8/02/2010

CUT INTO SHORTS!


Giulietta - Vertigo (Dave Aude Clean Edit)


6 comments:

Anonymous said...

Farkkushortsit ovat kyllä kaikista parhaimman näköiset shortsit :), koska ne istuvat niin hyvin päälle (ovat tarpeeksi napakat, eivätkä lökötä) ja siniseen farkun väriin sopivat eriväriset, ja värikkäätkin paidat erinomaisesti.
Tänä kesänä on saanut sellaisen vaikutelman, että ruutushortsit ovat olleet just se juttu. Mut eipä ostettu sellaisia, koska jotenkin veikkaan ettei niitä ehkä ensi kesänä näy, ja voisivat sitten näyttää vähän sellaiselta tyyliin "pellehermanni" ruutuineen saapui just kaupunkiin... :D :O :O, että kyllä noi farkkushortsit ovat sellaiset kivat klassikot ja aina hyvännäköiset.
-SMA-

Anonymous said...

No uu!

Anonymous said...

cool shorts!!!

but lol ur poses..

Anonymous said...

siistit shortsit :) suosittelisin vaan vetää vaik saumuril ton leikkauskohdan, ettei se sit ala purkautuu :) ku ei sitä ees näkis, ku oot taittanu noi.
-E

Anonymous said...

Toivottavasti sentään mittasit lahkeet saumoista. Lahkeiden saaminen samanmittaisiksi on yllättävän hankalaa. Jos ne eivät ole samanmittaiset, niin shortsit näyttävät vaan tökeröiltä.

Samoin taitosten pitäisi olla keskenään samanlevyiset, ja ne kannattaisi kiinnittää ompeleilla, jotta ne myös pysyisivät samanlevyisinä.

Anonymous said...

nice shorts u have! and ur poses ar OK.. but why in the toilet?