4/09/2010

H&M SHOWROOM!Japadau! Käytiinpä eilen pienellä visiitillä tossa H&M:än Show Roomilla! Öööh? Ai missä?? Hmmm, no Show Room! Se on sellanen paikka johon tulee kaikki uusimmat kledjut vähä aikasemmi sillai lehdistöö ja muuta mainostusta varten... Eli ne vaatteet mitä siel on nii ne ei oo vielä itse liikkeessä, vaan ne tulee sit sinne ostettavaksi vähän myöhemmin, kunha ekaks on ollu vähän näkyvyyttä kaikenmoisissa muotilehdissä tai vaikkapa blogeissa, kuten esim minun blogissani nyt, näytän teille siis kevään ja kesän kuumimpia uutuuksia! ARE YOU READY FOR THE SNEAK PEAK OF FASHIONS HOTTEST TRENDS???... YEAH?? WELL LET'S START THEN! ->

Show Room on tosi hienosti laitettu ja järjestetty paikka! Oli jotenki tosi cool ja rento! :P

Hehehe... Ja tuntu tosi oudolta astuu sinne sisää ku sai niinko nähä joitain vaatteita mitä tulee vasta myymälään jonku kuukauden päästä! :D Tai siis ei oudolta tuntunu mut oli sellane kunniallinen olo! :D

Seurana, assistenttina ja kuvaajana, sekä vielä mallina toiminut ystäväni Maria! (KYSEISEN MALLI- OSUUDEN NÄETTE SITTEN MYÖHEMMIN TÄSSÄ POSTAUKSESSA)

Aloitetaanpa sitten miehistä... kun se on nyt helpompi tähän alkuun kun ei oikein paljoo oo edes kerrottavaa! Kun yllätys yllätys.., eihän miehille tietenkään ollut sielä kauheena vaatteita, taikka yleisestikkään niin hienoja vaatteita tai asusteita kuin naisille... Mutta tohonhan me miehet ollaan jo totuttu että miehet on alakynnessä vaatteiden maailmassa! Eiks je?! *NYYH*... Siihen oli myös toki toisena syynä se että ei Suomessa ole oikein mitään miesten muotilehteä joka tarvitsis noita vaatteita kuvauksiinsa... - Joten turha niitä nyt tonne Show Roomiin sen kummemmin sit änkeäkkään! Jauh!

No heti silmäni huomioivat miesten puolella aika nopiaa noi gladiaattorihenkiset sandaalit! Nyt ne sit on vihdoin myös "sallittu" miehille ihan myytäväksikin... No oli niitä jo Ruotsissa viime kesänä miehille kyllä, tosin harvakseltaan ja itse ostin sillo just Suomesta naisten gladiaattorit, ne passas hyvin! ^^

Sitten vähän tollast "siistimpää" merimies henkistä jakkua sekä shortsia! On kyllä kivoja, mutta en kyllä kestä kokoajan tota merimies sitä ja merimies tätä! :D Ja toi sininen väri... ARGH! Se oli jo viime kesänä mun mielestä tosi iso juttu, myös sitä viime kesänä oli jo vähän sitä tyyliä... Ja nyt se on taas! No kyllä toisaalta mäki oon sortunu siihen vähäsen taas... Mutta kaikki toi sininen ja farkku oli jo, mulla ainaki on viel kaikki viime kesän kledjut tallella ja tuntuu et vois käyttää niit samoja uudellee mut vähän erilailla yhdistellen, ihan tyhmää? Nyt se on mukamas niinko taas kuuminta hottia tai jotain. Haloo! Kaivataan vaihteluu pliis! Hmmph, pitääki keksii ite sit jotai aivan uutta! Haastetta kesäks vaikka ihan kaikille! Keksikää joku iha uus tyyli mistä vois tulla hitti!

Hahaha, no nyt ku pääsin avautuu tosta merimies- ongelmasta vihdoin ja viimein, niin jatketaanpas! Tossa oli äske muute tollasii kivoi erikoisempii paitoja! Siin oli sellane juttu et Hennesillä oli ollu joku kilpailu mis piti ite suunnitella tollane paita ja sit yks suunnittelija valitsi ne voittajat ja nyt ne voittajien työt on siis tulossa iha kauppoihin asti myyntiin! Aivan mahtavaa! :)

Seuraavaks sitten siirrytään naisten vaatteiden puoleen! Naisilla oli kyllä niin upeita kledjuja et HUH-HUH! Ei voi muuta sanoo... siinä meniki sit pari tuntia kevyesti!

Tossa vähän tollasta hauskaa bilemekkoa ja vieressä sitten cocktail(-maisempi) mekko!

Makee toi raitapaita noilla olkapää- hommeleilla! Ja aivan upea toi oranssin liehuvan ilmava tunika! Ja joo... Huomasin... Kyl mä siis tykkään noista raidoista, sinisestä ja merimies- tyylistä... Sekä aion niitä varmana käyttääkkin! Mutta jotenkin on vaan jonkun aivan uuden jutun kaipuu päällä!

Naisille oli myös aivan ihastuttavia asusteita ja koruja pilvin pimein! Tossa nyt vaan yks kokoelma!

Innostuttiin sit oikee niin paljon et päätin stailata Marian muutamalla asukokonaisuudella, käyttäen vain ja ainoastaan Show Roomin- tuotteita! ONE MOMENT - STYLING IN PROGRESS . . . . . . AND NOW! WELCOME TO STYLING WITH R!!! ->


VOILÁ!
OH HOW I DO LOVE STYLING! LOOOVE, LOVE! AND THERE'S THE CLOSE-UP-SHOTS OF THE SHOES I USED IN THE OUTFITS I STYLED! ->


Tossa lopussa oli siis vielä noi kengät lähempää mitä käytin itse asujen stailauksessa!
Oli erittäin hauskaa stailata Mariaseni ja muutenkin koko reissu oli aivan unohtumaton kokemus! Olin siis itsekkin ensimmäistä kertaa tollasessa Show Roomissa! :) Eli kaikki vaatteet, kengät ja kaikenmoiset asusteet mitä tässä postauksessa on tähän asti näkyny, nii tulee myyntiin Hennesiin sitten jossain vaiheessa, ne ei siis välttämättä ole juuri nyt vielä myynnissä! Joten olkaa kärsivällisiä! Kuten vanha sanonta on, kärsivällisyys palkitaan! ;) Toivottavasti saitte edes vähän ideaa mikä on Show Room ja millasta on sen toiminta! Pus! -R


LOOK 08.04 "ALL AROUND DENIM"


-Denim Jacket /CHEAP MONDAY

-Peach Coloured Shirt /SECOND HAND

- Feather Necklaces /GINA TRICOT

-Worn Out Jeans /H&M

-Indian Shoes /ASOS.COM


Kelis - Acapella (Dave Aude Edit)


16 comments:

Anonymous said...

Kiitokset hyvästä ja kiinnostavasta postauksesta! Kiva päästä kurkkaamaan tollaseen Show Roomiin blogin välityksellä.

Merimies-tyyli on ihan jees, mutta totta, liika on liikaa. Ja sitten tuo perussininen väri - ARGH! sanon minäkin. Joo, kyllähän sininen on ihan suhteellisen jees perusväri, mutta toi perussininen väri on musta niin tylsä väri. Ja sitten jotkut käyttävät sisustamisessakin sinistä niin, että kaikki kukkii sinisenä ja siten jotenkin kylmän ja tylsän näköisenä. Viime viikolla Sillä silmällä -ohjelmassa onneksi sisustusguru Mikko "taikoi" yhden talon olohuoneen kammottavan sinisen värityksen pois.

Sen sijaan turkoosi väri on musta todella upea väri. Turkoosi sopii aika monelle ihmiselle ja se saa jotenkin hiusten värin, silmien värin ja ihon värinkin hehkumaan. Eläinkuosit on myös kivoja ja tollaset printtipaidat upeita.

Oon sun kanssa samaa mieltä siitä, ettei miehille ole saatavana ainakaan Suomesta vieläkään yhtä kivoja vaatteita yms. kuin naisille. Mutta onneksi tilanne on kuitenkin parantunut ja miehetkin ovat pukeutumisessaan rohkeampia kuin aiemmin.

Sun päällä oleva asukokonaisuus näyttää muuten erittäin hyvältä. :) Sulla on myös aina hyvännäköisiä, jänniä koruja. :) Mukavaa viikonloppua! :)

Anonymous said...

kaikki jotka yhtään seuraa muita muotiblogeja varmasti tietää mikä on show room kun esim indiedays-tytöt esittelevät sellaisissa käyntejään viikoittain. ja osa noista jutuista löytyy jo omasta vaatekaapista asti, h&m nettikaupasta saanut jo aikaa

Anonymous said...

kiva postaus!

Anonymous said...

UPEE ASU RAGNAR!

Anonymous said...

olet varmaankin suomen muodikkain mies!:D ;)

Anonymous said...

Tosi kiva toi Marian päällä oleva värikäs mekko :)

Anonymous said...

Tykkään sun housuista, joita käytit tänään. Meinasin kaatua korkokengilläni, kun niin yritin katella BB-Ragnaria >:

nelli said...

en tiiä tuleeks suomeen jotkut jutut ihan eri aikoihin ku britteihin, mut meillä on jo muutamat noista asusteista JA kledjuista..

Anonymous said...

Toi päivän asu oli loistava :)

Anonymous said...

noi printti paidat näyttää aika kivoilta, pakko saada!

Anonymous said...

SNEAK PEAK=SNEAK PEEK

Miks et koskaan julkaise mitään vähääkään "negatiivisempaa" palautetta tai edes mitään rakentavaa palautetta?!

Anonymous said...

"en tiiä tuleeks suomeen jotkut jutut ihan eri aikoihin ku britteihin, mut meillä on jo muutamat noista asusteista JA kledjuista.."

Eikun kaikkialle tulee täysin samaan aikaan samat vaatteet kauppoihin. Varsinkin 5 miljoonan ja 60 miljoonan maihin.

naggiw said...

herrajumala miten sulosia kenkiä <3 harmittaa vaan ku ei viiti ite arjessa käyttää tommosia, kun löytyy pituutta ihan liikaa ilmankin .. :< (185cm)

style baro said...

So cute!

Anonymous said...

en oo ikinä tähän mennessä vielä kommentoinut sulle, vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkän tovin. Haluan vaan sanoa, että luoja kui haluaisin halata sua kovasti nyt ko luin noita ilkeitä kommentteja ja linkkejä niihin kuviin, joista ei mun mielestä pitäis enää puhua. En ymmärrä..menneisyys on menneisyyttä. Vihaan noita ihmisiä, jotka ilkeisee sulle =( en kyllä todellakaan pidä tuosta sun blondista hutsukaverista, mutta sussa on luonnetta. Toivon sulle kaikkea hyvää elämälle! Ja ottaisit tuon ilkeilyboksin pois=( inhottavaa nähdä noita..tulee itsellekki paha mieli (vaikka en kyllä usko, että sua ne liikuttaa pätkääkää)..

Anonymous said...

mistä toi farkkutakki on ostettu?