7/01/2010

SAILOR MEETS A SOLDIER


LOOK 01.07 "SOME NAVY WITH ARMY"


- White Shirt /CHEAP MONDAY

- Anchor Necklace /H&M

- Navy Shorts /RESTERÖDS

- Army Bag /TOPMAN

- Sandals /H&M


La Roux - Bulletproof (Foamo Mix)


10 comments:

Anonymous said...

joudut kyl ajelee noi kinttus siä mallihommisa

Anonymous said...

sheivaisitko jalkasi (((=

Anonymous said...

Katoin yöllä youtubest vanhoja bb-vidoita ja on pakko mainita et oot mahtava ja samoin tää sun blogis (=

Anonymous said...

Herrajumala mikkä jalkakarvat!! :D:D

Anonymous said...

Noi sun silmän on ihan mahtavat! Varmasti töitä riittää :-)

Anonymous said...

Hei voisitko mitenkää vastaa tohon, minkä laitoin aiempaan postaukseen? thanks! ---Hei mun on ihan pakko kysyy, missä kävit laittaa sun uudet hiukset? ne on niin hyvännäköset ! :) Haluisin itekki löytää kampaajan, joka osaa noin hyvin tehä, oon ettiny hyvää kampaajaa, mut niitä on liian harvassa! :( jos voisit vähän vinkata? =) Onnea matkaan lontoon reissun malliduuneihin ja täytyy sanoo että sulla on kyllä superupeet hiukset, love it! ;)

Anonymous said...

Kahlasin Lontoo-postauksesi läpi ja niitä oli kiva lukea, joten thanks Raxu! Siellä Lontoossa on niin paljon nähtävää, tehtävää ja koettavaa, ettei aika varmaan tule pitkäksi!
Olen matkustellut aika paljon ja parin viikon päästä suuntaan lomailemaan yhteen upeaan miljoonakaupunkiin, mutten jostain syystä ole käynyt Lontoossa - vielä, mutta ehdottomasti se kuuluu mun the places I must see -listaani. :) Tyylikkäitä rakennuksia muuten tuolla Lontoossa kuvistasi päätellen.
Kannattaa muuten ehdottomasti käydä Köpiksessä -ymmärsin, että olet menossa sinne ennen paluutasi Suomeen. Köpis on tosi kiva ja nätti kaupunki, missä on rento ilmapiiri ja hyvät ostosmahdollisuudet. :)
Ja toi Starbucks on ihan jees peruskahvila, jonka tuotteet ovat ihan hyviä. Tosin ihanimpia kahviloita ovat yleensä ne tosi vanhat kahvilat esim. Keski-Euroopan maissa, jotka ovat ko. maissa jopa instituutioita ja käsitteitä, ja sijaitsevat upeissa rakennuksissa, ovat sisustukseltaan glamour-henkisiä ja niiden tuotteet ovat superihania ja palvelu todella sujuvaa. :)
Näytät kuvissa tosi hyvältä ja erityisesti pidän tuosta ankkurikorustasi. Hiuksesi näyttävät tosi hyviltä.
Mukavaa ja antoisaa Lontoon ajan jatkoa! :)
-SMA-

Anonymous said...

ootko miettiny et tekisit jotain sun jalkakarvoilles? :--) on meinaan pikkasen törkeennäköset muuten tyylikkään ja hyvännäkösen miehen jaloissa. niitä vois ees pikkasen trimmailla tms, just for an advice!

Anonymous said...

huh mitkä jalkakarvat! : D

Anonymous said...

Se jäbän halloween wolfman-asu tais sit kuitenki olla melko luomu!