1/20/2010

GOOD MORNING!


GOOD MORNING! GOD MORGON! TERE HOMMIKUST! HYVÄÄ HUOMENTA!
:)

Tänään aamulla pieni oravan poikanen ryömi kolostansa ulos.., silmät muurautuneena kiinni hän päätti paljastaa mitä hän oikein syökään joka aamu jotta jaksaa päivät pitkät etiäppäin! hehheh :) Mun ruokavalio koostuu siis aika pitkälti proteiinipitoisista aineksista sekä yritän syödä myös monipuolisesti. Ylimääräsiä sokereita eli hiilihydraatteja yritän välttää erityisesti, mutta kyllä niitäkin tarvii vähäsen. Rasvaakin käytän aika niukasti, en erityisesti vältä sitä mutta en myöskään himoitse. Elikkä tältä nyt mun perus helppo aamupala suunilleen näyttää -->

Keiju Deli- Oliivi karsvisrasvalevite 30% (sisältää omega 3+6), HK- Kalkkunaleike (12 kcal/siivu), Vaasan- Ruis 100% (14% kuitua) sekä raikas suomalainen tomaatti.

Kourallinen pähkinöitä hedelmämyslin kera :P

Finax- FruktMüsli (52% hedelmää), Alesto Nuts Royal- pähkinäsekoitus (hasselpähkinä, cashewpähkinä, saksanpähkinä ja kaltattu manteli).

4 isoa kananmunaa ilman keltuaista (mulle kelpaa vain L-koko)

Leader Sports Nutrition- 100% Whey (100g= proteiinia 82g, hiilihydraattia 9g ja rasvaa 1g).

VOILÁ! Siinä vielä mun aamupala kokonaisuudessaan, ja nyt eikun herkuttelemaan!

Yksinkertainen runsasproteiininen aamiainen! Just the way I like it ;) xoxoxoSelena Gomez - Naturally (Dave Aude Remix)27 comments:

Anonymous said...

syö mielummin vapaan kanan munia kiitos.

Anonymous said...

omnomnom<3

Anonymous said...

Sun pitäis hyvänen aika sit syödä joka aamu paljon proteiinia, eihän sitä muuten kehity.

terv. ex-heitteri :D

Anonymous said...

Miksi kananmunien valkuaisia et voi syödä? Vai et vaan tykkää? Niissähän on hiilareita alle 0,5 g 100 grammaa kohti eli olemattomasti.

Anonymous said...

tuun teille yökkärii nii saat tehä mullekki aamulla tollasen!

t.salli

Anonymous said...

huii, miten sä jaksat noin tarkasti kattoo mitä syöt;o! mä en koskaan pystyis=D
eikö sulla koskaan tuu sellanen makean himo, et pakko saada jotain hyvää(esim.suklaata, muita karkkeja tai jtn)?:D

Anonymous said...

on todella monipuolinen :DD

tii said...

toi margariini on ihan kuraa. siinä on niin vähän rasvaa, että siihen pitää lisätä esim liivatetta, että se pysyy ees kasassa. eikä transrasvatkaan oo oikeestaan terveellisiä, mut kukin tavallaan :)

Anonymous said...

tolla varmaan ainakin jaksaa melkein koko päivän =))

Anonymous said...

paljon tossa sun aamupalassa on sitten kaloreita yhteensä?

Anonymous said...

hyvältä näyttää :-)

Anonymous said...

hyi kananmunan valkuaisia.......

Anonymous said...

säähän syöt palijo! syökkö joka aamu samanlaisen annoksen? :-D voiksää joskus tehä vaikka viikon ruokapäiväkirjaa tänne?

Anonymous said...

Tiesitkö, että myös kahvi on nykytiedon mukaan erittäin terveellistä? Estää diabetestä ja parkinsonin tautia ja sisältää paljon antioksidantteja! :)

Heidi said...

Mii laik ;D

Anonymous said...

mistä tommosia ihania pähkinäpusseja saa :OO

Anonymous said...

Pieni oravan poikanen! :) Tosi terveellistä ja nam! Mutta tollahan pärjää vaikka kuinka monta tuntia - on tossa aika paljon polttoainetta elimistölle nimittäin. :)

Veera said...

Hyvin syöt :), mutta suosittelen lukemaan Antti Heikkilän kirjat : Elämän paras aika, sekä Hyvän olon keittokirja 1 & 2!! Antti puhuu todellakin asiaa, esimerkiksi korostaa rasvojen tärkeyttä (ei kasvirasvat, vaan nimenomaan eläinrasvat, kalanrasvat, pähkinäöljyt jne, ei kuitenkaan trans- eikä piilorasvat!!)!! Ihmiset pelkää aivan turhaan rasvoja, vetävät vaan "kevyttä ja suoraan sanottuna p...kaa" safkaa jossa on paljon hilareita. Sä et vedä paljoa hilareita, mutta koitas lisätä lisää oikeata rasvaa ruokavalioosi niin vaikuttaa kummasti moneen asiaan :). Keep going man!! ja lue ne kirjat!!! (kerro sit blogissasi kun olet lukenut ;)...)

Anonymous said...

Oikein hyvän näköinen aamupala ;p Kuinka paljon suurinpiirtei syöt päiväs kaloreita? Vai onko mtn kalori tavotetta vai riittääkö vain että syöt terveellisesti ja proteinipitoisesti? Ps. Jonkinlainen ruokapäiväkirja olisi kiva nähdä :)

-P

Anonymous said...

Oot muuten järkyttävän laihassa kunnossa tällä hetkellä! Älä nyt anorektikoksi rupea! Eikös nyt pikkusen sais olla sitä läskiäkin... Pehmeyttä... :)

Elina said...

tiesitkö, että mysleissä on yllättävän paljon sokeria ja koko mysli muodostuu pelkästeen hiilareista. eli sinuna vaihtaisin ton mysliannoksen kunnon kaurapuuroon missä ois parempia ja pitkäkestosempia hiilareita.

Anonymous said...

Ragnar oot jo niin laiha muutenkin :o

Anonymous said...

Mistä oot ostanut ton sun proteiiniajauheen? Ittellä yks sellanen suklaan makunen, se maistuu ihan sokerimaidolta, hyi! mut pakko juoda:D

Anonymous said...

hmm hmm. ymmärrän ton, paljon proteiinia sisältävän ruokavalion, mutta tärkeänä tietona myös, että päivässä saisi syödä vain yhden kokonaisen kananmunan ( syö sen keltuaisineen tai ei) Eli proteiinia monessa muodossa, eikä vain 2 purkillista raejuustoa tai 6 munaa päivässä, koska ko tuotteissa on myös monta muutakin ainetta kun proteiinia, jonka päivänsaantisuositus ylittyy "himo" syömisellä. Kannattaa selittää tarkalleen mitä suuhunsa pistää eri "ruokavalioissa" eikä itse sovellella mitä sattuu. ihan vain terveyden vuoksi. :)

Anonymous said...

Kananmuna on oikea kolesterolipommi. Kannattaa miettiä ehkä vaihtoehtoisiakin proteiininlähteitä, kananmunien syöntiä kannattaa rajoittaa siihen yhteen L-kokoiseen per päivä ;)

Anonymous said...

rölörölöpöö

Anonymous said...

Fiksusti pohdit asioita yleensäkin, joten laitapa ajatukseen, että söisit vapaan kanan munia. Tehokanalat on ihan hirvittäviä, eikä sinulla taatusti laskeutuisi yksikään noista L'istä, jos siellä vierailulla kävisit.