7/08/2010

A SUNNY GO-SEE DAY!


Heejssaa! Mulla oli tosi onnistunut päivä tänään! Hvad med jer? Går det godt? Ja?? Braaa! :) Kävin siis tänään noita mallitoimistoja läpi... Ja sanon vaan että hyvin meni! En sen tarkemmin nyt vielä kerro mitään tai välttämättä koskaan! Haluan pitää noi mallijutut mun elämässä erillisenä kaikesta, en halua sotkea niitä mihinkään muuhun nyt... Sen takia en niistä sen kummemmin nyt kerro tai puhu! Koska just joskus ennenkin on aiheutunut harmia kun oon tänne blogiin ilmoittanut kaiken vähä liian tarkkaan! Anyway! Aamu alko aurinkoisin merkein ja herkullisen aamupalan kera! ->

Kanafileitä, leipää ja tomaattia! Sitte laitoin viel juustoo päälle, enkä jaksanu enää uutta fotoo näpsästä! :DDD Toi saa nyt kelvata ja tuskin ees ketää kiinnostaa... Tai ehkä jotai! Ku moni on kysyny että pitäisin jotai ruokapäiväkirjaa... Mutta en jaksa sellasta tehä ku oon laiska ja muutenki nii paljo tekemistä jo, niin se käy näin helposti että aina näihi perus postauksiin lisään sillo tällö mitä mä safkailen, juuri teitä varten ketkä ovat siitä olleet kiinnostuneita aiemminki!

Sitku aamiaiset oli vedetty ja hiukset laitettu ja tyyli kohdallaan, niin oli aika lähtee matkaan kohti keskustaa! Oli niin upee sää, joka sai maisematki loistaa entisestään!

Hehhee, tässä mä seikkailen jossai tuolla Köpiksen kaduilla, etsien mallitoimistoja! Oli muuten hankalampi löytää niitä kuin Lontoossa... Ku kaikki kadut on niin oudon nimisiä ja sekalaisia tääl!

Ahhh! Noi perus kadutki on jotenki niin nättei, ihanku jostai leffasta!

Mulla oli päällä niin hieno Leviksen liivi, jonka lainasin Rhaonilta! Sehä on töissä just tuol Leviksellä! - Nii sillä on tosi paljon kaikkee Levi's- merkkistä kamaa!

Kävin toimistoja monen monta läpi! Sitte kun oli useempi jo koluttu, niin oli smoothien aika!

Mmmh! Blueberries, Ananas and Passion Fruit! All in one! *SLURP*

Sitte päivän lopuks jäin viel istuskelee tollaselle laiturialueelle... Join tota herkullista smoothiee ja nautiskelin aurinkoa! Olin ansainnu sen! Nimittäi moni toimisto oli kiinnostunu musta! Kattellaa miten käy! Odotan jännityksellä! Enkä tiiä mitä mun pitäis sit tehä? Pitäiskö mun muuttaa jossai vaihees tänne?? Jos alkaa mallintyöt tosi hyvin sujuu täällä päi? Hmmm! No se on sitte sen ajan murhe! Nytte nautitaa aurinkoo ja kesää ja hyvää mieltä! :) Kyss til jer! -R


INNA - Sun is UP (By Play&Win)


13 comments:

Anonymous said...

Your fingernails are often realy dirty :-)

Anonymous said...

I MEANT TO SAY THAT PINEAPPLE IS ANANAS IN ENGLISH :DDD

Anonymous said...

ananas is pineapple in english :)))

Anonymous said...

Toi vikan kuvan kaunis laiturialue ihanine vanhoine taloineen on yks näteimmistä paikoista Köpiksessä ja ton laiturialueen nimi on Nyhavn.
Tässä kun näpyttelen tätä kommenttia tänne blogiisi näen suoraan seinällä eri maista matkoiltamme ottamani valokuvasuurennokset ja arvaapa mitä - yksi noista kuvasuurennoksista on juuri tuolta Köpiksen Nyhavnista! :) I like Copenhagen very, very much! ;) Ps. Käypä myös Köpiksen Tivolissa, joka on myös kiva paikka.

jennny said...

Pisti kans silmään toi: "Blueberries, Ananas and Passion Fruit!"

Yadell said...

Tajusin vasta nyt, että sähän oli BB:ssä! :D

Anonymous said...

Jos mä oisin sä, asuisin missä tahansa muualla kuin Helsingissä. Helsinki/Suomi on vaan niin karsee... "käpy". There's nothing here :) And planning to move out asap :D

Aurinkoisia päiviä said...

Nättejä kuvia, pidin niistä.

Ronya said...

nice shooz

Anonymous said...

Missä ne likaiset kynnet muka näkee? :O Harmi vaan, et kyllä ne pornokuvat ja muut rötöstelyt kaivetaan esiin viimeistään siinä vaiheessa kun joku kiinnostuu susta tosissaan. Olipa sitten missäpäin tahansa, kunhan on sivistysvaltio.

Anonymous said...

pistäkkö Danalle viel nää linkit jos ei sil oo jo tieto menny perille. :) (oon ite niin antiikkinen etten omaa omaa facebook-tiliä)
http://www.facebook.com/event.php?eid=112622655431686
http://www.barriofiesta2010.com/
http://www.barriofiesta2010.com/index_files/Page489.htm

tuesday said...

Ah, Köpis on ihana paikka! Olin ite siel just täs pari-kolme viikkoo sitte :)

Actually said...

Noi sun ruokakuvat on just parhaita :D