8/19/2010

SEBASTIAN FLAUNT!


Moikkelis! Käväsinpä tänään hakemassa postista iison ison paketin... Joka sisälsi läjäpäin Sebastianin hiustuotteita! *LÄÄH-LÄÄH*

Tukka oliki jo siin kunnossa... Ja naamakin.. Et tarvittiinki jotain uudistusta...

Nooh! Ei muuta sitkun kokeilemaan niitä! Ja oikein videon merkeissä! Kanssii käydä tekee eväät nyt valmiiks.. Sekä pieni lenkki talon ympäri.. Koska tää seuraava pätkä on yli kymmenen minsaa! ENJOY! ->Että sellasta! :DDD Tässä vielä toi lopputulos fotoina! ->


Jepajau! Oli kyllä tosi hyvät tuotteet! Ja näitä kokeiluja tulee myös jatkossa... Koska tulen myös jatkossa saamaan näitä tuotesarjoja aina sillon tällöin! Ainiin! Mulla on teille pieni yllätys! Tindidi-dii... Elikkä hyvää kannattaa odottaa.. Ja tällä meinaan sitä, että ens postauksessa on luvassa kilpailu, liittyen joko tähän Sebastianin Flaunt sarjaan tai muuten vaan ihan yleisesti hiustenlaittoon! Voittajat saavat sitten tietty myös palkinnoksi näitä Sebastianin Flaunt- sarjan tuotteita! Wohoo! Eli kunnon skaba on tulossa! Sitä odotellessa... Pus! -R


Sugababes - Get Sexy (Vortex's Anthem Mix)


28 comments:

Anonymous said...

Hmm, yleensä oot ehkä hieman ärsyttävä(hkö), mutta tässä videossa olit antiärsyttävä :D Sun selostusta noista tuotteista oli jopa kiva kuunnella! Jatka samaan malliin siis. Hah, olipa outo kommentti tää, kuulosti paremmalta mun omassa päässä.

Anonymous said...

hei tää oli ihan mahtava!! :DD pus

oon kade sun hiuslaadusta ;)

Anonymous said...

Tää oli aivan mahtava :--DDD <3 Päivän piristys. Oon tosiaan ite hiusalalla työskentelevä ja sä vedit ihan loistavasti. Nauroin ihan hulluna joillekkin jutuille, mut täys kymppi tosta videosta!

Anonymous said...

Oot kyllä videossa iha mmielettömän söpö :D


"1 tunti myöhemmin" vitsi et repesin :D mut hyvä tutoriaali!

NobodyKnowsMarc said...

love your haircut..!
www.nobodyknowsmarc.blogspot.com

Anonymous said...

mistä noita sebastianin tuotteit voi ostaa?

Anonymous said...

Aah oot ihana! :-DD Vaikutat oikeesti ihan älyttömän mukavalta! haluisin niiiiii tutustuuu suhun :-D Tosi kiva video, me likey a lot!

Anonymous said...

Oot kauheen kivan olonen :--)

Ragnar said...

Anonymous: Siis niitä löytyy nyt vähä kaikkialta.. En oo varma, mut kai niitä on Stokkalla tai Sokoksella tai jossai vastaavassa! Ne on kuitenki sen verran yleisiä! :P

Anonymous said...

Joo siis ihan sama juttu kävi täällä kuin jollain edellisellä anonyymilla! Joskus olet munkin mielestä ollut vähän "ärsyttävä", mutta tällä videolla olit tosi luonnollinen ja aito! Jatka samaan malliin, ehkä mun mielipide susta alkaa muuttua;) ja tosiaan nää videopostaukset on hyvä idea! ei haittaa ollenkaan vaikka tää olikin vähän pidempi.

Anonymous said...

Moi! Ihanaa kun olet alkanut kuvaamaan videoita joissa olet oma itsesi! Sun videoita on hullun hauska kattoa:) miten sulla on joka päivä varaa ostaa kaikkea uutta? Ainakin siltä näyttää postauksien perusteella!

Anonymous said...

Kauhee kalju kohta jäi tonne ylös-taakse mis on vielä hiuksia. Olisit siistiny sen :DD Mutta muuten ihan hienot tuli. Kiiltäää...

Anonymous said...

Can you please start to videoblog in English? Pleeeease!

Anonymous said...

Oot kyllä aivan mielettömän herttaisen oloinen! Tää videoblogijuttu on tosi kiva, sähän voisit useemmin "opettaa" mietä laittaan tukkaa tuolleen ;)

Anonymous said...

Mikä suoristusrauta sulla on käytössä?

Anonymous said...

olet täydellinen <3

Anonymous said...

Alimmas kuvas sun naama näyttää jotenki oudolt.. Älä enempää treenaa, sun naamas ei oo kun luut jäljel, ei oo enää kaunista katsottavaa..

Anonymous said...

Vähän kiva idea toi kilpailu :) !

Katsu said...

Ärsyttää kun asun Jyväskylässä (eli maalla) ja todennäköisesti noita tuotteita ei löydy kuin Helsingistä :'( Tiedätkö Raksu onko noita mahdollista tilata internetistä ? :) Sun blogi on ihana, kuten sinäkin <3

Hens said...

ihanan piristävä video ! sai päivän piristyyn ihan huuuurjasti ja ittee alko tanssittaa ko sä sekoilet tuossa ! :--D aww.

Anonymous said...

Katsu löytyy noita tuotteita aivan hirveän monista paikoista. Ei tarvitse olla kovinkaan kummoinen kylä niin löytynee jostain kampaamosta, sillä kyseessä on kuitenkin kampaamo-alalla mukavasti tunnettu merkki! Ja Jyväskylässä muistaakseni esimerkiksi Sokoksella myydään!

Anonymous said...

aivan ihanasti tehty video!
selitykset olivat niin nappiin, kuten myöskin kaikki muu.
kiitos ihanasta videosta, tälläsiä odotellessa!

Anonymous said...

söpö video, tee näitä lisää<3

tiiamoi! said...

Oii, video! Nää video "postaukset" on ehdottomasti parhaita, olisi ne sitten näin käytännön muodossa tai pelkkinä postauksina. Varsinkin siun videot saa aina hymyn nousemaan kasvoille, "ulalala"<3 Näitä lisää ehdottomasti!

Anonymous said...

ei sit tullu mielee et olisit voinu siel suihkus käydä ennen ku teit ton videon...

Anonymous said...

Kiitos Ragnar tosi kivasta ja söpöstä videosta!! Selitit asiat luontevasti ja olet kyllä tosi suloinen tapaus! :) Niinhän se on, että hyvät hiustuotteet ovat kaiken A ja O, kun hoitaa luonnonkiharia hiuksia - siis mullakin on luonnonkiharat hiukset, ja vieläpä paksut ja pitkät sellaiset. Ja kokemusta on, että tosiaan hyvillä hiustuotteilla luonnonkiharoista hiuksista saa sileät ja kiiltävät ja ite tykkään myös laittaa kiharat enemmänkin laineksi. Nauroin ihan kippurassa sitä, kun olit laittanut tohon videolle, että olit suihkussa tunnin. No mulla menee oikeesti 25 minuuttia :DDD kylpyhuoneessa aikaa aina silloin, kun pesen hiukseni - shampoon jälkeen se hoitoaine on niin tärkeetä näille luonnonkiharoille hiuksille. Todella kivannäköiset ja hyvänväriset nämä uudet hiuksesi ja toi uusi hiusväri sopii sun kasvoihin tosi hyvin ja korostaa tosi hyvännäköisiä kasvojen piirteitäsi. Mutta hei Ragnar, älä nyt kuitenkaan liikaa ja liian riehakkaasti innostu ainakaan lisäämään liian harmaata sävyä hiuksiisi, koska katsos, sitten kun me olemme joskus oikein vanhoja, niin melkein kaikilla ihmisillä hiukset muuttuu vanhana osittain tai kokonaan harmaaksi :OOO, joten mielummin edes vähän sitä lämmintä ruskeaa hiussävyä nuorena, kuin liian harmaata. ;) Terv. SMA = Sara M A

Ps. Joku oli kommentoinu sulle jossakin noista aiemmista postauksista, että näytät kuvissa kalalta tai dinosarukselta. No, höpsis! :DDD Jos pitää eläinkunnasta löytää eläimiä, jotka muistuttavat Raksua, niin ne eläimet ovat kyllä ehdottomasti sekä kauris että gaselli, koska ne molemmat ovat niin kauniita eläimiä! :) Ja linnuista Ragnar olisit sitten mikäpä muukaan kuin joutsen! :)

Anonymous said...

Ihana kun olit aito!! jopa hämmentyneen näköinen välillä! ihanaa katseltavaa!! älä ole kopean tai ylimielisen oloinen, ole oma itsesi <3

Jonna said...

Kiitti kovasti tästä postauksesta! meinaan kun olen etsinyt jotain uutta tän tyylistä sarjaa (mitä en olis vielä kokeillut) tälle pörrötukalleni :D niin tätäpä on ihan pakko kokeilla! Thanks! :)