12/29/2009

X-MAS PICS!

HO-HO-HO! HEY-YA everyone!
Tässä nyt jotain random fotoja mitä näpsin sieltä täältä viron joulureissustani. Heittelen nyt näitä kuvia myös sinne tänne, ei mikään tietty järjestys, pyrin kertomaan näin yleisesti sit noista kaikista tapahtumista, kun laiskotellessani ja sukulaisten kanssa laatuajan viettämisen yhteydessä ei oikein jaksanut kuvien näpsimiseen aina panostautua :ffff Eli kuten tossa äsken jo mainitsin että aika paljon tuli ihan vaan laiskoteltua ja samalla söin itteni pulleaksi pulmuseksi, nyt kauhee laihis päällä...lol...tai nyt tää ens uudenvuoden lupaus on TAAS KERRAN että alan käymään salilla aktiivisesti...möh...pitää saada vähän lihasta luiden päälle...katotaa onnistuuko! eiku ei, jotain motivaatiota nyt tähän touhuun... eli KYLLÄ ONNISTUU! :)

Namiii, höögveini! (eli glögiä)
MINÄ! eli minä! tein siis ihan omin pikkukätösin tollasen rahkatortun... se vähä paisu enemmän ku piti, ois pitäny vähän miettii siin vaihees ku kelas et pari lusikallista lisää leivinjauhetta tekee tortusta kuohkeamman ja vaikuttavamman... ehh.. mut maistu hyvälle, ulkonäkö ei ratkaise!
(edit 29.12.2009 klo 04:03 - Noita eri ruokakuviakin ois ollu triljoona mut ajattelin et ketä kiinnostaa kattoo 10 kuvaa et mitä syötiin jouluna???)
hehe siel oli tollane hassun hönö dogi, se vähän pelkäs mua ku kuvailin sitä jatkuvasti salamat räiskyen, sai varmaan ihan kivat traumat, sorry!

Shiinä istuu mun kaks lempitätiä :) käytiin vähän kahvittelee aina siellä täällä, virossa on kivaa kun on kuitenkin suht halpaa nii voi vaikka syödä päivittäin ulkona, tai no niin mä aina teen :D kun nyt taas rahatilanne pikku hiljaa paranee...niin pakko ostaa uusia vaatteitakin...ja sit koht oon taas köyhä :D tää mun rahatilanne vaihtelee aika tiuhaan tahtiin aina... mikä se sanonta oli... elämä on???

Victoria luvvv! :) Vica-tädin kanssa aika paljon hengailin kaupungilla päin, käytiin yks päivä leffassa... toinen päivä kahvittelee, kolmantena shoppailee ja yks päivä käytiin...

...vähän herkuttelee ja dokaa...ja...
...sit tulihan sitä vielä kokeiltua tuo...
...tuo eestin super vahva solarium tuli siis kokeiltua, ei pitäny olla ku 12min nii oli sama ku suomessa olis 24min... vähän nopeempaa toimintaa, suomessa on noi jotkut rajoitukset ankarammat kun tuolla... ehkä vaan iha hyvä niin, koska mul on nyt sellaset kivat valkoset ympyrä rajat silmillä ollu pari päivää kun käytän tietenkin noit silmäsuojia... ehkä vähän liian vahva laite mulle, tyydyn näihin suomen vempaimiin kyllä nyt -__- hahha

Kersti oli mukavaa laiva seuraa. Sillä on aika samanlainen tausta kun mulla siis että muuttanu virosta joskus suomeen pienenä, mut se osaa venäjää paremmin kun viroo... mä en taas osaa venäjää ollenkaa mut osaan viroo tosi hyvin :P harmi, koska venäjää olis kiva puhuu!

oon tosi freshinä kun olin just tossa melkee yön valvonu pakatessa... jee :D


MUHAHAH, jouduttii istuu nois hyttien käytävillä kun laiva oli niin täynnä noita joulumatkustajia, huoh :D noohh kyllä siinä oli ihan jees loppujenlopuksi, paitsi tohon kauemmas tuli myöhemmi jotkut pari tyttöö istuu jotka sit yritti salakuvaa mua koko ajan :D that's just my life, gotta get used to it... hehhee


Sit vähän tax-free shoppailua! laivallahan kaikki on halvempaa niin tilaisuus pitää käyttää hyväksi... ( joo tiedän, taas yksi tekosyy shoppailuun)

Last but not least... mitä ne suomailaiset aina eestistä hakee?? no viinaa tietty! pakkohan munki oli sit vähän uuttavuotta ajatellen tuota kyseistä taikajuomaa ostaa, virolaista viru valgeeta tietenki! öf coors! ja ainiin hyvää uuttavuotta kaikille! tästä kyseisestä juhlasta minä KYLLÄ PIDÄN! JAUH! ja bloggaus jatkuu vähän järjestelmällisemmin ja tiheämmin sitten taas tuossa tammikuun puolella kaikkia mahtavia uutuuksia unohtamatta ;) pus! PS. uutenavuotena just kun ootte aatellu juoneenne tarpeeksi muistakaa ottaa siinä vaiheessa pari shottia lisää ihan mun mieliks ja mua ajatellen! vähän niinko "from ragnar with love"!


Owl City- Fireflies [DJ Strobe Radio Edit]



23 comments:

Anonymous said...

Hei, toi leipomasi rahkatorttu näyttää todella hyvältä. :) Voisit laittaa sen ohjeen tänne, vai löytyiskö googlettamalla ihan vastaava ohje kuin millä olet tuon tehnyt...?

Tiina

Anonymous said...

ooooi tais olla kiva reissu :) toi huivi on muute tosi kiva ja toi biisi kans!!

Anonymous said...

kyllä nyt tulee noille salakuvaajille virnistys korviin asti ku kattovat että löytyivät itse täältä :D mut toki _jos huomaavat!

pakko kyllä vielä sanoa että sairaan nätti likka tuo Kersti :')

Anonymous said...

oijj ihana postaus : ) ihana sinä : ) HYvää uutta vuotta sullekin : ) <3

vilmu said...

hei mikä kamera sul on ? :o mä ajattelin ostaa kato uuden ku nykyne on iha surkeee (:

Aku Stenborg said...

Toi Hugo Boss on tosi hyvää,iteltäniki löytyy!
Mitäs muuta ostit virosta? ja namm viru valga ;)

http://saint-style.blogspot.com/

Anonymous said...

Oii Kersti on niin nätti ! *Q*
Nyt tekee mieli itsekkin mennä laivalle, voi ku tulis tilaisuus, huoh.
Toivottavasti oli mukava joulu ja toivotaan, että niin on uusivuosikin ;)
jau, hyvvöö uuttavuotta :--------)

Anonymous said...

Hei pakko udella että ootteko enää missään väleissä Cheryllin kanssa?

Ede@ said...

Sulla ollut hauska loma
ja nyt uutta vuotta kohti;)

Hauskaa uutta vuotta sinne jo
toivotan!

Jamelia

Anonymous said...

miksei ne olis :o?

Anonymous said...

MISTÄ TOI RUUTU PAITA O? HALUUN SEN!!!

Anonymous said...

Onks tolla Kerstillä blogia?
Tosi nätti nainen on, ja ihana paita. <3

Anonymous said...

mäki haluaisin ton rahkapullan ohjeen! ja kans et onks kerstil blogii =)

Anonymous said...

ehheheee hupaisa toi rahkatorttu :)

Anonymous said...

Haluan myös tietää mistä Kerstin ruutupaita on???!!!! :)

Anonymous said...

hej ragnar. Aika hardcore menoo jouluna. Pakko sanoo. Jätkäl varmaan maksan tilal joku pieni ydinvoimala ku vedät tota viruvalgeet, se on karseet shittii kyllä.

Tätisi ihan fine hot mimmi, toi laivamisu vähä tusinameikeissä mut sellasii te skidit ootte. Ei hirveesti omaa viel vaik tosta laivamisustakin tulee kyl hehkee ku löytää oman stailin.

Sun kannattais maybe mennä duuniin, ni olis sitä massii kokoajan saletisti. Kyl sitä ehtii harrastaa silti.

Anonymous said...

Mitkä on sun mielestä Tallinnan parhaita yökerhoja? Oon ite ollut siellä Hollywood-yökerhossa joskus ja pidin siitä :)

Miten muuten sun mielestä eestiläinen ja suomalainen yökerhokulttuuri eroaa toisistaa?

Anonymous said...

ahaha kiva nähä miehiiki bloggailemas :)

Anonymous said...

sulla on aivan MAHTAVA BLOGI !!! kerta kaikkiaan ihana, tätä on kiva lukee ku et yritä kai esittää mitään muuta ku oot (?!) (kirjoitus tyylistä päättelen) ja kuvasi tuovat lisää eloa (: olen jäänyt kerta kaikkiaaan koukkuun joka päivä pitää päästä tarkastamaan onko uutta postausta tullut:D::DD
mutta sitten on tosi ikävä lukea noit saamiasi kommentteja ihmisiltä, et hei oikeest jos niit ei kiinosta tai niiden pitää vaa mollaa niin miks ne ees vaivautuu kommentoimaan ja haluu sulle siit ilmottaa? haluuks ne väen väkisi huonon fiiliksen sulle ? ;o siis joo krittiikki on eriasia mut sitäkin voi antaa monellalailla, toivon että et anna joidenkin kommenttien vaikuttaa blogisi pitämiseen (=

uutta postausta odotellessa BELLA

Anonymous said...

lisää uusii juttui :) yleensä en oo jaksanu kauheen kauaa seurailla blogei, mut sun blogi jaksaa pitää mut kiinnostuneena :) monesti ku on ollu huono päivä niin sun juttujen lukeminen on piristäny, joten jatka samaan malliin :)
-elina

Anonymous said...

Voisitko olla niin ystävällinen ja kysyä ystävättäreltäsi Kerstiltä, että mistä tuo hänen ihana ruutupaitansa/tunikansa on peräisin?:)Saappaat ovat myös hienot, kysy samalla niidenkin alkuperää. Kiitos:)

Anonymous said...

taas näpistelemässä??!!

Anonymous said...

ahh, korva-orgasmi tosta owl cityn fireflies remixistä!! <3 originelli versio parempi, mut tää tulee kuulumaa tästedes joka kemuissa.
Mistä muuten sun kauluri on hankittu, tollasta oon etsiny ties kuinka kauan.