkin voisi unelmoida naisista :D en ole varma onko seksuaalisen suuntautumisen tiedustelu kovin asiallista mutta enhän mä erityisen asiallinen ihminen muutenkaan ole joten? :----)
btw tosi kiva blogi ja ihana kirjoitustyyli, vaikutat tosi überihanalta tyypiltä :> toivottavasti onnistut mallihaaveissasi ja kaikessa mitä ikinä haluatkaan elämältäsi :)

Anonymous said...

Ois helpompi lukea jos jäsentelisit tekstin pienempiin kappaleisiin :)

Kivoja kuvia kerrassaan!

sofii said...

vooi etttä, voiko sua hellyyttävämpää tapausta enää löytääkään? kirjotat ihanasti, ei voi oikeasti käsittää että joku on yhtä aikaa noin söpö ja hyvä sepustamaan juttuja. kuvat on tosi hyviä, odotan että pääsen bongaamaan sua telkkarimainoksista ja lehdistä. ::)

Anonymous said...

ooot ihanaa :)

Anonymous said...

"ei ole vain sellainen turha julkkis BB:stä"
osuvasti oot kirjottanut joskus...