1/22/2010

TRAVELLING EAST!


FINALLY! THE VACATION I'VE BEEN NEEDING FOR A WHILE NOW!
AND WHERE THE HELL AM I GOING?? O__o
I'M...
TIDIDIDII...
I'M GOING TO THAILAND!
YEAH! FOR 3WEEKS! :P
YIPPIEE!!!
IM ON THE TOP OF THE WORLD! ^^


AHH...
Eli tosiaan, ens viikon sunnuntaina 31pv lähtee lento mussun kanssa Thaimaahan päin. Aluksi ollaan pari päivää Bangkokissa ja sit siitä jatketaan Krabille sekä seikkaillaan sit muissakin paikoissa parhaamme mukaan. Suomeen palaamme sitten (ONNEKSI) vasta 23pv helmikuuta... Elikkä joku tosta mussusta ehkä jo tajus että en matkusta siis yksin tietenkään, hehehe - mussu = mysteryguy = seurustelukumppani = en kerro tarkemmin. Anyway, mua jännittää niin PALJON! - en ole koskaan jännittänyt mitään näin paljon, tai oon niinko jännittyny ja innostunu ja onnestunu tai onnessaan niin kaikki noi samaa aikaa - eli tosi sekava fiilis. Mmm mitäs tässä sen kummemmin löpisemään, kun ei ole oikein mitään mitä tästä aiheesta löpisis VIELÄ - kerron sitten kaikki kun palaan matkalta! AND NO WORRIES! - bloggailen luultavasti vielä ens viikolla jotain pientä ennen matkaa...mutta sit 31pv:stä alkaen tulee 3viikon tauko ja sitten palaan takaisin muhkealla THAIMAA POSTAUKSELLA! JA MÄ LUPAAN TULLA IHAN NEKRUNA TAKAISIN! JAUH!

PS. Mikään Seiska tai Hymy tai muu vastaava taho ei siis kustanna meidän matkaamme,
ihan omilla varoillamme matkustamme, kiitos ja hei.


Tähän loppuun viellä Thaimaan tai tarkemmin tuon Krabin fiilistelyfotoja, siellä me siis kuitenkin suurimman osan ajastamme vietetään. PUS PUS! :)
Aurosonic ft Marcie - Ocean Wave


21 comments:

Sakudius said...

Viimeinen kuva on Phi Phi Don island :DDDD <3 vuosi sitten kävin <3<3<3

Anonymous said...

ootko rasisti ku käytät sanaa "nekru"?

Anonymous said...

Damnnn. :D En oo yhtään akteellinen tai mitään... Tääl Suomeski on nyt niin lämmin ja kaikkee! :D Hoh! Ei vaan mut siis oon ilonen puolestas! Pidä kivaa siellä mussus kanssa! :) Hyvää lomaa!! <3 Ja otahan hei paljon kuvii sitte! Haluumme nähä Ragnarin Thaimaan auringon alla! Vaik sama arska se täälki paistaa mut mut... ;)

Anonymous said...

ei tollasia kuvia saa näytellä nyt tekee itekki mieli lähtee lomalle<33

Kiki said...

mä haluun tonne mereen uimaan. & haluun thaimaaseen myös.
pidä kiva kolmiviikkonen :)

Senja said...

jeeee pidä hauskaa Thaimaa on kyl mahtava paikka! Mäkin lähen koko maaliskuuks sinne. Sama homma, eka Banghok ja siit eteenpäin. jeeeeeeeeeeee

Anonymous said...

ää krabi on niiiii ihana paikka <3 varsinkin ao nang ja sen läheiset saaret. PODA island on ehdottomasti paras! vaikka siellä niitä apinoita onkin :):) hihi

Anonymous said...

Aw hirveen sulosta, et ootte yhdessä<3. Ehkä ihan hyväkin, ettet paljasta hänestä sen enempää. Pidä siitä tiukasti kiinni ja hyvää matkaa :--)!

Adriana said...

"PS. Mikään Seiska tai Hymy tai muu vastaava taho ei siis kustanna meidän matkaamme, ihan omilla varoillamme matkustamme, kiitos ja hei."


Hyvä huomio, nosti mm täällä kovasti pisteitänne - varmaan moni ennen tuota miettii että "mediahuorat" :) Awww Bangkok on maailman ihanin kaupunki <3 Jos haluatte maailman romanttisimmalle illalliselle, niin suorittelen Hotelli Banyan Treen kattoravintolaa (about 70 krs);
http://www.banyantree.com/index.php/en/bangkok/overview/

Anonymous said...

Onnea sulle, ja kivaa matkaa!

Bangkok oli aivan upea kokemus, kannattaa käydä jokiristeilyllä pikku kanavilla, Chao Phraya - joella. Aivan uskomaton kokemus, en oo ikinä kokenut vastaavaa kulttuurishokkia. Samoin Baiyoke Sky Tower II oli huisin korkia rakennus, kannattaa käydä vilkasemassa vaikka heti ekana päivänä, hahmottaa edes hieman kaupungin valtavaa kokoa! Temppelit on jänniä paikkoja, mut jos historiat ei kiinnosta ni kannattaa unohtaa koko juttu.

Liikkumiset kaupungissa kannattaa hoitaa takseilla sekä BTS SkyTrain - junalla, ihaku metro mut kattojen päällä.

Bangkok on elämys, joka ei heti unohdu!!

Krabista en osaa sanoa muutaku sinne on matka ens talvena. =)

Mahtavaa matkaa Thaimaassa !!

Anonymous said...

Hei Ragnar! :)

Ihana postaus taas sulta. Tuo Thaimaan matka tulee olemaan sulle ja mystery guy:llesi varmaan uhohtumaton, ihana elämys. Matkustaminen on mustakin yksi ihanimmista asioista elämässä ja matkustaminen avartaa ja kannattaa aina - matkustaminen on mahtavaa ja jokainen maa maailmassa on tavalla tai toisella erilainen. Hyvä ajankohta muuten matkustamiseen - Thaimaassa riittää aurinkoa ja lämpöä nyt yli 30 astetta. Ja Thaimaassa on niin paljon nähtävää, hyvää ruokaa, edullinen hintataso, ihana ilmasto, upeita rantoja, ystävällisiä ihmisiä jne. jne. Arvasinkin muuten etukäteen, että lähdet varmaankin Thaimaahan mussusi kanssa :). Tosi kivaa, että sulle kuuluu hyvää! :)
Tosi isot plussat :) sulle ja mussullesi siitä, että matkanne ei ole sponsored by Seiska tai Hymy. Mutta olinkin ihan varma, ettei toi mikään sponsoroitu matka teillä ole, vaan matkustatte tyylillä :) ja pysytte pois ilkeiden roskalehtien sivuilta, jotka kirjoittaa julkkiksista ihan kamalia, ilkeitä juttuja mm. nettisivuillaan, jotka eivät usein edes pidä paikkansa tai pitävät paikkansa vain osittain (nyt näköjään miss Suomesta Viivi Pumpasesta kirjoitetaan lehdissä tosi ilkeään tyyliin.):( Rentoutukaa kunnolla lomallanne, nauttikaa Thaimaasta ja toisistanne! :) Odotan innolla sitten postaustasi ja paljon valokuvia Thaimaan matkastanne, kun palaatte sieltä tänne Suomeen. Olisi mukava, jos kertoisit sitten, millainen hintataso Thaimaassa on juuri nyt? Ja onko matkanne omatoimimatka? Muakin kiinnostaisi kyllä lähteä Thaimaahan lomailemaan oman rakkaani kanssa :). Ja tosi hyvä, että sinä ja mussusi pysytte poissa juorulehtien sivuilta. Olen iloinen puolestasi, että olet löytänyt itsellesi komean ja olen varma, että mukavankin seurustelukumppanin, rakkaan, josta kannattaa pitää kiinni :)! Mutta, anyway, toivotan sulle ja sun mussullesi todella ihanaa, unohtumatonta ja rentouttavaa Thaimaan matkaa!!! :) :) :)

Anonymous said...

bangkok on helvetti. mutta kai perus idioottituristi siellä viihtyy. ei kannata jumahtaa Krabille!

Anonymous said...

vähänkö varmaan siistiä lähtee tonne ! pitäkää hauska loma ja onnea viel sulle ja mysteryguylle :) <3

Anonymous said...

ite oon käyny tuolla phi phi don islandilla ja patong beachilla ja karonissa. jos oot phi phille menossa niin kannattaa käydä sillä vene retkellä, kun siellä mennään sinne saarelle missä se elokuva Beach on kuvattu, vesi on ihaaan fuckingg ihanaa ja valkosempaa hiekkaa en oo ikinä enen nähny.

tuesday said...

ihanan näköstä, hyvää matkaa teille kummallekkin ! <3

Anonymous said...

Olen varmaan liian realistinen ihminen, kun ensimmäinen ajatus oli, että millähän rahoilla tuo on kustannettu. No, siitähän Ragnar ei ole tilivelvollinen lukijoille, mutta tietäen Thaimaan matkojen hinnat, niin ihan tavallisille säännöllisesti työssäkäyvillekään ne reissut eivät tule ihan halvoiksi. Että ei se Seiska tai Hymy silloin ole niin huono vaihtoehto, jos itsellä ei suoranaisesti tunnu olevan varaa leveään elämään ja sellaista kuitenkin haluaa viettää...

Anonymous said...

Heippa!

Tulipa vaan mieleeni, että voisit, jos haluat vaikka ennen matkaasi tehdä tänne jonkinlaisen hauskan postauksen matkatavaroiden yms. pakkaamisesta/matkavalmisteluista. Jäivätkö matkavalmistelut ja pakkaamiset viime tippaan vai teitkö ne hyvissä ajoin? Entä lähteekö mukaasi todella täyteen ahdettu matkalaukku vai sisällöltään mahdollisimman kevyt versio laukusta? Tiedän nimittäin, että ainakin aika monen tytön/naisen tulee pakattua mukaan matkalaukkuun tavaraa hieman liikaa :D (lähinnä vaatteita) ja pojat/miehet miettivät tarkemmin, mitä todella kannattaa ottaa mukaan matkalle. Itse nimittäin kuulun niihin tyyppeihin, joilla on usein paha tapa ottaa hieman liikaa lähinnä vaatteita ja kenkiä mukaan matkalle ja siitä minulle sitten aina kuittaillaan :D - onneksi ihan hyvällä kuitenkin.

Anonymous said...

onks mert sun mysteryguy ?? :D taitaa olla

Anonymous said...

Toi rasismi läppä hei ihan oikeest ollut hauska...

Isabella said...

Check out the black moon party, it's Evil.

http://blackmoonparty-kohphangan.com/

saara said...

Mihin tarviit lomaa ku vaa loikoilet ja tsillaat joka päivä. Aika hassuu luettavaa opiskelevalle työssäkäyjälle. HAHAH