5/21/2010

ON SKY ELEVENLOOK 20.05 "LIGHT DENIM"


- Sraw Hat /CARLINGS

- Feather Necklace /MADE BY ME

- Tank Top /AMERICAN APPAREL

- Denim Vest /H&M

- Bracelets /H&M

- Denim Shorts /H&M

- Brown Sandals /ASOS.COM


John O'Callaghan ft Jaren - Surreal


16 comments:

Anonymous said...

Näin sut eilen nää kuteet päällä, itseasiassa kävelin sun takana ja sit menin ohi :DD

Lillli said...

Karvajalka xD

Anonymous said...

Hei Raksu, oot mun mielestä ihan supadupa tyyppi, uskallat erottua joukosta ja teet sen tosi tyylikkäästi :) Seuraan ite tosi paljon kansainvälisiä muotilehtiä, myös vogue hommea ja täytyy sanoo että sun poseeraukset menee parempaan suuntaa koko ajan! (näin siis amatöörin näkökulmasta) Pari juttuu joihin oon kiinnittäny huomioo on toi silmien siristely, se sellanen utunen seksikäs katse on varmaan käytetyin mainoskuvissa. Ammattimallit tekee sen kuitenkin niin että silmät ei kutistu ihan rusinan kokoseks, sulla on ihan upeet silmät, näytä ne ;)) Ja sit toi olkapäiden valahtaminen eteen kuuluis tehdä vähän miehekkäämmin, solisluita voi korostaa mutta sellanen miehen raamikkuus tulis tuoda esille. Sulla on tullu kyllä lihaksia tosi kivasti ja kroppas näyttää tosi upeelta! Tyhmää arvostella kun ite ei TODELLAKAAN osaa poseerata, mutta tää on sellasta positiivista rakentavaa kommenttia :)

Anna said...

Oot niin hyvän näkönen! <3

Anonymous said...

Hei R! Ois kiva jos tekisit postauksen siitä et miten sä valkkaat päivittäin vaattees :) että mistä alotat ja miten päätät mitä sen kans tulee yms. Sulla kumminki noita vaatteita varmaan aika paljon on. Ja mietitkö joka päivä vaattees vai heitätkö joku päivä vaan mitä sattuu päälle?

Anonymous said...

Tosi, tosi kiva & raikas kesäinen asu! :) Mutta ehkäpä jalkakarvat ovat kätevät - ei ainakaan tule kylmä, kun on miehekkäät lämmikkeet omasta takaa. :D

Anonymous said...

mä tykkään lukee sun blogii. mut oot kyllä ihan järkttävän näkönen... niin ruotsi hoo äm. huhhuijaa.

Anonymous said...

Nyt on pakko sanoa, että olen jäänyt koukuun tähän sun blogiin! Joka päivä on pakko päästä lukemaan uusimmat jutut :D Tykkäsin muuten paljon tästä asusta :)

Mycha said...

I love your hair !

Anonymous said...

hämää ihan törkeesti ku oot muuten noin karvaton, mut sit sun jalat on tollaset lampaat! tee niille jotain, PLZ? :D

Anonymous said...

Raksu älä missään nimessä "keri" noita sun jalkoja, mun mielestä miehellä saa olla karvoja! (It's SEXY ;D)
P.S Miks oot noin söpö!?

Anonymous said...

YYYhyyi tee jotain noille sun jaloille! :-(

Anonymous said...

if u want to be a realy gay... please shave ur legs!

Anonymous said...

Ota kuva missä on kaaaaaaaaaikki sun vaatteet :) tai lajittele niin että yhdessä kuvassa t-paidat, seuraavassa farkut jne

mau said...

Hattu, koru, ilme.. KARVAT!

Ite pidän henk.koht. miehillä jalkakarvoista, mutta jotenkin noi sun jalkakarvat ei oikein natsaa sun muun olemuksen kanssa. :-( Tee niille jotain? Eihän sun välttämättä tarvitse niitä kokonaan ajaa, mutta edes lyhentää? Nyt ne muistuttaa enemmänkin luolamiehen selkäkarvoja, eikä sellaset oikein natsaa sun muun *fashön*-tyylin kanssa..

Anonymous said...

MIKSET VOI SHEIVATA NOITA JALKOJA!??