4/26/2010

LOOKS OF THE WEEKEND!LOOK 24.04 "WILD WILD WEST"


- Leather Jacket /CHEAP MONDAY

- Army Shirt /ZARA

- Beige Pants /H&M

- Leather Shoes /SECOND HAND
LOOK 25.04 "ARABIC BLACK"


- Black Hoodie /MTWTFSS WEEKDAY

- Harem Shorts /H&M

- Bracelet /THAILAND

- Leggings /GINA TRICOT

- Sneakers /ZARA


Kaskade ft Haley - Dynasty


19 comments:

Anonymous said...

SO HOT !!

schnellie™ said...

thanks Photoshop! ;)

emmy said...

please hymyile seuraavis kuvissa :( oot ihana mut näyttäisit vielä paremmalta ilosena :> mut anyways, iha täydelliset asut taas kerran!

Anonymous said...

nää on hienoi :)

Anonymous said...

one-face-ragnar

Anonymous said...

Tosi hyvä kuvaaja on ottanut hyvännäköisestä mallista hyvin onnistuneita valokuvia. ;) :) Toi kuva, missä nojaat seinään on paras kuva näistä. Myös hyppykuva on tosi jännä & onnistunut, mut kyllä muutkin kuvat ovat hyviä. Toi nahkaliivi näyttää sun päällä tosi kivalta ja toi 25.4. asukokonaisuus on persoonallinen ja jännä. :)

Anonymous said...

Hellou! Tykkäisin jos saisit silmiisi eloa myös niissä kuvissa missä suu ei hymyile! :) Nyt tuntuu tyhjältä katse...

Maria said...

So cool!
Kuka sun kuvat ottaa? Tosi hienoja.

Anonymous said...

Hei miten saat laitettua tohon postaukseen youtubesta pelkän biisin, ilman videota??

OooKellyNicky said...

Hot, love the mix of the brown and leather!!

my blog: ♥La Stylin Girraffe♥

Anonymous said...

Moi!

Arvaan tai oikeastaan tiedän, kuka ottaa sinusta aina nämä parhaimmat kuvat. Näitä kuvia on ilo katsella, koska ne ovat tyylikkäitä ja muotikuvamaisia ja lisäksi kuvissa oleva tausta on mietitty tarkkaan, ts. tausta sopii aina kunkin asun värisävyihin/tyyliin jne. :) Joten kerropa kehut taitavalle valokuvaajallesi ... no, tiedät kyllä kenelle.

Usein ihmiset vaan räpsii kuvia miten sattuu, mutta nämä kuvat ovat oikeasti tasokkaita ja kuvien ottaja osaa hommansa hyvin.

T: Blogisi lukija, joka harrastaa valokuvausta

Anonymous said...

Että mä tykkään noista sun poseerausasennoista :> Malli-ainesta selvästi :>

Ragnar said...

Maria: Kiitos!:) Mun mussu otti just noi kuvat viikonloppuna Turus! Mutta siis ei se oo ottanu nyt kun muutamat fotot musta tai pariin otteeseen siis kuvaillu minuu... Yleensä eri kaverit kuvailee mua kun mulla on siis ikioma järjestelmäkamera, eli riippuu vähän et kenen kans hengailen! :P

Anonymous: Nohh, öämmm,,, Se on vaikee selittää :D Pitää osata muokata sitä "embed" koodia niissä videoissa... Mutta sen selittäminen on tässä nyt vähän hankalaa...

ladyam said...

Ihana asu toi alempi :) Ja tosi ihania kuvia!

Anonymous said...

Kuka se olikaan muuttamassa pois Suomesta......

Anonymous said...

Anonymous nro 7 kommentoi vielä: Jep, en viitsinyt kommentoida, että noi upeimmat kuvat susta ottaa sun mussus (niinku ne Thaimaan kuvatkin). :) Sun mussullas on taiteellista silmää - sen huomaa noista kuvista. :) Mutta taitaa sullakin kyllä olla. Piditkö koulussa muuten kuvaamataidosta oppiaineena? Miten luovana ihmisenä pidät itseäsi?

Anonymous said...

Pienenä vinkkinä raksu, et jos tähtäät jenkkeihin mallihommiin niin ala opetteleen muitakin ilmeitä ku työ yks sama murjotus :) kaatuu nimittäin haaveet hyvin äkkiä.

MERICAE said...

Törkeen mageita kuvia!!!! noi on kunnon mallikvuia, oot upee noissa, asu, ja koko kuva!! tykkään iha hurjasti, upeita asuja, melkee voisin itekki pukee noi päälle (kjeh)

Anonymous said...

Ihan samaa meinasin kirjoittaa, että vois harjoitella muitakin ilmeitä. Jos oikeen tarkkaan kattot noista kuvasarjoista niin yks sama ilme. Mallilla pitää olla muuntautumiskykyä. Silmissä kans aina sama katse. Kokeile kuvaa, jossa silmät "hymyilis". Hymykuvat onkin parempia kun noi sun "model"-kuvat.