4/16/2010

SWEDEN PART.1


VITAMIN EVERYDAY! <- MY FAVOURITE DRINK IN SWEDEN! Elikkääs nyt ollaan täällä Ruotsissa, Tukholmassa! Heitän tähän nyt jotain random kuvia mitä näpsäsin ekalta päivältä, huomena tulee sit lisää huomisesta päivästä ja sit ylihuomena lisää jne! Jepa! Ensimmäinen päivä alko siis sillä että mentiin vähän kaupunkiin seikkailee ja shoppailee! I MEAN WE DID SOME SERIOUS SHOPPING!

Hehehe :) Seurana siis toki Maria ja sitten ruotsalainen ystäväni Michael, jonka luona siis yövytään reissumme ajan. Oon aika usein aina Michaelin luona kun käyn Ruotsissa. (<-kuva on metrosta eli tunnelbanasta)

Vähän matkamaisemaa meidän metronkyydistä! Aika hienon näköstä! :P

Tavattii kaupungilla sit myös Marian ja mun ex-poikaystävä ;) Ja joo! Tää ei oo mikää vitsi! Me ollaan molemmat seurusteltu ton saman henkilön kanssa... Tai siis mulla oli vähä vakavampi juttu ton kanssa, Marialla se oli vaa joku hoito... Mut jokatapaukses se oli sillo ku ei viel oltu tunnettu Marian kanssa toisiamme! Mut aika pieni maailma! Eiks je??!

Sit tossa vähän tollasta kaupunkikävely kuvaa (<-poseilua), jossa näkyy vähän päivän asuakin!

Mä ostin sit suurimman osan kledjuistani, tai oikeestaa kaikki kledjut tolta päivältä tuolta Weekday:stä! - Joka on siis mun ehdottomasti lempi liike Ruotsissa! ^^

Ja seuraavaksi sitten päivän ostokset! Kauheella kiireellä nyt tulee tää postaus ku mennää kohta ulos bilettää nii pitää valmistautua! - Mut tässä tulee nyt nää ostokset vielä!

Bleizeri tai jakku (mikä onkaan...) - Cheap Monday

Design housut, kultasilla vetskarihommeleilla - Stine Goya

Monikäyttöinen paita/huivi/huppari tsydeemi - MTWTFSS Weekday

Hihaton nahkatakki (tai liivi, mut toi on kuitenki niin paksu?) - Cheap Monday

Huivi - Cheap Monday ja paita sekä shortsit - MTWTFSS Weekday

Nonni! Siinä oli nyt pikainen katsastus meidän ensimmäiseen päivään täällä! Nyt on kauhea kiire valmistautumaan iltaa varten! Heeejdå Heej! Pus! - R


Kat DeLuna - Push Push

11 comments:

Anonymous said...

oho, mariahan on melkein jopa ihmisen näkönen täs postaukses !! :D

Anonymous said...

Hihaton nahkatakki=nahkaliivi.

Anonymous said...

Shirt @ 5th Picture is from????

Anonymous said...

sun hiukset on kivasti:)

Anonymous said...

tosi kiva päivänasu ! :)

paljon ostoksia cheapilta (y) :-)

Anonymous said...

Näyttää söpöltä tuo teidän molempien ex. Nätti sileä iho sillä muute!

Onko tuo Maria mies?

Anonymous said...

tuota juomaa on suomessaki, ainaki mä oon joskus jossakin nähny :) mistä oot ostanut tuon raidallisen paidan joka oli päivän asussa?

Jeremias H. said...

tuo nahkaliivi on tosi hieno :0

Anonymous said...

teillä on huono miesmaku :/

Anonymous said...

No, mutta ainakin Raksun nykyinen miesmaku on erittäin hyvä. Tummatukkaiset komistukset voittaa musta ainakin mennen tullen tuollaiset kikkarapäät. ;)

Anonymous said...

Oot tosi hyvännäköinen tässä postauksessa (toi kävelykuva ja metro). -> Johtuen sun hiuksista. Takas noi ihanat hiukset Raksu!