4/04/2010

WILD GAY CRUISE!


Jeah! Torstaina oltiin vähän pitämässä hauskaa Munaristeilyllä! Meno oli kyllä niin levotonta kuin olla voikaan! Varsinkin kun matkaseurana oli kaks villiä naista, niin lähti ittelläkin ratti käsistä! Kiitos teille M & H! Teidän ansiosta risteily oli maailman paras tähän asti! LOVE YOU!

Yritin vähän saada tollasta merimiehen teemaa tohon mun asuun kun oli risteilystä kyse! Ehkä toi kuitenki enemmä kallistuu merirosvon puoleen, joka varmaan monien mielestä mulle sopiikin tiettyen tapahtumien perusteella! (<- heko-heko, kuhan vitsailen) ^^

No meno tosiaan oli villiä... Mutta se alkoi kuitenkin ihan rauhallisissa merkeissä herkullisen buffetin kera! Pitäähän ensin saada masu täytee kaikenlaista herkkua että jaksaa sitte riehua!

Hahahhaa :D Aika proteiinipitoiselta näyttää toi mun lautanen kyllä... (kalaa, kanaa, riistaa + yks porkkana ja yks kukkakaali sekä vähän sienisalaattia.) *OMNOM*

Ja sitten lopuksi vielä vähän makeata suun täydeltä... Toki siinäkin pidin terveellisen linjan! (marjoja, ananasta, appelsiinia ja melonia.) *SLURP*

AND NOW! LET'S GET THE PARTY STARTED!

Käytiin siis ensin vähä valmistautuu hytissä ja sit mentii seuraavaks klubin puolelle riehuun ja kattoo esityksiä! ^__^

Siinä mun kaks ihanaa tytön tylleröä! Noiden kanssa ei tuu sitten tylsää millää! Vaikka yrittäis!

Ensiksi esittelen Millan! Milla on jopa mua pidempi korkokengillä! Eli jotain 186cm! CRAZY!

Sitten on vuorossa Hannaseni! Hanna tuli vasta Dupaista takaisin, ollessaan sielä puoltoista vuotta! WELCOME BACK DARLING!

Njooh, siellä oli monta esitystä myös illan aikana jota kateltiin, mutta yks niistä oli mun mielestä ylivoimaisesti paras ja siitä laitoin sit kuviakin! Siinä oli esiintymisasuihin panostettu hyvin ja drag queenit teki hauskat esiintymisnumerot sekä tanssijat osas tanssii erittäin taitavasti! Se oli viihdyttävää! Elikkä nyt olis vuorossa OSKU HEISKANEN and JARKKO VALTEE feat. STEPUP DANCERS!

Eli näytösnumeroina oli mm. Lady Gagaa...

... Ja Celine Dionia, joka oli mielestäni tosi hauskasti toteutettu toi Titanic teema siinä! :D

Hehaha, sit osu yks hönö kuva vastaa toi oikeenpuolimmainen tanssija teki aika taitavan ilmeen! Joka sit ihmeen kaupalla muistutti mua jotain meidän kaikkien hyvin lähellä olevaa sukulaista... LOL!

Laitoin tohon loppuu viel tollase liikkuvan kuvasarjan noista tanssijoista! Ne oli tosi hyviä! Oli noilla sit enemmänki noita esiintymisnumeroita, mutta tossa oli nyt jotain! Teidän pitää ite mennä kattoo noiden keikkaa sit johonkin jos näytti hyvältä. En tosin tarkemmin tiedä missä päin ne esiintyy seuraavaks... Anyway! Jatketaanpas kreisi-bile-menolla!

Aina jossai välissä pidettiin vähän omanlaista hauskaa tuolla klubin puolella... RAUH!

Hah-hah! :D Nää oli sit vielä siitä kiltimmästä päästä nää kuvat... en viitti nyt noita rajuimpia laittaa tänne ku ne vois vaikka sokaista jonkun häpeilettömyydestään (<- hmm, onks tollasta sanaa edes??) ...MJAU!

Laivan homoystävällinen ilmapiiri sai sit tytötkin vähän läheisemmiks! *WINK WINK*

Ja en viitti ees kertoo mitä se ilmapiiri sai mulle aikaseks! Yö oli toki villi niinko aina... Mutta myös aamulla meno jatkui yhtä rajuna kuin se edellisenä päivänä alkoikin... ->


Sellainen laivareissu nyt tällä kertaa! Oli niin hauskaa että oikein olin myöhemmi jo päivällä niin kipeä että tuntu et nenä putoo naamasta... Taisin vähän riehua liikaa kannella... Tai jotain... No nyt koitan vaan parantua ja toivotaan että olisin taas terveenä ens viikolla! En tykkää olla tekemättä mitään ja maata vaan kotona! Tää ei oo yhtään mua! Haluan taas rasavillin itseni takaisin! Pliis! XOXOXO! -R


Christina Aguilera - Not Myself Tonight *NEW*


8 comments:

Anonymous said...

I like your style so much!
xo
D.Blanch

Annabella said...

ihania kuvia :D Jaksaisitko selittää miten tollasen liikkuvan kuvan saa laitettua? :)

Anonymous said...

kuka ne liput voitti

Anonymous said...

Voisitko kertoa vähän enemmän siitä sun Ääämerikkään lähdöstä ja silleen. Olis meinaan kiva kuulla :) Ja kai postaat sieltäkin sitte?

VASTAA PLIIS HEI VASTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

style baro said...

So cute!

XOXO

Anonymous said...

hei miten sä löydät samanhenkisiä ihmisiä ku ite oot? sulla on tosi paljon kavereita nimittäin ja itellä tuntuu olevan vaikeeta löytyvän edes sitä yhtä samanhenkistä! asun tosin pienemmässä paikassa, mutta silti.

Anonymous said...

Dupai :D
Kuka voitti liput?

MERICAE said...

waau oli varmaa kiva reissu, itekki vihaan maata vaa kotona mut mulla onki kyse vaa moposta, ja puol vuot himas tököttämine ei oo kovin kivaa.. :-D mut sul on nii magee tyyli