7/24/2010

MAKE IT SLEEVELESS!


I Blame Coco feat. Robyn - Caesar


10 comments:

Anonymous said...

kiva peppu

Anonymous said...

voi kun oot niin hotti ;)

-iaa

konshonchloe said...

waooo always coool, i love ur style

Elviira said...

wow, kiva lopputulos ! Paljon parempi :)

Anonymous said...

Kiva pornokuva toi tokavika!

Anonymous said...

I LIKE IT !
:)

www.santenne-katogo.blogspot.com

Anonymous said...

Paljo kivempi ilman hihoja :)

Anonymous said...

Ragnar ja farkkuliivit ovat hot! :) Mullakin on kolme erilaista farkkuliiviä ja ne ovat tosi kivoja kesävaatteita - niihin voi yhdistellä ihania T-paitoja ja koruja ja sitten siniset tai valkoiset farkut ja lopputulos on aina kesäisen raikas ja on muuten toimiva matka-asu ihan mihin kaupunkiin vaan maailmalle, jos ko. kaupungissa ei satu olemaan mikään superhelle! Olen ostanut muuten lempifarkkuliivini mistäpäs muualta kuin... kauniista Kööpenhaminasta! =)) Mut en aio kyllä saksia ainokaista farkkutakkiani ja tehdä 4. liiviä, mutta sitten kun toi rotsi joskus kulahtaa, niin ehkäpä sitten! :D
Hahaa, hauskoja noi salaperäiset Mobile updates -kuvat susta ja sun komeasta mussusta (no, olethan säkin komea)! Eipä saa kaiken maailman viihde/juorutoimittajat noista kuvista mitään irti, mikä on ihan oikein. ;D Kuviahan voi rajata ihan miten vaan haluaa.
Sitten, kun kotiudut Stadiin, niin postailethan meille lukijoillesi, että oliko toi Inception-leffa hyvä, jännä & vauhdikas ja kannattaako se mennä katsomaan??? Oon itsekin ajatellut mennä katsomaan ton oman kullan kanssa. Yleensä leffat, joissa näyttelee Leonardo DiCaprio ovat hyviä, vaikuttaa että hän on yksi niistä leffastaroista, joita ei huonoissa leffoissa nähdä. Keväällä käytiin katsomassa The Shutter Island (Suljettu saari), jossa Leonardo näytteli myös ja sekin leffa oli tosi hyvä ja erittäin jännittävä & mukaansa tempaava. :)
-SMA-

Ragnar said...

SMA: Mä en kirjoita tosta Inception- elokuvasta erikseen nyt mitään, kun oon nyt päättänyt että et kirjota mitään postauskia noista mun Turun reissuista kun Mussu ei tykkää ollenkaa et kuvailen sitä nii ne ois sit vähä tylsii ne postaukset... Ja muutenkin haluan keskittyä täysillä sit siihen olemiseen. Vähän niinko oisin aina muutaman päivän blogi lomalla! Tekee hyvää! :) Mutta niin siitä leffasta! Se oli ihan sairaan hyvä! Mee kattoo ihmees! Parasta siinä oli, ku se oli iha uus juttu, tai niinko ton kaltasii leffoi ei oo ollu enne ja se juoni ja tarina oli ihan erillainen mitä oon koskaan nähny tai kuullu! :P Pus!

Anonymous said...

Kiiiitoos vastauksesta, Raksu! :)) Joo, eli mun tarkotuksena oli ihan vaan kysyä sulta, mitä pidit tosta Inception-leffasta, kun luin, että oot sitä menossa katsomaan. Näin tosta trailerin muistaakseni silloin, kun käytiin katsomassa Sinkkuelämää 2 -leffa ja sen trailerin mukaan leffasta sai hyvän kuvan, että se siis on erityylinen leffa kuin yleensä ja ajattelin, että se on sellanen leffa, josta miehetkin tykkäisivät, ts. toi leffa ei ainakaan ole mikään lälly, ällö tai boring. :DDD Tosi kivannäköinen muuten tuo I like my denim rough -postauksesi asu! :) Joo, ja pidä yksityisimmät asiat,kuten poikaystävä, blogilomat jne. vaan omina yksityisasioinasi, niin mäkin tekisin, jos mä olisin sä eli I understand!!! :) -SMA-