6/01/2010

100€ FOR GALLERY!


Moikka vaan! Tuota taas kerran... kuten aina välillä, oon ollut kuulema ahkera bloggaamaan ja tullu hyviä juttuja nii mut on palkittu! (<-woohoo!)

Eli sain lahjakortin! Tai siis saan aina lahjakortin, mutta nyt tällä kertaa sain sen Helsingin Kampissa sijaitsevaan Gallery- liikkeeseen! :) Jepa! Nohh, jätetääs nyt kaikki turhat löpinät sikseen mitä mä yleensä löpisen ja mennää vaa suoraa asiaa! - Eli niihin kledjuihin mitä testailin ja myös ne muutamat valitut kappaleet mitkä sitten ostin! (<-vaatteet jotka siis ostin on merkattu tollasella sinisellä merkillä) LET'S CHECK THEM OUT... NOW! ->
Jehh! Tai no möhh... Ku oisin halunu ostaa noista paljo enemmä! - Mutta oli kyllä sen verran kallista että noista kahdesta mitä ostin, eli hihattomasta reikäpaidasta ja sinisistä shortseista, tuli jo se satanen täyteen... :/ Enkä voi noit muita ostaakkaa ku oon nytten ostolakossa, ainakin omien rahojeni suhteen! - Oon ostellu nii paljo vaatteita viime aikoina! Joku raja!!! :DDD Olisin voinu ostaa kyllä viel tuolta noi pari hattuu ja sitten ton valkoisen paidan missä on tekstiä ja... öömmm toi ihan oikeella oleva noist ylimmistä se Dieselin ruutupaitaki ois ollu tosi kiva! (<-se makso 99€... ehhh) Anyway! Oon kyllä tyytyväinen noihin mitä nyt sain! :) Ehkäpä te voitte sit käydä ostelee noita mitä jätin jälkeeni... Tavallaa niinko mun puolesta??! Ku oon ite ostolakossa... :DDD

Yippiee! Onnellinen poika! Niinko lapsi ois saanu joululahjan! - Taikka narkkari saanu huumeita! Joo!!! Vaatteet on vähän niinko mun huume... niin vois sanoa! Voisko? No mä voin! :) Xoxoxo! -R


Ke$ha - Your Love Is My Drug (Dave Aude Remix)


24 comments:

Anonymous said...

Rakkauspakkaus... onpa tooosi söpö ja ihana sana <3 - pitääpä sanoa noin omalle kullallekin (kiitti sanavinkistä);D
Tosi hyvännäköinen tuo oikeanpuoleisin hihaton ruutupaita. Muutenkin kivannäköisiä paitoja.
Raejuusto on kyl hyvää, mutta että kirsikoiden kanssa...hmmmm...vähän erikoinen makuyhdistelmä, mutta kait sitten kuitenkin ihan syötävää noinkin. :D

Elviira said...

" taikka narkkari saanu huumeita! " hahahah nauroin!:D:D hyvä raxuuu, toi punanen ruutu paita ois ollu myös kiva!

Em said...

ois kans ollu kiva toi valkone t-paita tekstillä, mutta hyvät ja itselles sopivat vaatteet kyllä (taas) löysit :D Ja kylläpäs hampaat nyt oikein hohtaa, varsinki alimmassa kuvassa!

Anonymous said...

Toi hihaton ruutuhuppari ois ollu makee! :> Oisit sen ostanu :O

Anonymous said...

Se dieselin hihaton ruutupaita ois kyl kantsinu ottaa...sulla noita mustia reikäpaitoja ku alkaa olemaan jo ihan tarpeeks!

Ragnar said...

Anonymous: Jooh... Kyl se hihaton ruutuhuppari ois ollu kiva! Mut se makso 99€, nii siihe ois menny sit se koko lahjakortti... Jotenki tuli sellane ajatus et mielummi ostan kuitenki 2 vaatetta, joita voin käyttää eri juttujen kanssa, kun sitten vaan yhden, mitä käytän muutaman kerran... Mitä mieltä tosta ajatuksesta ootte? Ja pitäiskö mun käydä vaihtaa noi shortsit ja reikäpaita siihe ruutupaitaan? Vai johonkin muuhun??

Anonymous said...

Ragnar oikeesti osta toi hihaton ruutupaita! Ois niin upee sun päällä! :) Heti seuraavaks, kun saat rahaa niin käypä ostaa! Tai oota uutta lahjakorttii, mutta pakko sun on toi saada! :) <3

Anonymous said...

Oisko aika vähä laittaa hiuksii kuosiin? Meinaa olla aika ylipitkät :D

Anonymous said...

Hei voisinko kysyä,että miten saat noi youtube biisit aina noin hienosti näkyviin tekstissäsi? :) Itsellä näkyy vaan tylsänä linkkinä :( :) kiitos! ps. nice blogi! On tullut luettua long timee... :D Onpas sulla paljon eri kansallisuuksia käynyt vieraileess ;DD niceee!!

Anonymous said...

Moi Raksu!

Meinaatko osallistua Mr.Gay Finland -skabaan? Ainaki hyvät palkinnot tarjolla:

http://www.mrgayfinland.com/

Pistä blogiis sitte kommenttia jos osallistut ees asiakkaana kyseiseen pippaloon tai jos tiiät jotain lisää tapahtuman taustoista yms.

Anonymous said...

Minun mielestä sun ei todellakaan pitäisi vaihtaa noita "ostamiasi" juttuja tohon hihattomaan huppariin. Se näyttää mielestäni halvalta (ruma kangas) ja tulet taatusti vielä törmäämään vastaavaan tapaukseen halvemmalla hinnalla. Jos siis tuommoinen on pakko saada.

Jessi said...

Samaa mieltä tosta hihattomasta ruutupaidasta, erittäin kivan näköinen. ^.^

Anonymous said...

Niinko mää oisin nähny noi vaatteet sun päällä jo kauan sitte, tylsä.

Anonymous said...

Asiasta kukkaruukkuun, sun saliharrastuksesta tuli mieleen.
Paljo nous penkistä kun alotit? Entä nyt?

Anonymous said...

kaks ekaa ruutupaitaa <3 ihan rakkautta! Eiks reikäpaitoja sulla oo jo ? :o

Anonymous said...

Hienot hiukse, kivan väriset ! Eihä sul luonnostaan ton väriset hiukset oo!? :o
ihana blogi sulla ! :)
-janni

Anonymous said...

Uups, onnistuit ottamaan karseimman paidan koko kollaasissa. Sitä paitsi sulla on tommosia jo monia! Shortsit on jees.

Anonymous said...

Itse olisin ehdottomast ottanu jonku noista hatuista! Sitten etsisin jotain muuta kivaa siihen mukaan. En ottais oikee mitää muuta tost kollaasist.

Minttu said...

Ihanii kledjuja ostit! Mäkin haluisin tollasii.. No en nyt kaikkii mut siis jotkut on semmosii et tytskyki käyttää;)

Anonymous said...

sun tukka on niiiiiin nolo

Anonymous said...

ootko huomannut, että harakka on rakentanut pesän sun otsalle?

no ei nyt vaineskaan, mutta on toi sun tukka joo vähän ylikasvanut :-D

Anonymous said...

toi hihaton huppari oli just täydelline sulle ! ja se on muutenki iha sairaan hieno

Anonymous said...

Gallery on kyllä tosi kiva kauppa, mut tosiaan törrrkeeen kallis. :D

Joku tossa aikasemmin ihmettelikin, mut kysynpä uudestaan. Mihin laitat sun vanhat vaatteet eli esimerkiks just ne mitä käytit bb:ssä? Onko sulla suuuuuurenmoinen walk in-closetti vai ootko heittäny vanhat vaatteet kymästi roskikseen? :o :D

Ragnar said...

Anonymous: Jooh, siis tosiaan oon just tekemässä tällästä sivustoa, tai toista blogia, jossa sitten myyn vanhoja vaatteitani... Tulen avaamaan kyseisen sivuston ihan lähipäivinä! Nimittäin tälläkin hetkellä juuri kuvailen noita vaatteita sinne myytäväksi! :)