8/28/2010

BB- KICK OFF EVENING!


Mörö täältä sairasvuoteelta... Oon siis ollu nyt koko viikon kipeä.. Niin on tää postailukin vähän jäänyt vähemmälle! Oon myös kaiken lisäks tääl Turussa mun Mussun luona hoidossa! Välillä tää olo jo helpotti, niin pääsin jopa tiistaina BB- Kick Off:iin juhlistamaan uutta BB-kautta! Olin siis sielläkin vielä heikkona... Mutta tällänen kun mä oon niin en anna minkään sairauden lannistaa mua ja ne sit kertaantuu sadalla sen takia, kun en anna ittelleni lepoo! Nooh, jaksoin mä jotai pientä räpsiä, tosin itse studioon ei saanut kameraa ottaa mukaan kukaan muu kuin pressi! Tässä teille pieni kurkkaus Kick Off- iltaan! ->
Lyhyesti... Menin paikalle Kätlinin ja sen hyvän ystävän kanssa! Paikalla oli myös muita tuttuja BB-kausilta! Mm. Kadi, Aso, Nino, Iida, Sami, Sauli, Antti & Henna ja 2x Niko. Martinan kanssa oli vaan pakko saada yhteiskuva kun hän oli aivan upean näköinen! Kelatkaa aivan tuore ÄITI! Ja silti jaksaa panostaa ulkonäköön! Nostan muotihattuani kyseiselle neidille! Martina on jotenkin ainoa ihminen, jonka läheisyydessä mä jäädyn täysin :DDD Aina! En tiedä miks... Anyway.. Tähän loppuun teille vielä pieni ylläripylläri, otin nimittäin jonkun hämärän videon... Kun käytiin vessassa, seurana Kätlin ja sen kaveri ja myös Ninö! Joo ja käytiin kaikki naisten vessassa! Öhöm... Kattokaa! ->Jooh! Tämmöstä turhuutta nyt tällä kertaa! :D Ja lupaan! Ei mitään enään BB:stä! En kestä enään :DDD En ymmärrä muutenkaan, miten tää ohjelma aiheuttaa niin isoja tuntemuksia ihmisissä... Onneks mä oon ollu siellä, ja nähnyt, että ei ole mikään kummosempi juttu! Jepa! Ens viikolla luvassa paljon kiinnostavaa matskua! Sain taas lahjakortin erääseen vaateliikkeeseen.. Sitten tiistaina on H&M:n showroomilla käyntiä... Torstaina oon cätwalk näytöksessä mallina... Sunnuntaina hiusnäytös... Eli päästään vihdoin taas muodin ääreen! Miks aina syksyllä/talvella ja keväällä on eniten kaikkee muotitapahtumia ja hommeleita?? En ymmärrä :DDD Jokatapauksessa! Oon pitkästä aikaa innostunut! Ens kertaan! Pusuja! -R


Dash Berlin feat. Emma Hewitt - Waiting


16 comments:

Anonymous said...

Ihana video! Ninolle terkkuja ♥

Anonymous said...

Ihana video ! Ihana Kätlin "moi" Ninolle ja Kätlinille terkkuja ! ♥

Anonymous said...

Kätlin on ihana ! :) <3

Anonymous said...

Oi tää sun blogi on ihana ja varsinki noi videot :))

Niin ja sitten mul ois yks ehkä vähän outo (?!) kysymys.. :D Eli ku oon muuttamassa Helsinkiin tässä kuukauden sisällä ja en tunne sieltä ketään. Niin mietin vaan, että mitkä paikat on siellä sellasii, missä tutustuis uusiin ihmisiin? Ja jos menee johonki baariin yksin, niin onko siellä helppo saada uusia tuttavuuksia? Oon aika kova bilettään.. Haha tuntuu oudolta kysellä tällasta, mutta mua vähän pelottaa lähteä yksin ihan uuteen kaupunkiin! Kiiiitoosss jos jaksat vastata :DD

Anonymous said...

Kätsy on niin kaunis ja ihana :) Ja Nino :DD ahaha meikkaa vaan tossa. Tulipas ikävä viime BB kautta :(

: ))) said...

mikä kamera sulla on? canon joku mut mikä? ku sillä kerta saa videotakin kuvattua

Namiiiiih said...

Voi vitsi, niinpä, tuli ikävä viime kautta.. Nino rulez, Kätsy on söpö ja Raksu olit niin raksu! <3

Tää 2010 kausi alko menemään sit alamäkeen, kun Maria putosi pois... Ärrmurrr, miksi kaikki hyvät tyypit aina äänestetään pois, eikö suomalaisilla oo tarpeeks pokkaa, huumoria ja ironian tajua, että ymmärtäisivät pitää ne oikeet tyypit talossa?? Ei kai...

Muuten, missä sä Ragnar käyt hampaidenvalkaisussa? Sulla on ihanan vaaleet hampaat, ja itselläni harkinnassa vaalennukseen meno... Joko ihan täällä Stadissa tai lähiseuduilla, tai sitten esimerkiksi Stokiksessa tai Tallinnassa.

Olisiko vinkkejä hyvistä paikoista? :)

Anonymous said...

kätlin on NIIIIN hot! Martina NOT!

Anonymous said...

aitolehti taitaa olla rouva ,eikä neiti

Anonymous said...

kätlin on tosi nätti! :-)

Anonymous said...

heii onks kätlinil blogii

leny said...

öö martinako tuore äiti? siitä on kohta vuos kun se synnytti?

Anonymous said...

Moro! Kommentoin nyt jotakin BB:stä tänne sun kivaan blogiisi, koska en halua kommentoida mihinkään roskablogiin/roskapalstoille ja tykkään siitä, että tsekkaat ensin läpi kommentit, jotka sitten julkaiset.

Kun katsoin tämän postauksen kuvia etc., tuli ikävä viime vuoden BB:tä, koska siellä oli niin hyvä jengi. :) Tämän vuoden BB on sitten ihan toista maata, nimittäin ainakin tähän mennessä tän vuoden BB on ollut ihan hemmetin tylsää katsottavaa ja suurin osa asukkaista on ainakin vielä tylsiä valintoja asukkaiksi. Ainoastaan Hannu, Ville ja Satu sekä "Petra" ja "Paula" ovat ihan jees ja jopa hauskoja. Aika sitten näyttää, että, mitä toi teema "Kulissit kaatuvat" itse asiassa tarkoittaakaan - toivottavasti jotakin mielenkiintoista. Ja toivottavasti uusissa asukkaissa on mielenkiintoisia tyyppejä!

Harmi sinänsä, että Maria tippui BB:stä noin alkumetreillä, mutta eihän hän kyllä talossa viihtynytkään - no, kukapa tuolla nyt oikeasti viihtyisikään. Osa ihmisistä ei näytä ymmärtävän Marian huumoria ja sitä, että hän provosoi käsittääkseni tarkoituksellisesti. Maria esiintyi muuten BB-ekstrassa edukseen, vastaili kysymyksiin skarpisti ja oli pukeutunut nätisti. Tsekkasin Marian blogia läpi, ja aika pahasti ihmiset hänestä kirjoittelevat: moni kommentoija on nimittäin unohtanut sen tosiasian, ettei ketään saa herjata tai solvata, ei edes netissä.

Vaikken itse diggaa glamour-mallijuttuja, silareita, kauneusleikkauksia ja Las Vegasia, en silti lähtisi ketään kritisoimaan epäasiallisesti, koska jokainen saa elää, miten haluaa ja tehdä itselleen, mitä tahtoo.

Kiva, että sulla on tiedossa mallijuttuja nyt syksyllä. :) Kaikki tommoset perusmallijutut ovat kivoja, ja on mullakin niistä kokemusta. Nuo uusimman postauksen valokuvat susta ovat erikoisia ja jänniä, mutta niinhän taidekuvien kuuluukin olla. Sulla on todella hyvä kuvaaja, tiedät kyllä ketä tarkoitan. ;) Sun ja kuvaajasi yhteistyö näyttää pelaavan saumattomasti ja tulos on aina todella hyvä, silloin, kun hän sinua kuvaa. ;)

YKS KYSYMYS SULLE TÄMÄN VUODEN BB:stä eli, mitä mieltä olet tämän vuoden BB-talon sisustuksesta?? Musta toi tän vuoden BB-talo on tosi ankea, tylsä, mitäänsanomaton, kalsan kolkko, tosta talosta tulee mieleen varasto- tai kellaritila... Kuka tollasessa talossa oikeesti viihtyisikään ainakaan kolmea kuukautta... kylmää suihkuvettä, ruokana makaronia ja muita hiilarimössöjä (= vatsa aina kipeä), eikä ollenkaan ravitsevaa raejuustoa. ;)
Sara M A (SMA)

Ps. Jäädyt Martinan seurassa varmaankin siksi, että Martina omaa karismaa ja asennetta. Martinassa on potkua, voittihan hän mm. sen Suomen Pelkokertoimen jakson, jossa hän kisasi.

Ragnar said...

Anonymous: No siis emt! :DD Kun se riippuu ihmisestä tutustuuks ihmisiin ja ootko sosiaalinen ja onko mennä pokkaa juttelemaan muiden tuntemattomien kanssa! Mä oon aina ollut aika määräpäinen, tai onko tuo edes sana? Mutta oon aina tiennyt melkein heti kenen kanssa tulen toimeen ja kenen kanssa en... Tietty välillä tulee yllätyksiäkin! Mutta no itse tykkään käydä DTM:ässä ja Jenny Woossa.. Homot on aina ystävällisiä ja mukavaa porukkaa! :)

Leny: Niin no, tiedän monta äitiä, ketkä jää vuosiksi lasten kanssa vaan kotiin ja eristäytyy muusta maailmasta... Sitä tarkoitin!

Sara M A: Joop ei se mitään! Sä osaat pitää sun kommentit kuitenkin aina asiallisena :D Niin ei haittaa! :D Niin oon itseasiassa täysin samaa mieltä sun kanssa ton tän vuoden talon sisustuksesta ja muutenki "paikasta" missä se on. Meillä oli sata kertaa parempi talo! Se oli isompi ja avarampi! Mut se juttu on, että eihän ne sen taki tehny uutta taloa et tulis jotenkin parempi ja hieonompi...Räisäsen mukaan niillä loppu "vuokrasopimus" sinne vanhaan taloon. Siis ku niillä ei ollut oikeasti jotain asuinoikeuksia sinne tjn.. Kun väitti että ei ole asuintalo vaan lavaste tai jotain, vaikka sit kyllähän se oli! Niin pakon edestä ne joutu tekee uuden talon.. Eikä löytäny parempaa paikkaa tälle! Mut siis joo Martina on tosi mukava ja sellanen aivan oman luokan ihminen! Sitä ei pysty vertaamaan kehenkään muuhun Suomessa! Ehkä mä oon mini "fani" :DD? Tai en ehkä fani mut ihailen häntä tietyssä määrin! You know what I mean?? :P

Anonymous said...

Moi! Täältä tulee vielä yksi kommentti multa tämän postauksesi yhteyteen, koska on vaan pakko kommentoida sun vastaukseen tolle yhdelle anonyymille. Oon samaa mieltä siitä, että homot ovat ystävällisiä ja mukavia ja just tänään taas puhuttiin tosta mun kullan kanssa. Homoja on Suomessakin aika paljon, heitä on ollut ja on edelleen esim. mulla opiskelukavereina & työkavereina. Homoilla on usein tosi fiksuja ja ikäisekseen kypsiä kommentteja, psykologista silmää, ihmistuntemusta ja he ovat suvaitsevaisia. En ymmärrä oikein sitä, miksi homoja mollataan Suomessa edelleenkin esim. julkisuudessa tai nettikeskusteluissa/kommenttipalstoilla, vaikka on jo vuosi 2010. :/// Ehkäpä mollaaminen johtuu mm. kateudesta (homot ovat varsin usein tavallista komeampia/todella komeita, heillä on hyvä tyylitaju, he matkustelevat maailmalla, he omaavat taiteellista ja kielellistä lahjakkuutta tavallista enemmän yms.) Toisaalta mollaaminen johtuu varmaan ennakkoluuloista ja tietämättömyydestä. Maailmalla suurkaupungeissa on aika paljon homoja, homopareja ja homopareja turisteinakin jne. (tämän huomasi mm. Wienissäkin) ja noi homot olivat tosi ystävällisiä, mukavia, fiksuja ja tyylitajuisia, sellasta kultturellia ja taiteellista porukkaa, tiedät, mitä tarkoitan. :) Mä ainakin tykkään homoista ja myös lähipiiriini kuuluvat ihmiset suhtautuvat myönteisesti homoihin.

Martina Aitolehdelle annan mäkin täydet pisteet siitä, että hän on pitänyt itsestään niin hyvää huolta (kunnosta ja ulkonäöstä siis), vaikka on tosi pienen lapsen äiti. :) Lisäksi Martina jaksaa pitää pitkiä hiuksia äitinäkin, koska olen harmikseni esim. ystävistäni huomannut, että, kun he saavat lapsen, he leikkaavat upeat, paksut ja pitkät hiukset jo nuorina lyhyiksi, miksi ihmeessä? Ite en koskaan leikkais hiuksiani lyhyeksi, en mistään syystä.

Martina on oikeasti näyttävä nuori nainen ja upeannäköinen luonnossakin. Olen nähnyt Martinan mm. cätwalkilla mallina. Sen sijaan en ymmärrä sitä, miksi jotkut toimittajat kirjoittavat joissakin jutuissa, että esim. Tuksu ja BB-Henna ovat kaunottaria, koska ei heitä nyt ihan rehellisesti sanottuna kaunottariksi voi todellakaan sanoa, et Suomessa ton kaunotar tittelin saa jotkut ihan tyhjästä. :/ Eiköhän niitä oikeita, todellisia kaunottaria ole mm. kauneimmat huippumallit ja kauneimmat filmitähdet maailmalla & Suomessa ja onhan kaunottaria tietty ihan ei-julkkistenkin joukossa. :)
Sara M A

Anonymous said...

Pakko munkin on kerrankin kirjottaa tänne, kun tätä niin paljon lueskelen!

Ensinnäkin oot aivan ihana hassu mies, tai ainakin vaikutat siltä näin ensivaikutelmalta. Mä oon tykänny susta jo bb ajoista asti mut pakko myöntää että julkisuuden jutut ajo mut joksikin aikaa ulos "sun luota" :''D Joo osaan muotoilla sanani oikein, tiiän.. Mutmut oon taas alkanu lukee tätä ja harmistuin kun luin et muuta pois suomesta - Raksu älä jätä meitä! :((

Sulla on muuten aivan ihana tyyli, ja erityisesti rakastan siun hiuksia! Voisikohan olla mahdollista et tekisin sellasen opetusvideon hiusten tai ottiksen ylöslaittamisesta niiku laitot sen sebastianin "potan"? ;)

- Laura, 13

PS. Olet ihana *pus* <3:3