4/08/2010

100€ FOR ONE WAY!


Jipajei-jee! Oon ollut näköjään taas kiltti ja ahkera poika kun sain jo toistamiseen NRJ:ltä lahjakortin! Tällä kertaa Stockmannille! Nooh... Sieltä ei oikein tahtonu löytyy mitää, vähän liian konservatiivista mun makuun, mutta onhan One Waykin osa Stokkaa! THANK GOD!

Elikkä eikun juoksujalkaa sinne päin! Sieltä löytyy ihan jopa mun paria suosikki merkkiä: Dieseliä ja Cheap Mondaytä! Hullaannuin ja vietin sielä varmaan yli tunnin pähkäillen mitä ostaisin... No katsotaanpas tätä prosessia hieman, eli mitä kaikkea mä kokeilin! VAROITUS! KÄVIN JUURI ENNEN SHOPPAILUA SALILLA REHKIMÄSSÄ! JOTEN ÄLKÄÄ VAAN TYRMÄTKÖ JA TUOMITKO...KOSKA! I ALLREADY KNOW IT! NO PROBLEM! HEH-HEH! :)

Halusin ostaa ainakin kevät/kesäksi farkkutakin! Se on ihan MUST! Kaikki tämmönen farkkumateriaali-kukkakuosi-sulkahommelit-sininen-ruskea-hippimäisyys on tosi HOT NOW!

( PS. CLICK THE PICTURES TO SEE IT IN A BIGGER SIZE! )

No sit kokeilin just tollast Dieselin kollaria, Cheap Mondayn ruutupaitaa ja sit lopuksi aivan ihanaa laivastonsinistä merimiessäkkiä! Sen nimittäin katseeni vangitsi heti ensimmäisenä kun kävelin liikkeeseen sisään ja katse jäi siihen niin kauaksi kunnes se saatiin ostospussiin ängettyä! JEAH!

Sit viel kokeilin tollasia Dieselin farkkukuosi kenkiä... Hmm en mä oikein sit lämmenny niille ja ne oli tosi kalliitki tollasiks tossuiks mitä saa Ruotsista varmaan parilla kympillä! Tosin se ei olis sit Dieseliä... Mutta mulle ei oo tärkee mikää kallis merkki! Kuhan on hieno kledju! THAT'S ENOUGH!

Muahhahaha! WOOPS! Tota... Ostokset meni vähän yli sen satasen... Jotenka jouduin ite laittaa 14,80 omasta pussista mukaan että sain noi molemmat! Eli ostin siis Cheap Mondayn farkkujakun ja sen Makia- merkkisen merimiessäkin ( Hmm... hassu merkki, Makia, en oo ennen kuullut! )

Siinä vielä loppuun, iloinen poika, super kivojen ostosten kera! ( Olo kuin jouluaattona, ei ei! Ajatukset nyt prkl kohti kesää! ) Hah hah! Eli sellanen mukava päivä oli! Höh! Tää haluaa lisää lahjakortteja! *HMPHH* Otan kyllä ilomielin vastaan niitä ihan milloin vain! Tervetuloa! Pus ja Nus! -R


LOOK 07.04 "FLYING BLUE JEANS"


-Round Sunglasses /SECOND HAND

-Scarf /SECOND HAND

- Wind Jacket /DIESEL

-White Shirt /SECOND HAND

-Blue Jeans /H&M

- Sneakers /REEBOK


Benny Benassi ft Channing - Come Fly Away


7 comments:

Essikatariina said...

Toi merimies"säkki" on oikeastaan aika täydellinen =)

calex said...

mist oot ostanu noi sun reebokin tennarit:)

Anonymous said...

Toi sun tukka on tolleen tosi kiva! Vähän vaihtelua siihen eteenpäin kammattuun :) Toi takki minkä ostit on tosi hyvä, samoin toi kassi mut hullu oot et menit noin paljon maksaan tosta kassista! Sen leikkaus on varmaan kuitenkin aika yksinkertanen (jotai 2-3 kangaskappaletta ja narua), materiaalit siihen sais varmaa kympillä ja sillonki hyvää kangasta. No mut mikäs siinä jos et muutakaan sieltä löytänyt! :)

Sulla on ihan kiva blogi ja oot ihan kiva poika, mua ei oikeestaan vois vähempää kiinnostaa vaikka tekisitkin jotai hölmöyksiä mistä ihmiset puhuu. Ne ei liity muhun mitenkään, kukin taaplaa tyylillään ja makaa ku petaa.

Tosta sun poseemisesta on pitäny monesti sanoo, mut en oo sit viittiny kuitenkaan. Niin ihan oikeesti sun tulevaa malliuraa aatellen, kannattaa koittaa useita ilmeitä, tänne sun blogiinkin! Toi ei tuo sun parhaimpia puolia esiin toi tyhjät/siristelevät silmät ja käytännössä ilmeetön suu. Ota noihin posekuviin se asenne että sul on pilke silmäkulmassa, toki seksikkyyttä saa olla mielessä mut sitä ei oo kyl noin ilmeetön suu. Vähän jotai hymyä tai ihmetystä, ihan mitä vaan. Toi kuva, missä näytät tota punasta one way -kassia on hyvä esimerkki miten eri näkönen oot välillä. Sit melkein noissa kaikissa sivussa olevissa kuvissa on kans ilmettä ja tunnetta. Näytät tosi hyvältä kun et ota tota naama suoraan kameraan ja nyt ilmeettömäks -posee.

Jeps ei mulla muuta :) Aattelin vaa kerranki kehua ja kommentoida, ku luen tätä kuitenki kokoajan. Heippa vaan sinne Helsinkiin!

-J

Anonymous said...

ois ihana vahata noi karvat =)

Anonymous said...

Farkkutyyli sopii sinulle todella hyvin ja näyttää todella raikkaalta sinun ylläsi. Hiuksesi ovat erittäin hyvin ja näytät muutenkin tosi raikkaalta, vaikka kirjoitat, että olet rehkinyt kuntosalilla ennen shoppailua. Mutta hei, kuntoilu virkistää!

Itsekin pidän farkkutyylistä erityisesti kesällä ja siniseen farkkukankaaseen voi yhdistellä hauskasti periaatteessa ihan mitä värejä vaan, vain mielikuvitus on rajana. Myös ruskea sopii hyvin yhdistettynä farkkutyyliin.

Onneksi et ostanut tuota sinivalkoruudullista paitaa, koska se on jotenkin liian tavanomainen ja jopa tylsä & vanhanaikainenkin ihan kenelle tahansa.

Minäkin luen tätä blogia säännöllisesti ja tämä on minustakin ihan kiva blogi ja tätä voi kyllä sanoa nimenomaan muotiblogiksi.

Hymyillessäsi näytät muuten valloittavalta & upealta, joten ota poseeratessasi rohkeasti vain eri ilmeitä kehiin ja hymyttömissäkin kuvissa hitusen pilkettä silmiin. :)

Mukavaa kevättä sinulle!

SA

Miira said...

Pakko sanoa, et oot kolmanneks vikassa kuvassa ihan järettömän komee. Vou.

Anonymous said...

voi tsiisus oikeesti.. miehen pitäis olla mies :D:D