5/07/2009

stailauspäivä!

jipajepajee, niinkuin olen jo sanonut niin yksi unelmatyö minulle olisi olla stailaaja! siis niinko lehtiin pää-asiassa tehdä stailauksia ja oishan se kiva myös johonkin musavideoon yms. No tässä pikku hiljaa yritän tätä unelmaa toteuttaa ja hankkia vähän kokemuksia...ja tässä on nyt ollut muutama keikka ja nyt kerron yhdestä niistä. Päätettiin ystäväni Cheryllin kanssa hankkia hänelle uudet hienot kotisivut koska vanhat eivät täysin olleet hänen näköisensä, niinpä otin yhteyttä ystävääni Mikko Karekiveen jonka tiesin saavan aikaan tyylikkäät ja upeat sivut! No matkattiin sitten Tampereelle asti Cheryllin kanssa, koska kyseinen ystäväni asui siellä ja piti ottaa uudet hienot kuvat sivuja varten ja minkä muunkaan roolin minä otin sitten kuvauksia varten kuin juuri stailaajan roolin...sain siis pitkälti päättä itse kaikki kledjut kuvauksia varten, osan valitsin Cheryllin vaatekaapista ja loput sitten lainasimme Tampereen Spirit Storesta. No mitäs tässä sen enempää löpisemään eli kuvia kehiin!

tossa siis sivujen yleisvaikutelma, ja juuri julkaistut sivut löytyvät siis osoitteesta www.cheryllkarri.com

Ensimmäiseksi oli pakko laittaa mun suosikki kuvani! Ja tän kuvan teema DIIVA, ja halusin tosi tollasta modernin tyylikästä tyyliä tohon, mekko on tosi modernin kulmikas kuten näkyy, ei liikaa helistimiä koska noi käsikorut on jo paljon, sen takia kaulakoru ja korvikset jätetty pois, mutta sit silti noi sateenkaari ripset oli pakko saada tohon myös, et olis jotain spessua vielä...ja noinhan vois mennä vaikka bilettämään ihan perus iltaan, mutta kelpais myös hienompiinkin kekkereihin!

VERY CHIC! catwalkille ready to go look, simppeliä mutta silti eleganttia. Aluksi meinattiin tehdä tähän enemmän sellainen sporttinen lookki, mutta se ei ehkä olisi sopinut sitten muiden kuvien kanssa yhteen niin hyvin, kuitenkin se oli hyvä idea siihen alkuun koska siitä sit jäi toi ponnaritsydeemi. Tuossa on itseasiassa tollane paita/toppi, et se ei oo mikään mekko vaikka siitä vois sellasen helposti kuvitella, mutta sehän on just parasta näissä lähikuvissa pystyy helposti ketkuttamaan vaatteissa, heh

Vou, sehän on Pamela Andersson the younger version, tohon yritettii siis tehä just tollasta bilehile Pamela menossa Hollywoodissa klubbailemaan, noi kiharat on vaan niin Pamelan signaturea, ja tässä jätettiin sit diivailut, vähän rennompaa meininkiä jos kerran niin sanotusti juhlimaan ollaan menossa joten mikäs muukaan kuin hymy se sieltä esille! Aww

UUH, no tässä mä pääsin eniten hiusten ja meikin osalta vaikuttamaan, meillä oli siis paikan päällä meikkaaja/kampaaja joka hoiti sen puolen, mutta olinhan mä siinä mukana ideoimassa... Halusin tähän kun kerran Lady Gaga on nyt aika pinnalla ja on myös yksi minun suosikki artisteista tällä hetkellä niin yritin tähän vähän tehdä sellaista Gaga henkeä... ja tarkemmin vielä josta sain inspikset tähän on se Gagan mikä kotirouva hehkeänä lookki, jossa on se salama poskella ja pidennykset jätetty pois ja... no mun on ihan pakko laittaa siitä kuva tänne, siis tätä tarkoitan -->

mutta ei sit viittiny ihan täys plagiointia tehdä joten vähän eri ilmettä ja asentoa haettiin! No tässä olis viellä pari lookkia mutta kun olen tunnetusti laiska ja pitäähän Cheryllin saada kotisivuillensa kävijöitä niin annan teidän ihan itse käydä tsekkaamassa sieltä viellä nämä pari lookkia jotka jäi nyt täällä esittelemättä.. mm. heti etusivulla Cheryllin ALASTONKUVA! no okei ei se nyt alaston sentään ole, ei me kuitenkaan tähän Tukiaista yritetty! mutta yläosaton ja hyvällä maulla tehty, melkein uskoitte jo, hehe

Niin ja melkein unohtu käytiin muuten pitkän ja raskaan kuvauspäivän jälkeen jopa baarissa riehumassa, oltiin niin fiilareissa!

kaikki kehu tuota Cheryllin salamaa joka oli jäänyt poskelle tuosta viimeisestä Gaga kuvasta, ja mitäs sitä kieltämään, aika masee se oli!

helposti sitä hymyili kun pääs vähän ulkoilemaan töiden jälkeen! mutta oli kyllä iha sairaan nastaa ja on toi stailaus kyllä vaan niin mun juttu ja voisin tehdä sitä ihan joka päivä!

IT WAS JUST A PERFECT DAY!17 comments:

Anonymous said...

tosi hienot sivut ja hyvin stailattu :)

pepe said...

eikö sulla ole kun noi yhdet housut:D lollero

Ragnar said...

- haha, no on mulla, mut noi on sattunu nyt päälle aina kun sit tehny blogi jutun :d nimittäin en koskaan tiedä millon teen jutun jostain päivästä koska en itse omista kameraa, eli aina jos kaverilla on messissä kamera niin tulee kuvia ja sit tulee tänne päivän juttu!

Anonymous said...

heeee pinkistä mekosta vilkkuuu hintalappu 8)

Anonymous said...

heti tuli tosta yhdestä kuvasta mieleen lady gaga ennenku luin ees alaspäin:D makee salama!

emppu said...

Siistejä stailauksia! Toi salamameikki näytti jotenkin suttuiselta, mutta Cheryllin kotisivuilla vieraillessani ja kuvan isompana nähtyäni se olikin tosi makee! Cool!

Ja toi sun mintunvihreä satiini(?)takki on upee :)

Anonymous said...

Tää on vaan niin ihana blogi. :D :D Repeilen niin kybällä kun luen, mutta ihan hyvässä mielessä. :) Pitääpä käydä vähän mainostamassa, tarttet lisää lukijoita.

Ehkä vähän tarkempaa analyysia toivoisin asukokonaisuuksista, tai ennemminkin selitystä siitä, miksi pukeuduit/puit jonkun juuri tiettyihin vaatteisiin. Tässä postauksessa tosin oli mukavasti infoa ja Cheryll näytti upealta. :)

Isot alkukirjaimet helpottaisivat lukemista. Tiedän, ettei kyse ole mistään virallisesta tekstistä, eikä tyylin sellainen kuulu ollakaan. Jonkinlaiset säännöt kieliopissa kuitenkin tekevät lukemisesta huomattavasti miellyttävämmän kokemuksen.

Jatka kirjoittamista. Luultavasti tulen joskus perseet olalla selittämään, kuinka luen sun blogia. :---D (toivottavasti en...)

t: i_s

Roberta Grace said...

Aivan upeet stailaukset!!
Mut kuule hei laiskiainen, oisit voinu hyperlinkkaa jotain et täst sun blogist pääsis suoraa Cheryllin sivuille. Siltä varalta et on niin taunoi ettei välttis osais :DDD <3

Anonymous said...

noloa, ootte molemmat niin vitun tyhmiä etkä sä osaa ees kirjottaa. sulla ei näy päällä ku yhdet ainoat vaatteet ja neki on jotain naistenvaatteita, painu takas sinne ryssiin ettii itelles poikaystävää vitun hintti!

Anonymous said...

ihan järkyttävän huonoa englantia olette saaneet aikaiseksi, varsinkin toi etusivu... artikkelitkin puuttuu, menkää takaisin ala-asteelle?

Anonymous said...

OIKEESTI! Opettele kirjottamaan. Tota tekstiä on vitun huono lukea.

Anonymous said...

just olin tulossa sanomaan, että ilmeisesti ala-asteella kiinnosti joku muu enemmän kun kirjoittamaan opetteleminen.

Anonymous said...

Ragnar oot ihana ! Jos olisin homo, olisin luultavasti ihastunut sinuun. Tätä blogia on kiva lukea ja kannattaisi todellakin panostaa tuohon stailaukseen, kun sen näytät hallitsevan.
- Nod

Smokey eyes said...

vvau noi cherylin kuvat, love them. Siis ihan mahtavia.

Emma said...

Oli muuten ihan makeet sivut, kun nopsasti katoin. :) Ja multa löytyy samanlainen toppi kun Cheryliltä, ihh.

CLV said...

There's no problem...you're totaly Hype!
lol

Fannyah said...

voi että sul on niiin ihana tyyli! ihanaa et oot noin rohkee ja uskallat käyttää vaatteita tollee, as a boy i mean :) keep on doing the same thing!