4/15/2010

SPONSORED BY HOLLYWOOD SMILE!YIPPIEE! Hollywood Smile and Fash With R joined forces and started a cooperation iv'e never been more happy about! OMG! Perfectly white smile - Welcome! :)

Jebaje! Elikkä tästä edes päin Hollywood Smile omistaa ja sponssaa mun suun, tai tarkemmin ottaen mun hymyn! Hassulta kun se kuullostaakin! - Mutta ihan mahtavalta kuitenkin! Elikkä ensi viikon torstaina 22.4 minä saan ensimmäisen laservalkaisuni (=täydellisen valkoisen hymyn!) Olen niin täpinöissäni! Tää on niin piste i:n päälle! Koska kun piahkoin menen tuonne Jenkkeihin seikkailee ja juuri mm. Hollywoodin alueelle, niin pitäähän siellä sit olla Hollywood- hymykin! Eihä siinä muuten mitää järkeä ois! Muutenki Jenkeissä tää super duper valkoinen hymy on ihan itsestään selvää, kaikilla on sellainen! - Joten myös minulla pitää olla! Jauh! Muutenkin mulla on viime aikoina ollut ton hymyn suhteen vähän itsetunto ongelmia! (<-oon jopa photoshopannu mun hampait valkoisemmiks useaan kuvaan) Tai siis kerron nyt teille! - Että mulla on kaks asiaa itsessäni mihin en oo tyytyväinen ja ne on: just se hymy (<-sen valkoisuus siis) ja toisena on kroppa, haluaisin olla vähän lihaksikkaampi (<-ja myös sen eteen teen siis koko ajan töitä) ANYWAY! Elämä hymyilee nyt kyllä kaikin tavoin! ^__^


What is this "Hollywood Smile"??? Well go and read more about it! CLICK HERE!

PS. SITTEN TON ENSI VIIKON TORSTAIN JÄLKEEN KERRON TEILLE TARKEMMIN KÄYNNISTÄNI LASERVALKAISUSSA! TULEE OLEEN TOSI KIINNOSTAVAA MATERIAALIA! JOPA VIDEOTA JA KUVIA ITSE OPERAATIOSTA KUN OLEN SIIS SIELÄ KÄSITELTÄVÄNÄ! OMG OMG OMG! = OH MY GOSH!


Usher Ft Will.I.Am - OMG (Almighty Mix)


1 comment:

Anonymous said...

Hey Dude,

i like your blog - but all your fans from europe need MORE ENGLISH :-)