8/20/2009

MOVIETIME!

LOOK 20.08.2009

FEATHER NECKLACE GINATRICOT
PEACH TANKTOP MTWTFSS
BEIGE PANTS VAILENT
TURQUOISE SHOES H&M


AND NOW! MOVIETIME WITH MA ESTONIAN BITCHEEES!

KADI!

MARIELE!

EVELIN!


hehe elikkäs tänään meillä oli kunnon eestiposse koossa! Evelin, Mariele ja Kadi! kaikki hullut koossa! jepaje! Istuttiin ekaks terdellä ja nautittiin kesän viimeisestä auringonpaisteesta :)) mutta päivän päämenona oli mennä elokuviin! ja minkäs muunkaan elokuvan mentiin kattoon kun uuden ja kehutun L.A Gigolon (kutsutaan myös nimellä SPREAD).


BEST PORN MOVIE EVER! +++++
Leffa oli ihan paras, just sellanen cool ja chilli! mutta vois sanoa että en suosittele heikkohermoisille tai semmosille kauhian siveellisille tyypeille, paljon paljasta pintaa eikä sensuuria ei siis ei olla todellakaan käytetty...naurettiinkin että kun noi tytöt sano että vois mennä kattoo jonkun deitin kanssa toi leffa uusiks... leffan jälkeen mies sanoo "hei beibe...mennääks tonne vessan puolelle..." :DDD haha lol... nooh mä hoidin myös meidän leffa eväät ennakkoon...ja jos mut tunnette niin tiedätte että tykkään syödä terveellisesti joten... muun muassa tällästä päätyi masuihimme!

MMMM THE HEALTHY MOVIE SNACKS I GOT FOR US!

PISTACHIO!

EASYBODY PROTEIN DRINKS!

RASPBERRIES!

DRIED APPLE CHIPS!

JUST DELICIOUS! im lovin' it badappappadaa

! ! ! BY THE WAY, I FEEL LIKE THE INDIANS HAVE BLESSED ME WITH THEIR SPIRIT :o

GOT THIS NECKLACE FROM AN OLD INDIAN GUY!

Eiks oo makee koru? Meinasin shoppaa sen yhdelt intiaani ukolta joka myi kaikkia tollasii koruhässeleitä ja se ois maksanu jonku kympin mut kun se tykkäs musta jostain syystä, NIIN meinasin saada tollasen ilmasiks..mutta annoin hyvää hyvyyttäni sille pari euroa siitä silti, en kehdannu ottaa ilmasiks :) nyt mul on sellanen tunne et intiaanit on siunannu mut!!! oikeesti ihan varmana on! :o

njooh... hengailtiin viellä vähän aikaa kaupungilla sen leffan jälkeen, sit käytiin kahvitteleen ja nautittiin toistemme seurasta, siinä meni sit se ilta taas nopsaa kuin mikä! ja nyt pitäis kohta taas mennä nukkuu! mut ei ihan heti, tässä viellä mun webbi sekoilut ennen kun aion väsähtää!


slurp slurp slurp

WHAAT ?!?!

PEACE OUT!

sweet dreams! zzzzzzZZZZZZ...

2 comments:

Anonymous said...

mä voisin liittyy teidän eestipossee,vaikken ees oo esstiläine;D
miten saat hiukset pysyy tuollee pystyssä?

Ragnar said...

- hehe, kyllä pitää olla eestiläinen jos haluaa olla eestipossessa messis, eihän se sit ois enää eestiposse? :P
tuota paljon kaikkee tököttiä vaan päähän, mattavahaa, vahvaa muotovaahtoa ja sata kiloo lakkaa ja voila! ainiin aluks kannattaa jo suoristusraudalla muotoilla sitä sillai ylöspäin jännästi, vaikia selittää näin tässä, mutta onnea yritykseen ^^