6/24/2010

THE MAKING OF A MODEL!


Bööö! IhQ peilikuvaa! :P Joo no kävin eilen pistäytymäs tuol mun ystävän Alecin työpaikalla vähän tekee hommia! Hmm, kuka Alec? No jos ette tunne vielä, niin käykäähän tutustuu ensin kyseiseen herraan hänen bloginsa kautta. - Jeah! Pääsette siihen painamalla tästä! Eli sellanen tyyppi! Jatketaas... Niin kävin siis siellä sen työpaikalla, joka sijaitsee tuolla kallion kupeessa! Pleiccin nimi on Tyylipaino ja se tekee siis kaikenlaisia kortteja, mainoslehtisiä ja kaikkee tollast... Siis sellane painofirma tai mikä onkaa! Anyway! Menin sinne, koska! Käväsin tekee itselleni mallikortit erääseen tärkeeseen juttuun.., josta kerron sitten enemmän tämän postauksen lopussa! Katsotaanpas miten me nää kortit tehtiin mulle, tai no ennemmi Alec ne teki! ->

Kröhömm... Ihan perus tylsän näköne toimisto! :D Mua ahdistaa jotenki toimistot... Joitain ahdistaa ahtaat paikat tai korkeudet,, nii mua ahdistaa tylsät toimistot! :DDD Toinen juttu mikä mua ahdistaa on sairaaloissa ne leikkaussalit... Molemmat on vaa niin aneemisia ja pelkistettyjä!

Hehee! Alec puuhissa! No se toi ainaki enemmän kun tarpeeks tota värii tonne toimistoo ja piristi paikan aivan täysin tolla sen hupparilla! :DDD LOL!

Joo siis tossa äsken Alec laitto kaikki asetukset tos tietsikas noihi kuvii ja sit toho tulostajaa kaiken valmiiks... Ensiks printattii ne kuvat tollaselle isommalle paperille johon meni tavallaa pinta-alaltaan 4kpl sitä lopullista valmista korttia sisään niinko... Noi on sit kakspuolisii, näätte sit lopus! Njooh! Lopetetaas ny turhat löpinät ja jatketaas töitä! Eli ei sit muuta ku vaan viel mittailee ja leikkelemään noi oikeen kokosiks tollasel koneella!

Jauh! Nyt tulee tän postauksen jännittävin osio! Eli mäkin pääsin työn makuun! Paljonkoha siit on aikaa kun tein ihan kunnolla viimeks töitä... Hmmh! No nyt rikottii seki raja! Tässä tulee siis nyt vähä videomatskua kun mä pääsin hommiin! CHECK IT OUT! ->Heheeehh! Aivan mahtavaa! :DDD Se oli iha hauskaa! Olin kyl vähä jäässä! No kuka haluaa nähä sit lopputuloksen??? Okke! Näytetäänpäs sit ny toi TÄYDELLISESTI onnistunut lopputulos! :)

Tadaa! Siinä se oli! Oon tosi tyytyväinen! Ainii jos joku ihmettelee mitä kuvia noi on ja haluaa nähä noi isompinakin, niin käytettii siis niitä mun "POLAROID"- kuvia tohon, mitä mä vasta tännekki postailin tossa viime viikolla tais olla... No jos ette muista niin klikatkaa tästä!

Jeh! Tähän loppuun vielä mun aaevan uudesta malli portfoliosta pieni esikatsaus... Niin mun piti paljastaa muute viel jotai! Eli se juttu miks nyt oon näit mallikorttei teettäny ja tehny tollase portfolion uusien kuvien kera...

Se syy tähän kaikkeen on että tuun toki käyttämään näitä materiaaleja, se on itsestäänselvyys... Mutta siis nyt ennemmi kun voitte arvaakkaa! Jopa ens viikolla! Eli siis syy miksi mä menen Lontooseen! - On se että mä meen tekee sinne malliduunia! Eli ei oo mikää lomamatka kyseessä! Vaan ihan töitä tehhää! Ja käyn eri toimistoissa näyttäytyy ja cästingeissä ja kaikkee mahdollista! Että sellasta! Toi on siis se syy myös miks mä halusin tosi paljon luonollisemman tukanki! Kaikki on ollut suuremman tarkoituksen vuoksi! Jepa! Mitäs viel tosta Lontoosta nyt kertois... Ainiin meen siis sinne asumaan Danan luokse! Joo! Siis Dana, joka oli myös BB:ssä, asuu nyt siellä jonkun aikaa... Tekee duunia ja kaikkee kivaa! ^__^ Ja niin! Piti viel sanoo että ei hätää hyvät ihmiset! Mä siis otan mun koneen sinne messii, ja kameran... Eli tuun postailemaan mun matkasta sieltä ihan paikan päältä! Toki postailen vähän harvemmin kuin täällä, mutta kuitenkin tuun siis postailemaan siellä aina kun tulee kiinnostavaa matskuu ja kun on aikaa tehdä postauksii! Näihin, moneen hyvään uutiseen, on hyvä lopettaa tämä tän kertainen postaus! Koska turhaa änkee tähän loppuu vielä sitä huonoo uutista teille, että lähden jo kohta, eli perjantaina! Hups! Se nyt tuli sieltä... Hehheh! Postailen kyl viel kerran ennen matkaani!
(<-tämä mahdollisesti hyvä uutinen?) Pusuja! -R


Example - Won't Go Quietly


14 comments:

A-style said...

<3 pusspus

Anonymous said...

Tulipa mageet mallikortit ja portfolio. Eipä voi muuta sanoa kuin, että onpa upeannäköisestä ja upeakroppaisesta Ragnarista tasokkaita ja tyylikkäitä kuvia (sulla on taitava valokuvaaja ;), mutta on mallikin taitava ;). Tosi hyvää Lontoon mallimaista matkaa ja tsemppiä! London calling! :)

Anonymous said...

äääää miks sun katse on noin TYHJÄ? :<
no mut onnee Lontooseen! eiks sun muuten pitäny mennä sinne jenkkeihin? miks meetkin nyt Lontooseen?

Anonymous said...

tiiätkö onko Lontooseen menossa enemmänkin porukkaa Suomesta tänä kesänä Danaa moikkaamaan?

Anonymous said...

onks Danalla hyvä kämppä Lontoossa? ei nyt osotetta tarvi sanoo mutta onko lähellä joen rantaa, mikä on lähin metroasema mitä käytätte tms.? :)

Anonymous said...

Nyt on muuten brittien bb-kausi jo täydessä vauhdissa tällä hetkellä. Niitten talo on Lontoon lähellä (lyhyempi matka ku Hki-Kerava). Menkää sinne hengailee vaik häätöiltana yleisön joukkoon ni näätte vähän ison maailman showta

Anonymous said...

aika kirkasta ku toi alec tarvii laseja sisälläkin. se on muutenkin niin pelle jätkä, leikkii jotain korkeakouluopiskelijaa vaiks kaikki tietää et se on -91

Anonymous said...

vaihdoin äsken kuulumisia filippiiniläisten bb-fanien kanssa ja ne kerto että Lontoossa on heinäkuussa iso festari (Barrio Fiesta London 17-18 July), johon osallistuu heidän bb-tyyppejä.

http://www.philippinecentre.com/barriofiesta2010.html

Pyysivät kuvaa/videota tapahtumasta, joten lupasin pistää tietoa eteenpäin sulle jos oot Lontoossa vielä kolmen viikon päästä tai jos Dana ehtii sinne juhlaan moikkaamaan Filppareitten tyyppejä.. Ettäs nyt sitten tiedät siitäki jutusta, paljon porukkaa oottelee matskua pippaloista, vaikka eiköhä siellä oo muutama muuki kellä on kamera. :) mutta ohan se varmaan muutenki mukava tilaisuus josta voi olla hyötyäki jatkossa.

Anonymous said...

raksuu.. seuraavaan postaukseen ois tosi kiva jos esittelisit kaikki kuvat tosta sun mallikansiosta! hirveenä haluisin nähdä mitä kuvia sinne oot valinnu!:)

Anonymous said...

"aika kirkasta ku toi alec tarvii laseja sisälläkin. se on muutenkin niin pelle jätkä, leikkii jotain korkeakouluopiskelijaa vaiks kaikki tietää et se on -91"

En tiedä minkä ikäinen kyseinen herra on, mutta jos se on -91 niin se ei voi olla mitenkään korkeakoulussa, ellei ole aikoinaan skipannut eskaria ja mennyt suoraan ykköselle. Itse olen myös -91 vuonna syntynyt ja tänä vuonna pääsin pois amiksesta, joten vasta ensi syksynä pääsen ammattikorkeeseen.

Anonymous said...

"En tiedä minkä ikäinen kyseinen herra on, mutta jos se on -91 niin se ei voi olla mitenkään korkeakoulussa, ellei ole aikoinaan skipannut eskaria ja mennyt suoraan ykköselle. Itse olen myös -91 vuonna syntynyt ja tänä vuonna pääsin pois amiksesta, joten vasta ensi syksynä pääsen ammattikorkeeseen. "
niin mut eiks toi sanonu et se nimenomaan LEIKKII korkeakoulopiskelijaa?

Anonymous said...

hahaha urpot, alec ei oo -91 vuonna syntynyt, ja et varmaan sitä kovin hyvin tunne ku pitää rupee anonyyminä avautumaan?!

Anonymous said...

Voin sanoa että et yhtään keikkaa tule saamaan... Ei sulla ole edes toimistoa.

Anonymous said...

Mitä varten! Jokaisen! Lauseen tai sanan! Perässä! On HUUTOMERKKI! :D PISTÄÄ ÄRSYTTÄVÄSTI SILMÄÄN :(