5/04/2010

NEVER NEVER LAND
LOOK 04.05 "OVER THE TOP PIRATE"


- Head Band /MADE BY ME

- White Shirt /ZARA

- Belt And Shirt /H&M

- Pants /FROM THAILAND

- Bracelets /H&M

- Sneakers /ZARA


V.V. Brown - Shark In The Water


23 comments:

Anonymous said...

Osaat poseerata ja taas kerran kivoja kuvia, mutta häiritsee kun sulla on aina ihan sama ilme kasvoilla! :D

Anonymous said...

Jeii, makee tukka!

Anonymous said...

yhdyn ekaan kommenttiin.. "one look wonder.." sori :) prove me wrong ;)

Anonymous said...

oon niin samaa mieltä parin aiemman kommentin kanssa, et sulla on upeita kuvia ja upeita vaatteita, mut sun kasvoilla on tässäkin postauksessa toi sama tympee ilme joka ainoassa kuvassa. eihän mallilla voi olla vaan yhtä ilmettä! ;)

ps. sulla on maailman valloittavin hymy, siks tykkäänkin enemmän sun "vähemmän-pose"-kuvista!

Anonymous said...

Upeita kuvia jälleen (hyvä valokuvaaja ;) ) ja persoonallisia vaatteita - kuvat kuin suoraan muotilehdestä. :) Mutta kasvojen ilmeet voisivat olla monipuolisempia - sinulla on valloittava hymy. Poseerausasennot ovat sen sijaan monipuolisia. :)

Anonymous said...

Jep. Yhdyn tuohon yhden ilmeen ihmeeseen.. Jos pitemmälle aijot urallasi pyrkiä, tee ihmeessä asialle jotain! Meinaan vaan että jos käytät blogiasi/blogissa nähtyjä kuvia CV:näsi, niin kovin kummoista vaikutelmaa ne eivät anna. Nyt vähän tsemppausta.

Blogiasi alusta saakka seurannut

Anonymous said...

joskus miljoona vuotta sitten kyttäilin sun kuvia galleriasta ja olit mun mielestä aivan jeremy sumpterin näköinen joka esittää peter pania elokuvassa. http://www.studentsoftheworld.info/sites/tv/img/9694_jeremy%20peterpan7.jpg Oot kyllä vieläkin haha ! söpö!

Anonymous said...

Jos oikeasti haluat pärjätä mallina niin kannattaisi opetella muutakin kun tuo yksi ainut ilme -.-

Anonymous said...

sama ilme mustakin sulla kokoajan joka kuvassa,kauheen äkäisen näkönen jotenki:D hah. vähän eri ilmeit kehiin..!

Ragnar said...

Joo! Ymmärrettiin jo! Hahah :D :D Ei tarvi jokaisen laittaa samaa kommenttia. Tää mun blogi ei oo mikään mun malliportfolio ja en koskaan laittais näitä blogin kuvia mihinkään portfolioon??? Camoon guys! :D Enkä jaksa sen kummemmin miettiä mun ilmeitä näissä, koska mulle tärkein on että noi vaatteet tulee esille. Sit on eri asia jos on oikeet kuvaukset josta maksetaan, niin tietenkin antaisin enemmän variaatiota, ihan mitä se kuvaaja hakee ja pyytää sitten... Toi on nyt mun sellanen perus toimiva ilme. Turhaa stressiä vaan tulis jos pitäis miettiä niin tarkkaa että jokaisessa postauksessa pitäis olla täydelliset kuvat kaikinpuolin? - Kokeilkaa itse. Esittelen täällä blogissa mun tyyliä ja elämää, en sitä että olisinko hyvä malli ja onko mulla monipuoliset ilmeet. Oon noissa vähän niinko mallinukke, jonka vaatteet aina vaihtuu. Jos ei kelpaa niin... See ya!

Anonymous said...

sä olet jeremy sumpter

Anonymous said...

Mun mielestä sun poseeraukset ja ilmeet on tosi kivoja :> Ja vaatteet yleensä<3 Siksi oon niin ylättyny näistä kuvista! Nyt meni tällä kertaa kuteet ihan överiksi :O

Anonymous said...

Osaat kyllä olla mallina, mutta suusi on todella monessa kuvassa samassa asennossa, asennossa, joka ei ole luonnollisen näköinen. Voisit tarkkailla omia kuviasi, huomaat kyllä tuon asian. Siihen voisit kiinnittää huomiota.

Anonymous said...

Mut nähtiinhän se noissa Hymyn superkuvissakin.. ei sulta irtoo kun toi yksi ilme. CV tai ei, tiedettävästi nämä blogin kuvatkin liitettäisiin sinuun ja sinun pärjäämiseesi mallimailmassa.. halusit sitä tai et. Joten eikö olisi aika näyttää sitä mainitsemaasi potenttiaalia täälläkin.. Ja hei, noi kuteethan on aika nähty juttu.

Blogia alusta saakka seurannut

Anonymous said...

No, hyvältähän sä tolla perusilmeelläkin näytät. :) Muotikuvissa ja catwalkeilla ainakin miesmalleilla on usein tuollainen tuimahko ilme ja se kyllä ihan toimii, näyttää miehekkäältä. Toi vika kuva on näistä paras ja siinä on tosi jännä poseerausasento ja noi narut jännästi kasvoilla.

KYSYMYKSIÄ: Kuinka paljon muuten mietit (tai kuvaajasikin) miettii noita poseerausasentojasi, vai keksitkö/keksittekö ne tosi helposti? Onko kuvaustilanteissa hauskaa ja kuinka paljon tulee sellaisia tilanteita, että meinaa alkaa naurattamaan/meinaa pokka pettää, kun etsii sopivaa kuvausasentoa tai ilmettä - ja varsinkin kun kuvaajasi on sinulle tuttu & läheinen, ts. poikaystäväsi?

Aika monen ihmisen perusilme on muuten tuima. Mua nauratti viime sunnuntain X-factoria katsellessa se, kun kisassa ainutta jäjellä olevaa naispuolista laulajaa, Leena Tirrosta, kritisoitiin tuomareiden toimesta hänen tuimasta mutruilmeestään. Leena sitten sanoi tuomareille, että moni kaveri on sanonut hänelle, että hänen ilmeensä on usein tuima ja lukiossa hänet oli esitelty muistaakseni jossain penkkarijulisteessa hänen ilmeensä takia seuraavasti: "Leena - kuka kusi aamumuroihisi - Tirrosena"... :D :D
- S

Pitaija said...

Todella hienot kuvat !!! Makee tukka :)

Teemu said...

Hitsi oon nii kade sun hiuksistas :D

Anonymous said...

näytät vähän siltä peter pan leffan peteri panilta :D (oikeena ihmisenä)

Anonymous said...

...niin, se linkki :)
http://www.stara.fi/silver/?cat=11

Anonymous said...

Kommentoin silti, vaikka et kauhaeasti tykkää arvostelusta, mutta arvestelen mielenkiinnosta muotiin, enkä siksi, että haluaisin tehdä susta mallin. Niin nämä viimeiset kuvat ovat jo huomattavasti parempia, ja niissä on osissa jo sitä "hymyä" silmissä, vaikka muuten ilme on vakava. Laitan linkin, mitä minä tarkoitan erilaisilla kuvilla. Sulla on yleensä pään suunta aina sama ja tässä esittämässäni linkissä haen sitä, että voisit käännellä päätä eri suuntiin ym. niin se toisi vaihtelua. Kropan hallinta sulla on kyllä hallussa. sen näkee mutta pää pitäisi tosiaankin saada "elävämmäksi" hakien eri kuvakulmiin. Noteraa tai ole noteeraamatta kommentteja, mutta kyllä ihmisiä kuiteski kiinnostaa nämä sun kuvat kun kerran käyvät täällä. Minä ainakin käyn kiinnostuksesta miten "malli"kuvasi kehittyvät ja muutenkin kiinnostaa mitä elämääsi kuuluu:)

Anonymous said...

vittu äijä mene parturiin ja juokse takaisin kaappiin. Haluisin kyllä kiittää kun oot ollut niin ihg täs Bloxsis!!! meitsi kyl digauttaa jätkän muotia mut hei vittu vois olla vähän hillitympää- rakkaisin tterveisin

Christopher Rahlenfeldt said...

Miss u honey! // krille

Anonymous said...

Tulin vain röyhtäisemään: Röyh.