7/27/2010

I LIKE MY DENIM ROUGH


LOOK 26.07 "ROUGH DENIM"


- Feather Necklace /GINA TRICOT

- Denim Vest /EDITED BY ME

- Tank Top /H&M

- Shorts /CHEAP MONDAY

- Fringe Sneakers /ASOS.COM


Kaskade ft. Martina - Fire In Your New Shoes

10 comments:

Robin said...

Nice !! i also know a very good site for denim shorts Denimology(.)com !!!!

Anonymous said...

Miks sulla on kurkussa tuollainen viiltoarpi?

Anonymous said...

hei tiiätkö yhtään paljon danan vuokra on lontoossa? ja millä zonella kämppä sijaitsi? :D olis lontooseen muutto syyskuussa..

Anonymous said...

hei raksu.....julkaseks vaan sulle mieluiset kommentit? mitä idistä pitää kommentti boxii/ blogia, jos ei ihmiset niihin saa kirjoittaa vapaasti kommenttejaan????? 'Ymmärrän jos et suoranaisia "vittuiluja ja törkeyksiä" julkaise.. mutta entäs ihan asiallista "kritiikkiä"???

ps.. julkaisetkohan tätäkään... :P

btw.. veikkaan et raksulta on leikattu kilpirauhanen?? siksi viiltoarpi??

Anonymous said...

ihanat shortsit(===

Anonymous said...

hey tulin just ulkomailta ja tuli luettuu pari postausta ja silmäään iski toi sun äiskästä, tosi kaunis äiti sulla ja nuori. Mullaki on 38 vuotias äiti ja oon 17 eli sinäänsä nuori. Ihmettelin että miks virolaiset suomessa on niinku mailman ihanimpii, niinku mulla on monta virosta muuttaneit ja tääl syntyneitä ''virolaisia'' jotka on melkeen bestiksii eikä mind:aa yhtää et oon tumma mutta sit ku oltii kavereiden kanssa virossa 4 päivää nii useat eli melkee kaikki tuntemattomat vaan haukku ja sano vähä kaikkee melkee päin naamaa, ennkä tietenkää ymmärtäny mitään kunnes kaverit sit selitti jotai. :( Ihmettelin vaan eroo suomes olevista virolaisista ja virossa asuvist.

Anonymous said...

Your shoes are cute :)

Anonymous said...

Hei höpönassu, tuu Kuopioon niin teen sulle lettuja ja halaan oikein kovasti :)
- Isabella

Ragnar said...

Anonymous: Mulla oli sellane leikkaus, ku mul oli hengitys vaikeuksia jne... Pitkä juttu! :DD

Anonymous: Hmmmm, tais olla jotai 300 puntaa! Ja asu tuol White Cityssä... Eli 1 & 2 zonejen sisäl tai mitkä ne onkaa... :P

Anonymous: Siis kyllä sensuuri on päällä... Enkä mä jaksa tääl sen kummemmin mitää negatiivista :P Tää ei oo mikää roskablogi... Tääl keskustellaan tyyleistä ja muodista ja vaatteista :D Eikä mun tavasta elää tai että miten mun pitäis elää... Mut toki voi kysellä mun elämästä ja mä vastailen jos ei mee liian yksityisyyksiin! :)

Anonymous: Höh! En oo kyl enne kuullu tollast et siel ne ei tykkäis... Mut mul ei oo ainakaa tummaihoisia mitään vastaan! Mulla monta kaveria ja tuttua on tummaihosia ja ovat ihania ihmisiä! Pus! ^^

Anonymous: Hehehe :) Sorge, mä en syö lettuja! Mutta halin voin ottaa vastaan kun törmätään! ;)

Norppa said...

Hei ragnar! Sä oot toosi ihana<3 Haluisin halata sua tosi lujaa. ;) <3 <3