5/12/2010

STYLING FOR VERO MODA!

Hejjsan heips! Jeh, kuten otsikosta huomaatte, niin tässä postauksessa on aika paljon stailaamisesta kyse... Mutta älkää nuolaisko ennen kuin tipahtaa! - Koska! Tämän postauksen lopussa on teille kaikille lukijoilleni vielä pieni mukava yllätys... Noh, sitä jännityksellä odotellessa... Eiku aloitetaan! ;)

Käväsin ensiksi hakeen ystäväni Senjan tuolta Kampin Memphiksestä, jossa S toimii tarjoilijana! Oon tuntenu Senjan jo tosi pitkään... Ehhh... Jostain mun teini ajoista asti! - Mutta sit meil on ollu nyt vähä taukoo tässä et ei olla nähty kauheen usein ja nyt pistettiin sille asialle loppu! Tai oikeestaa uus alku! :) Senjaseni tulee siis avustamaan minua tässä stailaus tehtävässäni...

PS. JOS HALUATTE VÄHÄN TUTUSTUA SENJAAN ENSIN, NIIN S:LTÄ LÖYTYY MYÖS BLOGI! KÄYKÄÄPÄ TSEKKAAMASSA! KLIKKAAMALLA TÄSTÄ!

Todiih! Elikkä tämä kyseinen stailaustehtäväni tapahtui Helsingin, Kampin, Vero Modassa! Tallusteltiin siis sinne!

Sitten vaan oikein urakalla kledjuja etsimään! Koska aikomuksena oli tehdä monen monta asukokonaisuutta!

Joohh... Siinä meni sit ainakin tunti kun kerättiin tarpeeksi vaatteita kasaan...

Ja lopuksi tietenkin vielä myös asusteita viimeistelemään stailaamani vaateyhdistelmät... Seuraavaksi, ennen todellista työtä, tuli kaikista tärkein osio, tätä ei päihitä mikään!!!

Eli se olisi ruokatauon aika! Pitää syödä ensin sitte jaksaa tehdä työt kunnolla! ^^ Eiku raejuusto naamaan ja menoksi!

AND NOW! PAY ATTENTION! FASH WITH R PRESENTS... 8 LOOKS I, MYSELF STYLED AND PUT TOGETHER!
Tässä tulee siis kahdeksan lookkia, mitkä stailasin Vero Modan kamoilla... Muistakaa olla tarkkana, koska nämä seuraavat asut liittyvät hyvinkin paljon hetken kuluttua paljastamaani yllätykseen!

( NEWSFLASH! KAIKKI SEURAAVAT VAATTEET, ASUSTEET, KORUT JA KENGÄT OVAT KAIKKI SIIS VERO MODA- MERKKISIÄ... YKSI JA AINOA TAVARA JOKA EI OLE VERO MODAA, OVAT SENJAN OMAT MUSTAT PEEPTOE- KORKKARIT, JOTKA NÄKYVÄT USEASSA KUVASSA. MYÖS MONI VOI OLLA PIECES- MERKKISTÄ, JOKA ON SIIS SAMAA KETJUA VERO MODAN KANSSA JA ON AINAKIN TUON KAMPIN VERO MODAN KANSSA AIVAN KIINIKKÄIN YHDISTETTYNÄ. )
Tadaa! Siinä ne olivat! Mielestäni parhaimmat vaatteet mitä Vero Modasta löyty! - Ja tietenkin myös parhaiten yhdistetty keskenään! :) Anyway! Nyt ois sen ison yllätyksen aika!!! Elikkä! Tästä tulee kilpailu! ...Kyllä! - Ja hyvä sellainen! Sillä palkintona tulee olemaan 100€ lahjakortti mihinkäs muuallekkaan kuin Vero Modaan! Jippayee! :)

Jeah! Eli tollanen lahjakortti mikä tossa kuvassa oli, voi siis olla yhden teidän omistama! JA NYT KORVAT HÖRÖLLE! :P Elikkäs teidän tehtävä on katsella uudemman kerran noita mun stailaamia kahdeksaa asukokonaisuutta, sekä valitsette yhden suosikkinne... Seuraavaksi lähetätte mulle meiliin viestin ja ensiksi laitatte yhteystietonne, sitten suosikki asunne numeron ja sen jälkeen selitätte miksi valitsitte juuri sen asukokonaisuuden mieleiseksenne... Paras selitys palkitaan sitten tällä 100€ lahjakortilla Vero Modaan! Näin helppoa se on! Pienen neuvon voin antaa että voitte mm. vaikka selittää että miksi itse käyttäisitte juuri kyseistä valitsemaanne asua ja ostaisitko sitten sillä lahjakortilla just siitä asusta jotain? Taikka jotain että miksi juuri sinä antsaitsisit tämän lahjakortin?? (Köh köh, tai sitten voitte kehua stailauskykyjäni) <- Hahahah... Jees! Elikkä ei muuta kuin onnea kaikille tasapuolisesti! Ja ei turhaa stressiä! Mä oon kiltti setä! Muhahah! Pus! - R

KILPAILU AIKAA ON SUNNUNTAIHIN 16.05.2010 ASTI!

VASTAUKSET LÄHETTÄKÄÄ MEILIINI ->

FASHWITHR(AT)HOTMAIL.COM

7 comments:

Anonymous said...

mitä yhteystietoja pitää laittaa?

Anonymous said...

Mikset pyytänyt Mariaa malliksesi? :-)

Anonymous said...

Kivannäköisiä asuyhdistelmiä olet saanut aikaan - tollaset stailausjutut on varmaan sun ominta aluetta. :)
Raksu ja raejuusto on kyllä todellakin iso LOL -taidat syödä raejuustoa joka päivä ja jääkaapissasi taitaa olla oikea raejuustovarasto... Pitäsiköhän sun tuotteistaa joku ihan oma raejuusto tyyliin raejuustoa a`la Raksu... :D No, raejuustosta saa paljon proteiinia. Tuo kivennäisvesipullo on varmaankin myös sun? Terveelliset on sun eväät ainakin. Kirjoitat juttuja pilke silmäkulmassa, mikä on hyvä asia. :) Mutta kyllä jotkut kommentoijatkin ovat aika hulvattomia, esim. yksi oli kommannu sulle seuraavasti: "Tulin tänne vain röyhtäisemään: RÖYH". Siis what? Pitäisikö opetella lukemaan vielä hiukan paremmin rivien välistä? :D

Anonymous said...

no koska senja on paljon parempi! hei daa!

Anonymous said...

vitonen on ihanin ja senja todella kaunis nainen!

Ragnar said...

Anonymous: Ajattelin vaihtelun vuoksi pyytää Senjaa malliksi, että ei olis aina sama malli...

Anonymous: Hahahaha :D Raejuusto A La Ragnar olis iha paras!! :D Sellane heti tuotantoo!

Anonymous said...

Mistä noi Senjan omat kengät on ostettu? Tosi makeet!