7/20/2010

100€ FOR WEEKDAY!


Satanen taas shoppailuun! Jeah! Tästä on nyt tullu tällänen "tapa", tai siis saan joka kuukaus NRJ:ltä satasen lahjakortin johonkin liikkeeseen! Se on just hauska tsekkailla että mitä ostankaan eri liikkeistä just tolla tietyllä budjetilla... Vähän niinko haaste! - Mukava sellainen! Toki joskus menee muutama euro yli budjetin.., Mutta suurinpiirtein pysytään aina siinä satasessa! Tällä kertaa sit vuorossa olikin... Weekday! Mun lemppari liike! Njooh, katsotaanpas nyt mitä sieltä lähti sit mukaan! ->

Yleensä tuolta löytyy vaikka mitä jännää! Mutta kun vasta jonkun aikaa sitten kävin Ruotsissa, jossa on vähän parempi valikoima kun Suomen Weekdayssä, niin sieltä ostin ihan sikana kaikkee... Ja nyt ei oo kauheen tänne Suomen liikkeeseen ainakaa mitää hirvee uutta tullu... Niin vähän harmitti, kun piti tällä kertaa oikee etsiä kunnolla että mitä nyt sit ostaiskaa! :/ Mut kuulema tonne on tulossa ihan kohta puolii taas uutta kamaa! *ODOTTAA INNOISSAAN*

Ostinki sit aika peruskamaa... Muutamat hihattomat!

Ja sitten meinasin ostaa noi farkkushortsit, mutta noi super coolit "ninja housut" tossa vieressä mun oli sit kuitenki iha pakko saada ja ne oli sit 50 euroa... Joten farkkushortsit sitten jäi!

Lopuksi jäi viel muutama euro kulutettavaksi, niin otin sit muutaman korunkin messiin! Eli tollanen sormus ja kaulakoru, jossa on tollane patruuna kiinni. Että sellasta! Lyhyt ja ytimekäs ostosreissu = lyhyt ja ytimekäs postaus! ;)

Iloinen poika sit taas tähä loppuun! :))) Shoppailu on mun harrastus ja työ! <- Ei parempaa lausetta voi ollakkaan! :P Heheehh! Blaah... Tääl Suomessa on kyl niin tylsää... Tai no ihan jees nähä kavereit ja tollai, mut ei kiinnosta oikee käydä missään ku kaikki on niin nähty! Ehdottakaa jotain kivaa tekemistä mulle tai ooks mitää kivaa tapahtumaa tulossa?... Mistä voisin tehdä postausta sitte! ^^ Mut en tykkää mistää festareista tai tollasista kyl :DDD Kun niitä nyt varmaan on jonku verra täs... Tai sitte pitäis vaa vaihtaa maata ja kaupunkia taas vaihteeks?? Mihis sitä seuraavaks lähtis... Hmm! Anyway! Palaillaan! Pus! -R


Tom Snare - Other City


20 comments:

Anonymous said...

hyvä asu, hiukset rumat.
muuten...en tajua miten voit olla sellasen ihmisen "ystävä" kun toi sun glamour marias. siis jos se esittää jotain muuta kuin on tossa blogissaan ja on kavereidensa seurassa ihan normaalijärkinen niin sitten ymmärrän. mutta luulet vissiin että oot COOL kun oot BB:ssä ollut :D maailman turhin ohjelma.

Anonymous said...

Muuta elämääsi, jos olet kyllästynyt. Tee OIKEASTI jotain uutta, vaikka jotain vähän syvällisempää... Ei elämä voi olla pelkkää pintaliitoa. Ei siitä lopulta saa mitään tyydytystä.

Anonymous said...

Älä valita! Jos sulla on ihana ja fiksu poikaystävä, niin mikset ala kunnolla rakentaa yhteistä elämää? Hyvistä asioista kannattaa pitää kiinni ja jättää turhat höpsötykset.

Anonymous said...

ROADTRIP !!

Anonymous said...

mihin sä tarvitset noita loputtomia määriä halpoja lumppuja?..

emmie said...

haha katoin noit ninjahousui yks päivä weekdays ja kelasin et ne on iha sun näköset! :D just coool

Katariina said...

Mä ehotan et lähe käymään Lapissa! :D Kaveriporukalla mökki vuokralle, siellä sitte voi vähän siideriä juua, grillata, uida, retkeillä mehtäsä jne... :D

Girlieee89 said...

Leiki turistii Helsingis, esim. mee katujunalla kiertää Helsinkii xD Me mentii kaverin kaa, vaikka ollaa molemmat asuttu koko ikä Helsingissä...mut oli kyl siistii :D:D 50 min kesti kierros ja sit sai mennä vaik uusiks jos halus :D Oli kiva jutella siin :D:D 6€ maksaa lippu:D Ja sit perus et menis kävelee tonne ihan keskustaa mut ei niiku Forum-Kamppi-Aleksanterinkatu akselille:D vaa niiku tuomiokirkon taakse yms. siel on tosi hienoi taloi ja puistoi:D Mulle oli yllätys miten hienoi paikkoi Stadiski on vaik oon asunu aina tääl, mut just ku tulee kierrettyy aina vaa noi perus Forum-Kamppi-aleksanterinkatu. Sit vois mennä istuu johonki pienee sisäpiha kahvilaa, tai sit bongattii suklaakahvilaki:D Ja sit Helsingin Kaupunginmuseot on kaikki ilmasii..et niiski vois kierrellä eikä menetä mitää vaik ei tykkäis ku ei maksa mitää:D ja ps. siel on siistit vessat xD hahha:D

E said...

Käväse tsekkaa Pietarin vaateputiikit ja öö käväse Brittien BB:n "Eviction Night" ohjelmassa..

Eeva said...

Tuu Tampereelle!!

Anonymous said...

uskotko jeesuksee?tai ootko kristitty? vastaaaa

Anonymous said...

Muuta sinne Turkuun, ala tehdä kunnon töitä tai opiskella, perusta oma koti kullan kanssa ja nauti tavallisesta, turvallisesta elämästä ja tasapainosta.

Noora said...

Ens viikolla Kotkan Meripäiville! ;) Suosittelen!

Anonymous said...

Joskus on hemmetin tylsiä päiviä :/, joskus tosi mukavia päiviä :))... kaikkien elämä on sellaista, jopa kuninkaallisten ja supertähtienkin. Itse rakastan lomia, matkoja ja vapaita viikonloppuja, kun saa tehdä oman rakkaansa kanssa kaikkea ihanaa ja kivaa. No, arki sen sijaan aina välillä ärsyttää eli työ & opiskelu ja stressaakin. Arvaapa mikä projekti mulla on just nyt työn alla: joo, kuka auttaisi mua... mun pitää väsätä opiskelujeni takia 600 sivusesta englannin kielisestä kirjasta kirjallinen työ & omat pohdinnat päälle, että silleen - ei hirveesti naurata... kun on vielä heinäkuu ja sisällä tässä tietsikan ääressä about 32 astetta lämmintä...plääh! :/
Onneks toi kirja on silti tosi mielenkiintonen ja kansainvälinen...ja kyllä sitä jaksaa pinnistellä... pari viikkoa ja sitten lomalle yhteen eurooppalaiseen miljoonakaupunkiin oman kullan kanssa. :)
Ja oon täysin samoilla linjoilla parin anonyymin kommentoijan kanssa - voit ihan hyvin perustaa oman kodin kultasi kanssa, kun sulla on varmaan ihana ja fiksu poikaystävä ja kuten me lukuisat lukijasi olemme huomanneet, onhan toi sun mussus tosi komeakin, joten oo onnellinen, että oot tollasen helmen löytänyt. Ei oo helppoa nimittäin löytää sellaista kultaa vierelleen, joka on upean ulkonäön lisäksi kaiketi myös kiva ja fiksu. Ja onhan sulla kaiketi mukavia kavereitakin - aika monella on varmaan vähemmän kavereita kuin sulla. Jossain vaiheessa voit sitten alkaa opiskella jotakin sellasta alaa, jonka kokee omimmakseen, peruskoulu ja lukio on oikeastaan hemmetin tylsiä ja koulumaisia paikkoja, mutta sen jälkeen voi tosiaan itse valita mitä opiskelee. Sulle sopis parhaiten joku luova ala - muoti, valokuvaus, stailaus tai ylipäätänsä kaikki, mikä liittyy estetiikkaan, visuaalisuuteen, kun sulla on todella pajon silmää kauneudelle & tyylikkyydelle yms. Itelle noi kaikki "visuaaliset" jutut on tavallaan harrastuksia, no, valokuvausta olen kyllä ihan opiskellutkin opintojeni yhteydessä.
On totta, että Suomi on pieni maa ja Suomen isoimmat kaupungitkin on aika pieniä verrattuna muitten maitten miljoonakaupunkeihin, mutta kyllä varmaan miljoonakaupunkeihinkin voi kyllästyä, jos asuu samassa kaupungissa tosi kauan...Ja on ihan eri asia olla turistina jossain, kun ihan asua paikan päällä.
Eeva kommaa tossa hyvin, että tuu Tampereelle käväsemään, niinpä. Tamperekin on nasta paikka (ja parhaimmillaan kesällä) ja vaikka olenkin asunut & elellyt suurimman osan elämästäni pääkaupunkiseudulla (stadi, Espoo), niin oon viihtynyt täällä tosi hyvin, onhan tää Suomen 3. suurin kaupunki ja täällä noita järviä riittää, isojakin... Ja muutin tänne opiskelujeni ja miehen takia, vaikka osa opinnoista on tuonut mut välillä sinne stadiinkin. Onkohan muuten niin, että pääkaupunkiseutulaiset löytävät itselleen kultansa joko Turusta tai Tampereelta? ;) Vähän tollasia havaintoja oon tehnyt enemmänkin.
Mutta lippu korkeelle, eikä kannata synkistellä ja tylsistellä... oo onnellinen Ragnar sun poikaystävästäs ja lähtekää jossakin vaiheessa taas yhdessä jonnekin matkalle, johonki mielenkiintoiseen ja kauniiseen paikkaan! :) Ja seikkailla voi ihan hyvin stadissakin tai Turussakin ja löytää niistä kaikkea uutta ja mielenkiintoista - oikeastaan tylsiä paikkoja ei ookkaan, kun käyttää vähän mielikuvitusta. :)

Että tässä "vähän" pohdintoja sulle laidasta laitaan, vähän liian piiitkästi kyllä (sori), mutta toivottavasti ei sekavasti kuitenkaan (tekstin mahdollinen sekavuus johtuu kellonajasta ja yli 30 asteen lämpötilasta täällä himassa). Normaalisti oon skarppi tai ainakin yritän olla! :)
-SMA-

Ragnar said...

Anonymous: Nniih, kyl mä voisin muuttaa Turkuun hetkeks ainaki,... Mut ei se mun poikaystävä haluu asuu mun kans :DDD Tai ainakaan vielä... Kun se jättää omanki kämpän koht, kun se menee johonki Afrikkaa ja Intiaa seikkailee 2kk nyt syksyllä... Tulee ikävä :/

Katariina: Iha kiva idea, mut ei mun kaverit oo oikeen sen henkisiä... Tai jos on niin joku yks tai kaks ehkä :D Eikä kolmistaan nyt mitää mökkiä viitti vuokraa! Mutta oon just suunnittelemassa matkaa Viroon mun tädin mökille! Ja toi Kätlin tulee mukaan varmaan! :)

Girlieee89: Hehhe! Hauskalta kuullostaa! Mut oon aika laiska kävelee jossain, kuitenkin tylsässä paikassa. Thaimaassa oli jännää kävellä iha missä menikää! Mut kyl mä oon ajoittain löytäny kaikkii kivoi jännii paikkoi Helsingist just ku ettii aina noit kuvauspaikkoja mun päivänasuille! :P

Anonymous: En usko välttämättä Jeesukseen enkä varsinkaan kirkkoon(<-erosin just kirkostakin)... Mutta uskon et on joku isompi henki tai voima tuolla jossain! Oon luterialainen, tälläin papereissa.. Mutta en mä laske itteeni mihinkään tiettyyn uskoon :D Oon omassa uskossa!

Anonymous: Ei se mitään "SMA"! Sun juttuja on aina mukava lueskella ja oon onnellinen että noinkin fiksun oloinen tyyppi on löytäny mun blogin! Tai en sano että muutkaan ei ois fiksuja! Mut sä erotut aina joukosta noilla sun teksteillä kyl ylivoimaisesti, kun sulla on paljon kokemusta kaikesta ja selität asiat hyvin! ^^ Pus!

Anonymous said...

ärsyttävää tollanen 'suomi on tylsä blaablaa' vaikka eiköhän helvetti soikoon kaikki maat oo tylsiä jos siellä asuu monii vuosia putkeen mut te jotkut ette näytä tajuavan sit mitään. -.-

Anonymous said...

heeips! oon lukenu sun blogia jo kauan ja haluisin kysyä miten saat laitettua nuo youtube linkit tuohon ilman että se video tulee siihen? :)

Anonymous said...

No, hyvä, että oot tykännyt tekstejäni lueskella. Mua tosiaan vähän nolottaa toi yllä oleva juttuni, sisältö OK, mutta toi pituus... Oon tottunut kirjoittaa tosi paljon mm. opiskelujeni takia ja tota tekstiä syntyy nopeasti ja ihan itsestään.
Ja, että missä voisit lähteä vielä kesällä käymään? Jos löytyy auto käyttöön ja kuski, niin miten olisi kierros kauniissa Turun saaristossa tai vaikka Ahvenanmaalla? Eli, jos betoniviidakko kaupungeissa ja lähiöissä tympäsee, niin kauniiseen luontoon vaan...
Tai sitten ihan sinne lähelle: kaunis Suomenlinna tai vaikkapa sitten Lauttasaareen, entäs Seurasaari...? Mökkireissu Viroonkin kuulostaa hyvältä. :)
Tai voihan sieltä stadista suunnata Länsiväylää pitkin ranta-Espooseen "extreme"-reissulle. :D Tää on nyt vähän huumoria, mutta, ei muuta kuin reppu selkään ja maastokengät jalkaan, survival kit mukaan, samoin kompassi ja kartta ja uikkarit... :D ;D Bongatkaa Kasavuori Espoossa ja kiivetkää sinne ylhäälle piknikille ja merta & Ruotsin laivojakin ihailemaan. Sitten vaikka Klobben Espoossa ja pulahtakaa uimaan. Lopuksi jännä reissu Suvisaaristoon. Oon itse asiassa asunut suurimman osan elämästäni lähellä tota Kasavuorta ja Klobbenia yms. Ainut mikä täältä Tampereelta puuttuukin on just toi meri ja raikkaat merituulet :/, mutta on täällä sentään nykyään Suomen suurin Ikea! :D
-SMA-

emmi said...

MÄ JA MUN KAVERI NÄHTII SUT TÄNÄÄ !!!!! me käveltii siin teiä takan!!!

Anonymous said...

miten saat laitettua nuo youtube linkit tuohon ilman että se video tulee siihen? :)