4/01/2010

STUDD IT!Päätinpä eilen duunata kengät eräisiin pukukoodilla varustettuihin pippaloihin... ajatus tuli päähän iha yhtäkkiä samana päivänä kun nää pippalot oli ja mulla oli vaan 2 tuntia aikaa tehdä jotain hienoa! OMG! - Eli nyt on kyse keskiviikkona tapahtuneesta Miss Helsinki- finaalista, johon oli pukukoodina valkoinen... Valkoinen?!?! Ei mulla oo mitään valkoista, varsinkaan näin talven jälkeen... Eikä oikein missään myydä mitään kivaa valkoista tällä hetkellä! Yleensä ostan jotain uutta, mutta nyt päätin duunata vanhasta jotain "uutta" ja hauskaa! Elikkä otin työn alle mun viime kesän tollaset valkoiset kangastossut ->

Sitten kävin ostamassa NIITTEJÄ! Jepa! Kelasin laittaa noihin kenkiin niitit... 2 tunnissa! Jooh, mä oon hullu... Nimittäin alunperin mun oli suunnitelmissa täyttää noi kengät melkein kokonaan niiteillä, mutta tää oli eka kerta ku käsittelin niittejä niin en voinut tietää kuinka hankalaa ja työlästä se voi ollakkaan! - Ehkä vaatteisiin se saattaa olla helpompi, mut noi kengät on kuitenki sellaset kovat ja paksuu tollasta tuhtia kangasta nii oli tosi vaikee änkee ne niitit siit läpi!

Eli noi on tollasia yksosasia, tai vois helposti ajatella jos niitit ei oo tuttuja ennestään että ne kiinnitetään jotenki kaksosasina, mutta ei! Tähän tarvii paljon kärsivällisyyttä ja voimaa sekä tarkkaavaisuutta... En tiedä mikä ois tähän paras työkalu mut ite käytin tollasia pihtejä apuna, kun ne piikit pitää sielt sisäpuolelta sillai vääntää litteeks kun on sen niitin änkeny ekaks siihen kenkään että sit ne ei pistelis jalkoja, vois olla muuten aika epämukavaa jos sen unohtaa tehdä... Hehehehe :)

Sitten vaa töitä, töitä ja töitä.... Yks niitti kerralla kunnes on haluttu lopputulos saavutettu!

Mulla jäi noi siis vähän kesken, luulin että olisin ehtiny täyttää noihin enemmän niittejä, mutta aika loppu kesken ja piti alkaa tekee ittellekki jotain duunausta... (<- suihku, hiukset, kledjut)


<- TA-DAA! Siinä ollapi valmiit tossut! - Tai niin valmiit kun niistä kerkesin saamaan... Näätte sitten ensi postauksessa millä lailla yhdistin ne mun lopulliseen asukokonaisuuteen... Sitä odotellessa! Ainiin, voin sanoa että ton projektin jälkeen on sormet tunnottomana ainaki päivän! Siis ihan oikeesti! Nyt ymmärrän miks jossai kaupoissa jotkut hienot ja kalliit suunnittelija kengät mis on niittejä maksaa niin paljon! Kun toi on oikeesti rankkaa työt, jos ne suunnittelijat tai niiden apurit tekee sen mahdollisesti viel käsin nii sanon vaan et HUH HUH! Nostan hattua! Ja sanon hei hei! PS. TÄSSÄ VÄHÄN ESIMAKUA SEURAAVASTA POSTAUKSESTA ->


Bastien Laval feat. Layla - Restlessness


13 comments:

Lindov said...

OMG! inside any I love your style and your ideas ((: and rock style is back again.
-A-

calex said...

iha henkkohtasesti en diggaa noist niiteist yhtää nois kengis :S

Anonymous said...

ihanaaa ei enkkuuu kiiitos !

Anonymous said...

Mistä löysit niittejä?
PS. can't wait the outfit!

Essikatariina said...

Itelläkin olis tarkotuksena kiinnitellä niittejä tossuihin, itse ajattelin vähän pienempiä, mutta noikin näyttää kyllä tositosi kivalle!=)

Anonymous said...

Etkö tienny et niitit on jo vähän wanha juttu?

Anonymous said...

Pakko myöntää että ihan sika makee idea nuo niitit..

Anonymous said...

Tosi kivan näköset tuli!

vvera said...

jep , mistä niittejä löysit ? =)
Itse tein samat, valkoisille tennareille myöös, vanhan niittivyön niiteillä, mutta moisille niiteille nyt olisi tarvetta :)

Anonymous said...

mageet kengät ja IHANA biisi<3

Anonymous said...

tosiaaaaaan... MISTÄ LÖYSIT NIITTEJÄ???!! muuten jees tuunaus, mut kengät oli aika likaset :/

Anonymous said...

olisit pessy ne kengät eka ni ne ois ollu VALKOSET?? :D ei ny tommosilla likasilla voi mihkää ihmister ilmoille lähtee.

Patrik Petersson said...

Snygga skor!