8/19/2009

SHOPPIN!

daipadubaduu today had a lot of fun with what else than my favourite thing in the whole wide world!
SHOPPIN! MHUAH! *orgasm*

Päivä alkoi siitä kun tapasin pikku ystäväni Lauran kanssa aamu auringon...gröhöm..tai no aamu sateen koittaessa...hate the rain! :/ hehe, palkka tuli eli ei muutaku törssäämään!


Mutta onneksi tajuttiin siirtyä sisätiloihin eli kamppihengailun puolelle! Tämä kuva taisi olla Gallery liikkeestä, joka oli yksi monista liikkeistä joista metsästin värikkäitä BOXEREITA!

TRIED TO FIND PINK BOXERS...aww
mutta ei pinkkejä löytyny, mutta löysin mä yhdet kivat vaalean siniset DIESELILTÄ!


Niiden oli sit pakko kelvata, jos tiedätte jostain josta löytäis jotkut kivat pinkit niin saa vihjaista! saatatte saada palkkioks iiison märääään suudelman poskelle :)

Sitten tollasia kivoja värikkäitä sukkia löytyi vaikka mistä matkan varrelta! Kyllä sukatkin pitää olla hienoja jos vaikka sattuis olee ilman kenkiä kylässä jonkun luona, jota tuskin usein tapahtuu? :P

DAY AND NIGHT... tididii
VAIKEIN oli valita kyllä hajuvesi! siis mä oon aina tottunu et mulla on yks ja sama joka vuos... mutta halusin jotain uutta, testailtiin ja testailtiin kunnes veri vuos nenästä, no päädyin sit silti tohon mun perus hajuveteen eli HUGO BOSS - ENERGISE... mutta en pystynyt tyytymään vain yhteen oli silti pakko myös kokeilla jotain uutta! joten toi ensimmäinen vähän sporttisempi tuoksu voi olla sellanen päivähajuvesi ja toi toinen HUGO BOSS - BALDESSARINI AMBRE , joka on vähän vahvempi tuoksultaan joten se saa olla niinko iltavaihtoehto kun mennään vähän BAILABAILA! uhm nii bailataan sit joskus toisten mut nyt piti kyllä levätä! moisesta shoppailusta tulee karmiva näläääkä!


HEALTHY PERSON


UNHEALTHY PERSON


HAHA, LAURA YOU're gonna BE FAT! do u feel the calories?? Mmhaha, lolhaha jopa MINÄ pyysin korkeammalta taholta kaloreitani anteeksi, please god, make me THIN AND GORGEOUS "lights, models and guestlist please"
hehe no tosiasia on että en mä mitään kaloreita pelkää, kuhan kiusaan niitä jotka niitä nyt ylitarkkaan seuraa... itseasiassa mä oon läskiintymis kuurilla, tai yritän saada vähän massaa ja lihasta, en läskiä, mutta mielummin sitä kun olla vain luuta ja nahkaa! big girls! you are beutiful!

nnjooh mutta kauniin jumalanpalveluksen jälkeen matka kohtasi kohti kotiaaappäin, siinä oli semmoinen päivä ja katotaan sit pian että millainen on joku toinen päivä, eikös !? toivottavasti SINÄ olet lojaali minulle ja hengaat 24/7 VAIN JA AINOASTAAN tällä sivustolla, muuten en laske sinua uskolliseksi seuraajakseni, varsinkin kun minäkin raahaudun tänne "aina" kirjottelemaan öisin! im GIVING YOU EVERYTHING!7 comments:

Anonymous said...

http://europe.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=13|80&BrandID=202&DisplayItemID=44618&Position=43&ListType=1

http://europe.zoovillage.com/store/productdetail.asp?CategoryID=13|80&BrandID=344&DisplayItemID=42821&Position=64&ListType=1

toss on sulle pinkkei boxereit xD

Anonymous said...

ostit sukkia sen takii ku otat ne bb taloon <33333

Anonymous said...

nii olin sanomassa yks päivä ihan samaa, mutta en sitte uskaltanu : D

Anonymous said...

Etkös sä esiinnykkin näissä kuvissa?

http://www.britishboy.com/blog/eowyn-and-river/

Jarmo said...

siskoni osti mulle valkoreunaiset pinkit bokserit H&Mstä just! Suosittelen!

Anonymous said...

Tää blogi on huippu mahtava!!Thanks!!!

anna said...

Ahh ihanaa! Kerranki saa lukee jostai miespuolisesta henkilöstä joka osaa pukeutua täydellisesti :) Ehkä mä sit alanki lukee tätä iha 24/7 niinku kehotit nii pysyn aina oikeeseen aikaan ajan tasalla :D Oo ylpee sun blogistas,sun persoonallinen kirjotustapa tekee ainaki muhun 110% vaikutuksen, you rock :)