8/14/2009

blogiloma vol2!

zzzZZzz...
tää jääkarhupoika meinas nukkua mut sit ajattelinkin postaus urakkaan! siinä meni sit yöunet... umgh...tein jo äsken ihan uuden ulkoasun mun blogille ja siihenkin meni jo 3 tuntia ja kello on nyt jotai 02.10! joten en oo laiskotellu, en sitte yhtää! heh...ömhh yritetään tehdä tää mahdollisimman nopee et pääsen tutimaan, väsyttää, nyt ei naurata eikä tuu hauskoja vitsejä...ehkä :DD hmmph hmph mistä aloitetaan, niin olen siis palannut viimeiseltä ruotsin reissultani juuri ja nyt on kertynyt vaikka ja mitä postailtavaa, ihanku sellane läjä laskuja mitä mulla on aina maksamatta... ehh. Mihin me muute jäätiin viime kerralla?? mm nii siihen kun palasin viron reissustani! joo eli siel oli ihan tosi kivaa ja kaikkea ja sit heti kun palasin suomeen menin suoraan ystäväni Cheryllin luokse yöpyilemään mutta ei jäätykkää yöpyilemään vaan mentiin bilettämään! jauh :)

muhahha mentiin yhden Tonin luokse etkoille, päätettii Cherin kans viedä vähän tuliaisia tai ooks ne tuliasia... ei ne voi olla ku eiks tuliaiset tuu ulkomailt??? no en nyt tiiä sitä sanaa mut silti tyylii jos menee johonki kylää ja viedää kukkia, mut me päätettii olla vähän omaperäisempiä ja poimittin matkalta sieniä! :O

Paikan päällä olivat myös Sauli ja Mira, ja Saulille ainaki maistui meidän tuomat sienet!

hahah Sauli tais vetää liikaa sieniä... no kyllä me muutkin oltiin ihan hyvissä.

Tässä viellä koko poppoo kasassa ennenkuin jatkettiin matkaa don't tell mamaan!

Ainiin mulla oli tuona kyseisenä iltana päällä tommonen kiiltävä takki ruotsin second handistä, valkonen peruspaita JC:stä, tollane avainkoru itse duunattu, housut H&M ja lopuksi kengät Converse.

Ilta päättyi niin että sain ihanan naisen, Miran lumoihini ja päädyttiin jakamaan kiihkeä suuteluhetki... ja ehkä enemmänkin... ei kaikkea saa paljastaa, heko heko.

Nnooh jatketaanpas, sit seuraavana päivänä meillä oli Cherin kanssa vähän tylsää niin päätettiin pienen jaloittelun jälkeen käydä tekemään mini elokuvia! Yhden niistä näätte tästä! MUTTA! haluttiin tehdä viellä jotain suurempaa, seksikästä ja karmaisevaa...Palataan siihen hetken kuluttua ensin esitelläänpäs tuon päivänasu!

hattu Carlingsista, denim kauluspaita Diesel, korut H&M kuten myös kengät ja housut.
hahah nii palataan niihin videoihi, eli päätettiin viellä tehdä eräänlainen mestariteos ja itseasiassa tarkemmin ottaen kotitekoinen kauna! ja minkäs muunkaan roolin mä otin kun sen pahiksen! muhaha ja Cheryll oli sit se viaton pelokas naikkonen... jonka mä tapan!

check it out!

HOMEMADE GRUDGE!

VOUH! ton perusteella meistä vois tulla vaikka hollywoodin superelokuva staratuottajia! watch out for us! here we come movie business! nooh noh eipäs uhoilla liikaa nyt vaan jatketaanpas jatketaanpas! nii mä en tiedä mitä mulle kävi tos yhes vaihees mut mulle tuli joku merimiestauti ja musta tuli ihka oikee viikinki kuningas RAGNAR! rauh! koska tsekatkaa nyt nää!

merimies matkalla tuntemattomaan! asuna punaraitapaita resteröds ja punainen jättikampa kirpparilta kuten myös sininen kassinen ja kapteenihattu, sitten housut H&M ja samaa kamaa myös nuo kengät... -__-

kapteeni ragnar ahoi! ;)

merimies teema jatkui päivästä toiseen, tällä kertaa päivänasuna oranssiraitapaita H&M kuten myös kengät sieltä, ja sit sininen neule Diesel ja housut UFF ja toi oranssi ankkuri koru tsydeemi itse duunattu! :P

auts, kun kauheena leikkii merimiestä voi sattua! nimittäin uusista kengistä tuli rakkula :/

No merimiespäivät saivat vihdoin loppunsa seuraavan päivän jälkeen jolloin matkasimme Cheryllin kanssa Martinan 27v synttäreille!

Esko ja Martina toustaavat! AWW hellyyttävä toi vauvamasu :)

oolallaa kuumien tyttöjen keskellä ;)

hehe siel oli myös ihana Kadini :)

Niin ja sinne pippaloihin pukeuduin seuraavasti, raitapaita joskus aikoi sitten Helsinki 10, valkoinen jakku sekä hopeat housut second hand ja metalli koukku koru ite duunattu, ja viimeiseksi kengät ovat Biancosta...siinä oli merimiespäivät... ja nyt! RUOTSI!
ELI shoppailua shoppailua, roskaruokaa, dokailua dokailua, ja krapulaa ja aurinkoa! siinä oli se matka aika lailla!! noooh kai mä jotain kuvia tähän listaan, katsotaan...


Siinä on rivissä neljä ihanaa ihmistä! Jonatan, Felix, Michael ja Cajsa! Muun muassa heidän kanssa tuli hengailtua aika paljon :)

Sitten tossa esim yhdeltä illalta kun olin ulkoilemassa parin poitsun kanssa, eli Christopher tai Krille ja sit Tom

ja sit taas bilekuvaa, tossa se peruspoppoo Jonatan, Michael ja Felix, tos oltiin yhdis tosi hyvis bileis Librassa! ne oli makeet, tanssin varmaa 5tuntia putkeen :D:D hahah olin ihan zombie!

oli kyl parhaat bileet mis oon koskaan ollu! oli ihan mahtavaa-aa-a

hehe sit vaan krapula solee aina baari iltojen jälkeen...ostin aika paljon vaatteita... voin niistä tehdä jonkun erikseen postauksen tänne jos jaksaa, nii en niistä nyt sit sen enempää löpise! kun alan sammumaan täs pikku hiljaa... heitän täs viel parit fotot nopee, jotain asukokonaisuuksia siitä kun kun oon suomeen palannu, mutta ei niist tarvi kirjoittaa mitä niis on, voin sanoo et kaikki kledjut niis on kyl ruotsista! ainaki melkee :D

06.08.2009


07.08.2009

09.08.2009

10.08.2009

11.08.2009

siinä oli nyt aika lailla asuja! oon ollu ahkera suomeen palattuani! ja miksei kun tonnilla ostin uusia vaatteita! aaahhh, clothes r my drugs! oon muuten myös panostanu mun rusketukseen viime aikoina täysillä!! joten biitsilläkin on tultu hengailtua enemmän kun laki sallii... halusin vain jakaa tämän tiedon kaikille... ja myös tähän loppuun rantaleijjonaragnar!

lick lick lick

eli olen todella nauttinut auringosta tänä vuonna! toden teolla ^^ nyt meen koisii! klo 04.10, ei menny ku pari tuntia! wohoo! i made it!
peace out!

4 comments:

Anonymous said...

Tosi hieno uusi blogi! Ihanat värit ja on kiva saada sut takas pitkästä aikaa, toivottavasti alat nyt postailemaan useammin :) Nää sun postaukset on aina piristys päivään. -L-

Anonymous said...

I-H-A-N-A toi jääkarhu kuva, omistat mun sydämmen <3

Anonymous said...

Wauwäu mikä tyyli!! Ei voi ku ihailla rohkeuttas ja mielikuvitustas pukeutumisen saralla! Keep up the good work:D

Anonymous said...

onneks ei Sauli syöny noita valkokärpässieniä, noitahan ei sais ees paljain käsin koskea ja pienestä murusta menee henki :O