5/19/2010

WEEKDAY & MONKI- OPENING!


Hahhahahh! Moi vaan kaikille! :D Sori noi repeilyt heti aluks! :D Mut toi kuva on vaa niin koominen... Kilometrin jono... Ja v*ttuuntunut Laura mun laukun kanssa... Eli! Käytiin siis eilen bloggari ystäväni Lauran kanssa Weekdayn ja Monkin avajaisissa! (<-Monki ja Weekday ovat siis vaatekonsepteja, jos joku ei tiennyt) Kuten heti huomaa... Ihmisiä oli aika runsaasti menossa avajaisiin, ja toi oli vasta kun noi ovet aukastii...

Mutta kyllä me sit jonkun ajan kuluttua päästiin onneksi jo sisään! Nohh, tässä postauksessa ei kauheena tuu olee nyt kuvia, kun tuolla oli ihmisiä niin paljon, niin ei oikee pystyny kuvaa mitään tai ketään... Se oli itseasiassa ton tapahtuman ainoa huono puoli, eli liikaa ihmisiä, vai onko se sitten huono vai hyvä asia? Kai ihan hyvä siinä mielessä että niin moni oli tai on kiinnostunut näiden liikkeiden konsepteista... Anyway! Pieni hyvä uutinen kuitenkin, kuvien sijasta otin teille molemmista liikkeistä tämmöset "walkthrough"- videoklipit, joista näkee mielestäni parhaiten millaiset nää liikkeet sit todella oli... Nyt! Sulje kaikki muu ympäriltäsi, keskity ja voit jopa leikkiä että oot itse paikan päällä! Kurkataanpa siis ensin videolta millaiselta toi Weekday näytti! ->Jepaje! Ei jaksettu mennä sinne alakertaan asti sitte kun ois tullu muute tunnin pitunen video... Mut siellä oli siis lisää ton Weekdayn tiloja, vähän enemmän vaatteita ehkä tuolla alhaalla kuin ylhäällä... - Mutta käykää sitte itse kattoo se alakerta omin silmin! Seuraavaksi vähän myös fotoi tosta Weekdäystä! ->


Toi katto oli iha sika makee! Ja muutenki ton Weekdayn sisustus oli maailman upein! Ehdottomasti hienoin liike mitä Suomessa on nyt tällä hetkellä!

Tossa lopussa viel hieno tanssiesitys mikä oli tuol aina välillä meneillää! Ja DJ soitti toki musiikkia non-stoppina! Jauh! Nyt sitte mennäänpä katsoo miltä toi Monki näytti! Tsekataanpa siis nyt taas video ja kävellään koko liikkeen halki! ->Heheeeh! :) Että sillä lailla! Toi Monki oli kyllä aika piristävän värikäs sisustukseltaan! Ehkä vähän liian värikäs mun makuun... Toi Weekday oli kyllä enemmän mun mieleen... Sellane moderni ja kulmikas ja raju ja sellasii abstraktei muotoi täynnä... Mutta! Eihän mun tarviikkaa Monkista ostella mitää ku se on vaan tytöille! Ja nytten taas kuvien pariin! ->

Wooouh, olipa herkullisen näkösiä leivoksia ja muita sokeripommeja! OMG! :o

Awwww, Laura niin söpönä! Ihan ku se nukkuis! Se näyttää vähä sellaselt japanilaiselt joltai manga- hahmolta tai mitä ne nyt onkaan... En tiiä vältsii noit oikeit termei, korjatkaa jos tiiätte!

Paikan päällä oli myös mun söpö menninkäistyttö Cheryll! ^^

Ja sitten sielä oli myös Sharon! Jonka seuraan sitten lyöttäydyin sen jälkeen kun Laura häippäs himaan... Sitä ahdisti kun oli nii paljo ihmisii ja kaikkee häslinkii, nii se meni lepäilee. Nohh, ne avajaiset pian sitte loppuki jo ja mentiin sitte niiden jälkee oikee porukalla Weekdayn ja Monkin virallisiin jatkopippaloihin, baari Nollaan, joka sijaitsee siinä Kampin lähestyvillä, ihan sen Tennispalatsin takana! Jos ette oo koskaa kuullu nii se on vähä sellane, ööämm.., erikoisempien ihmisten paikka? :D Siis hyvässä mielessä!!! Tykkään erikoisista ihmisistä! :)

Minä! Sharon ja sen kaks kämppistä Mia ja Maria! Jotka on aivan ihania tyyppejä! - Kelpais mullekki! Siis kämppiksiks!

Nollassa oli jo kova meno päällä! Taas kerran, ihmisiä pullollaan täynnä! Ja tällä kertaa se oli tosi hyvä asia! Mun mielestä baarissa pitääki just olla paljon ihmisiä... Ehkä siel avajaisis mua häiritsiki just se, et siellä oli vähän niinko ois ollu jossai baarissa :DDD LOL!?

Sitte vähä bailattii Sharonin ja tyttöjen kanssa ja juteltiin asioita niistä ja näistä... Perus kiva baari ilta!

Avajaiset oli kyllä menestyksekkäät! Siis jäi vaa sellane hämmentävä fiilis et miten Suomessa sitte onkin noin tyylikkäitä ihmisiä (<-kai ne jostai koloista ryömi nyt esille kun oli aihetta, tai sitte oon vaa hengaillu väärissä paikoissa) ja nyt vihdoin sitten myös on kaksi upeata uutta liikettä... Ja mä sanon! Että jokaisen on kyl pakko mennä kattoo noi molemmat kun Helsinkiin eksytte, tai varsinkin jos asut Helsingissä! - Sen verran "nähtävyyksiä" noi molemmat ovat! Mutta toivon että suuren suosion takia joka toinen ei sitten kuitenkaan kävele nyt kadulla samat vaatteet päällä, koska itse olen ostanut vaatteita Weekdaystä jo pitkään... Hmmph, pitää vaa tehä sit enemmän töitä ton stailaamisen suhteen eli mix and match! Jeah! Nyt nukkuun! Pusss! -R


Mila J - Headlights


9 comments:

Anonymous said...

Onpa hauska ja kivakin postaus! Ymmärrän kyllä Lauraa, jonottaminen on....miten sen nyt kauniisti ilmaisisi... tylsää. Mutta katoppas sun laukkua tossa Lauran vieressä; miten ihmeessä sun laukku voi näyttää jotenkin väsähtäneeltä ja auringon pistoksen saaneelta ja jonottamiseen v**tuuntuneelta, vaikkei se elävä olento olekaan? :DDD Hyvä, että Suomeenkin rantautuu kaikenlaisia mielenkiintoisia liikkeitä, täytyypä käydä nuokin tsekkaamassa. Avajaissa näytti olevan väkeä kuin Stockan Hulluilla päivillä. :D Jep, Weekday näyttää tyylikkäältä, mutta tarjoiltiinko tuolla Monkissa noita ihan hirveän imelän ja äitelän näköisiä leivoksia, hyh. :D Tulipa vaan mieleen, kun tätä blogiasi kuitenkin säännöllisesti käyn lueskelemassa, että sustahan voisi isona tulla vaikkapa esim. muotitoimittaja.

Anonymous said...

Ai, jotkut jonotti ja jotkut eivät. Eikö näin suositulla blogilla pääse jonon ohi? Tai saa kutsua klo 18.00 medialle tarkoitettuun tilaisuuteen?

Anonymous said...

äää noi videot ei toimi mulla =(

Anonymous said...

en pysty ikinä kattoo noita videoitas :/ en tiiä onko tässä koneessa joku vika..

Liezel said...

Oh kuinka sattuikin! Olin just eilen tutustumassa weekdayhyn ja Monkiin täällä Tukholmassa, noi ei kyl oo vaan vaatekauppoja vaan jotain taidetta :D mutta liian hienoja vaatteita tällaselle turkulaisjuntille, miten sellasia löysiä napapaitoja on tarkotus pitää jos ei oo tuollainen mallipoika/tyttö kun sä! :D Muuten kyl ostaisin ne kaupat tyhjiksi, varsinkin weekdayn.

Anonymous said...

Awww, ihania nuo videot ku käännyt aina joka välissä hymyileen kameralle :D No pitäähän bloggarin naama näkyä videoissa. Sun hymy on tosi kiva! Ja vaikutat tosi mukavalta muutenki.

Anonymous said...

Onko Cheryllillä blogiaa?

Ragnar said...

Anonymous: Tota jos sulla ei näy noi videot... Niin sulla ei sit oo ladattuna kaikki noi tarpeelliset ohjelmat millä ne toimis koneessas... Mutta toimiiks sulla Youtube videot?? Mähän laitan yleensä kaikki videot myös sinne, eli mun käyttäjään pääset tästä http://www.youtube.com/user/RaGnarOrav ja sieltä sit etsit Weekdayn ja Monkin videot! :) Pus!

Anonymous: On Cheryllä blogi, sinne pääset osoitteesta: http://theresnowrong.blogspot.com/

Anonymous said...

ittekkin olen menossa kävsemään monkissa ja weekendissä viikonloppuna, katsoin netistä noita vaatteita ja tuli semmonen fiilis että vois ostaa vaikka koko kaupan tyhjäks. :D

ps. ihania biisejä täällä blogissa ((: