1/13/2010

THIS MEANS WAR!

Niille jotka eivät tästä viellä ole kuulleet niin LET ME FILL IN THE DETAILS! Elikkä meidän kaikkien rakastettu 7 päivää lehti on siis löytänyt minusta feikin escort käyttäjän netistä ja sittemmin minulta kysymyttä mennyt kirjoittamaan tästä nettisivuilleen artikkelin, jossa kerrotaan että myyn seksiä ja muita palveluita maksua vastaan. Siis mitä hittoa Seiskaa ja tota fucking Panu Hörkkö-toimittajaa vaivaa, joka tekee musta aina noi kaikki paskat jutut tonne Seiskan nettiin, taitaa olla kateellinen jostain kun ite joutuu istuu toimistossa kaiket päivät tai sitten sillä on homoja vastaan jokin kauna..., GET A LIFE! Tai onkohan Seiska katkera siitä että en suostunut heidän kanssa yhteistyöhön, eli ne halus että alkaisin kirjoittaa niille tätä mun blogia mutta en suostunut moiseen koska Seiska on journalismin pohjanoteeraus ja mua hävettäis tehdä niille duunia. Onko nykyään nää rutiinit vähän muuttunu, ennen ainakin lehdet soitti ja kysy juttujen päähenkilöltä kommenttia asiaan tai että pitääkö koko juttu edes paikkaansa, näköjään on tavat vähän muuttuneet kun julkaistaan aivan päättömä juttu kysymyttä edes juttua koskevalta henkilöltä mitään asiasta. On tainnut kyseisellä toimittajalla jääny aivot narikkaan kun kirjoittaa tollaisen jutun tajuamatta että nykymaailman internetissä voi vaikka kuinka helposti tehdä tälläisen vale profiilin. Ensinäki musta on vaikka missä tämmösiä feikki profiileja, on ollut aina, olen näyttävä poika ja siitä syystä monet kateelliset ihmiset tekevät näitä profiileja. Enkä ole edes pahastunut itse näistä feikki profiilien teosta ennen, kun ei niitä saa muutenkaan koskaan lopullisesti pois, niitä tulee aina lisää...itseasiassa se on jopa vähän imartelevaa kun joku haluaa esittää minua, vaikka oudolta se voikin kuullostaa. Mutta jos jostain feikkiprofiilista tehdään tälläinen mediakohu, jossa annetaan ymmärtää profiilin olevan aidosti varmana minun, niin siinä vaiheessa se kyllä haittaa mua, ja paljon! Seiska saa maksaa, Seiska joutuu kohtaamaan seuraukset, nyt mulle riitti, nyt alan iskee takas samalla tasolla, NO MORE MISTER NICE GUY!

Kävin tänään tekemessä rikosilmoituksen Seiskan toiminnasta, törkeästä kunnianloukkauksesta, ja vaadin korvauksia. Olen valmis menemään asian kanssa jopa oikeuteen asti, menen niin pitkälle kuin tarvii, koska nyt saa riittää tää paska sieltä suunnasta. Minulla on myös oma asianajaja valmiina, eli olen valmiina taistoon. Luulette että kun olen tehnyt aikasemmin elämässäni kaikenmaailman tyhmyyksiä niin tämmönen juttu on helppo lytätä vain kaiken päälle. Ai ai, väärässä olitte. Tein myös aiheesta pari haastattelua muutamaan eri tahoon ja näiden julkaistuaan artikkelit jossa kerrotaan minun tehneen rikosilmoituksen, sen jälkeen Seiska poisti juttunsa, mutta Seiska YOU CAN RUN BUT YOU CAN'T HIDE, kaikki todisteet ovat tallella ja poliisin käsissä, sori, liian myöhäistä vetääntyä nyt enään...Taidan kuullostaa joltain mielipuolelta :D Oon mä silti viellä se mukava vanha Ragnar, mä vaan nautin tästä niin paljon, saan vihdoin kostettua Seiskalle kaikki vanhatkin kaunat tämän jutun kautta, välillä pitää vaan jättää nössöily pois ja maksaa potut pottuina, jossain menee raja! JAUH!

---

Mutta nyt palataan tähän normisettiin, mun normaali elämään! Jätetään kaikki draama hetkeksi sivuun ja nautitaan shoppailusta ja muodista :) Kävin siis tänään myös Itäkeskuksessa riehumassa ja näkemässä ystäviäni. Ne on vähän ujoi eikä aina tykkää kun niit kuvataan...heh

Käytiin useassa vaatekaupassa kiertelee ja kattelee noit alennus myyntejä, jotka on siis aika monessa kaupassa tähän aikaan vuodesta... H&M oli sit ainoo paikka josta lähti myös jotain mukaankin. Oon tosi huono ostaa alennus myynneistä mitään... niin paljon ihmisiä ja paljon kaikkea häslinkiä, siitä tulee kauhee stressi!

Kokeilen aika paljon kaikkea, mutta nää kaks paitaa pääty sit mun TOP2:seen
-->

Hmm hmm... No pitkän mietinnän jälkeen päätin ostaa molemmat, mutta sitten peräännyinkin, ja ostin vain ton alemman harmaan paidan. Ajattelin että nukun yön yli ja jos viellä tuntuu siltä että haluan myös ton toisen niin käyn huomena shoppaa sen! Mitä mieltä te olette, pitäiskö ostaa vielä toi villapaita, se on kuitenki aika halpa, mutta talvi on pian kyllä ohi ja ehkä pitäis keskittyy ostaa jo kevät/kesä vaatteita, vai? :P

Siinä vielä kyseinen ostamani paita, uuden Turusta ostamani korun koristamana. LUVV!
Heibä hei! Ja huomena taas salille ja viikonloppuna V.I.P- vieraana Jenny Woon avajaisissa! AAHH!LOOK 13.01 "HIKING THRU SIBERIA"


- Fur Hoodie /H&M

- Knitted Hood Balaclava /ASOS.COM

- Black Jacket /DIESEL

- Fingerless Gloves /H&M

- Knitted Cardigan /J&C

- Blue Jeans /DIESEL

- Brown Boots /SELECTEDRihanna feat. Jeezy - Hard (Jody Den Broeder Remix)


47 comments:

Anonymous said...

MISTER NICE GUY :D Sullahan on oikein draivi päällä! :D Hyvä, hyvä, huumori pelaa tässäkin tilanteessa! Tsemppiä! Vie oikeesti juttu oikeuteen saakka. Ihan periaatteessa.

Anonymous said...

seiska on maailman turhin lehti ikinä !! hyvä vaan ku teet noin :) btw toi villapaita on kyl tosi pirtee ja kiva et jos hinta on hyvä nii kyl mä ostaisin ! :) tuo vähän valoisuutta tähän kylmään talveen xD xoxo

BIG-R said...

GO RAGNAR! Siis toi Seiska-juttuhan on ihan sika törkeetä :o ja erittäin epäkypsää - siis niiltä. Teit ihan oikein tehdessäs sen rikosilmotuksen :)

Anonymous said...

Tässä tilanteesi sopiva kappale:

http://www.youtube.com/watch?v=1lkYjo7qFVc

Anonymous said...

Tsemppiä taisteluun!! Mä niin toivon, että voitat. Tuo Seiskan touhu menee jo aivan käsittämättömäks. Ne lupas yhdelle tutulle perheelle, jolla on kuolemansairas lapsi, matkan. Lapsi odottaa jännityksellä edelleen toimittajan lupaamaa matkaa, mutta ei kuulu mitään...Laitathan viestiä tänne miten asian kanssa kävi:) Blogisi on erittäin mielenkiintoinen muutenkin:)

Anonymous said...

Jaiks! Näin sut tänään ku olit tulossa tuolta poliisin luota ja hyppäsit ratikkaan:) Jäin vaan monttu auki tuijottamaan:D Eka "julkkis" ja/tai muotibloggari kenet oon nähny livenä:DD

xox katri said...

Ihan törkeetä toi Seiskan toiminta! Mutta no, onko tosiaan yllätys kun miettii näitä lehden muita saavutuksia... not.
Mut hei olisitko millään niin kiva et paljastaisit miten tollasseen pelkän youtuben playerin saa addattua?
Oon miettinyt sitä pääni puhki.
Kiitsapiitsa!

Anonymous said...

en oo koskaan lukenu kokonaan - ja vihaanki koko seiskaa, aivan turhanpäivänen paskalehti. huoh oikeesti! oon NIIN sun puolella tossa oikeusjutussa, onnea! <3

Anonymous said...

Ehdottomasti ostamisen arvoinen toi villapaita! Miellyttää ainakin omaa silmää ehkä jopa enemmän kun tuo harmaa. :)

Anonymous said...

Moi Ragnar!

Hyvä, että teit Seiskan sinua herjaavasta jutusta rikosilmoituksen. Tuo juttu sinusta oli kyllä todella törkeä ja siitä näki heti, ettei se ole todenperäinen. Olen itse monta vuotta sanonut, että Seiska on journalismin pohjanoteeraus ja hävettäisi tehdä niille duunia (eli olla vaikkapa toimittaja Seiska-lehdessä, mietipä olisiko niinku nolo duuni), joten veit sanat suustani, koska olet kirjoittanut ihan samalla tavalla kuin mitä ajattelen ja olen Seiskasta kommentoinutkin monesti läheisten ja kavereiden kanssa keskusteluissa. Jokainen fiksu nuori tai aikuinen ihminen ymmärtää, että Seiskan juttuihin pitää suhtautua krittisesti. Olen myöskin huomannut, että Seiskan toimittaja Hörkkö kirjoittaa sinusta todella ilkeästi. Minusta Seiskassa tulisi ymmärtää, että olet vielä nuori ja sinun niskaasi on sairasta kaataa kaikkea kakkaa. Ei se, että olet tosi-TV-julkkis ja malli ja vielä erittäin hyvännäköinen ja mukava sellainen, oikeuta kirjoittelemaan lehteen mitä sattuu.
Ostamasi harmaa T-paita on tyylikäs :-). Mutta, koska tuon villapaidan saisit yhdeksällä eurolla, niin musta sun kannattaa ostaa se. Sulle sopii tosi hyvin turkoosi väri :-), koska sulla on siniset silmät, vaaleat hiukset ja lämmin ihonväri. Turkoosi on muuten munkin lempiväri ja mulla on esim. useita kymmeniä turkooseja T-paitoja ja pari turkoosia neulettakin. Kiitos kivasta, elämänmyönteisestä blogistasi :-)! Ps. Ainut, mitä mietin, on, että kannattaisiko tuo chatti poistaa tästä blogistasi, koska sinne tulee noita ilkeitä törkyviestejä? Jos ihmisillä on niin paljon agressioita ja negatiivista energiaa, hankkikoot ensin vaikka nyrkkeilysäkin ja sitten elämän - eli sinun ei todellakaan tarvitse olla ilkeiden ja asiattomien kommenttien kohteena.

Anonymous said...

Ihanan positiivinen asenne "talvi on pian kyllä ohi"! :) Itse oon vaan marissu siitä, kuinka kesään tuntuu olevan ikuisuus.

Anonymous said...

Kukaan muu julkkis ei oo uskaltanukaan nousta Seiskaa vastaan! Järkyttävää, miten kaikki oikein pelkää Seiskaa ja nuoleskelee sitä, etteivät vaan kokisi sun kohtaloasi.
Oot rohkea! Onnea matkaan! Seiska voi olla kyllä aika kova vastustaja...

Wilma-Jan said...

tuo voitto kotiin, jos oikeuteen asti mennään ;) go ragnar ! toi neule on kiva, ihan hyvin voit käydä ostamas senkin =)

Follow you dreams said...

Hyvä et teit rikosilmoituksen
ja pää pystyyn siellä vaan;)

Toi neule puukee sua joten osta
ei ole hinnallakaan pilattu:).

Jamelia

Anonymous said...

Ootsä racsu enää cheryllin kaa väleis???????? please vastaa.

Iida<3 said...

HYVÄ RAGNAR !!111 seiska on nii paska lehti että huh huh 8DDDDDDD hienoo :) <33

Essy_ Ja Jenna said...

Anonymous said...

Kukaan muu julkkis ei oo uskaltanukaan nousta Seiskaa vastaan! Järkyttävää, miten kaikki oikein pelkää Seiskaa ja nuoleskelee sitä, etteivät vaan kokisi sun kohtaloasi.
Oot rohkea! Onnea matkaan! Seiska voi olla kyllä aika kova vastustaja...
<-- toi on totta, :) mutta kyllä me kaikki tuetaa sua jos oikeutee sati menee :) pusuja

Anonymous said...

Ihmettelinki tekstiäs lukiessa, että on se kumma jos et aijo tehdä rikosilmoitusta ja sitten luin vähän matkaan ja olit tehny! Hyvä Ragnar! Saatpahan hyvät shoppailurahat oikeudessa seiskalta, osaavat jättää sun asiat rauhaan! Ja vieläpä tollasten perättömien juttujen kirjottamisen.
Hyvä hyvä, tsemppiä! :)

Heidi said...

Tsau hani <3

What the fuck, sanon minä vaan tota seiskan touhua... ei muuta kun tsemppiä taisteluun!!!!

Olet persoona, ihana sellainen, ja totta vie sinulle ollaan kateellisia...mutta olehan sinä vain rennosti mahtava itsesi ja toisaalta kun itse tietää mitä on tehnyt ja on sinut niiden kanssa niin tollasille voi vaan...

Hugs
Heidi

Anonymous said...

Milläs mallitoimiston listalla olet kun mainostat olevasi kovasti olevasi malli?.Nopeasti tarkastamalla listat ei sinua kyllä löydy mistää..

Anonymous said...

HEI NII SE SEISKA JUTTU !! :( iha tyhmää tommonen, oisin itekki tehny rikosilmotuksen HYVÄ RAKSU ! seiskassa on puolet pelkkää PASKA PUHETTA! mutta toi että sä muka myyt ittees nii joohh meni jo vähä liian pitkälle !

Hentex said...

Moi raxu! <33 iha oikee ku sanoit asiat suoraa 7päivää lehelle. se on niin juorulehti ku vaa voi olla! :O :( ei susta saa kirjoittaa mitää tollasii olemattomii juttui! :)

TOI villapaita on tosi Nam. :P kannattaa ihmeessä ostaa sen. muutenkin H&M on tosi ihQ vaatekauppa! ILIKEIT!

Anonymous said...

Hyvä poika et teit rikosilmotuksen!! seiska on perseestä, hyvä et nousit sitä vastaan ja tsemppiä:)

ja OSTA TUO VILLAPAITA! ihan sairaan makee sun päällä kuten tuo harmaa teepparikin!

ellaaaaaaa said...

törkeetä tomintaa seiskalta. :o hoida homma loppuun asti.

ps. osta se villapaita. pukee sua (=

Anonymous said...

älä ota villapaitaa :D mut toi teepaita näyttää kivalta sun päälläs

alurae said...

Heippa! Helvetin hyvä et nousit seiskaa vastaan! se lehti on niiin roskaa että huhhuh.

Anonymous said...

Goooood boy, tää on ihan oikein niille ! ''Seiska on journalismin pohjanoteeraus'', siis ihan niin totta !! Joku julkkis sano jossain, etku seiska oli taas kirjottanu jotain paskaa hänestä, ettei hän viitsi viedä juttua oikeuteen tms, koska seiska kostaa. Mutta varmaan 1 kaikkein ärsyttävimmistä asioista mikä saa mut raivostumaan sikana, on että ihmistä kohdellaan väärin, esim. levitetään paskaa, ollaan epäoikeudenmukaisia tai epätasa-arvoisia, se on joku sellanen asia mistä mä suutun ja raivostun niiiiiiiiiin paljon ja vaadin oikeutta ! Mä en vaan kestä sitä, itekki olisin tehny noin ja tosiaankin ymmärrän mitä tunnet, mä tuntisin ihan samanlailla !!! :DD Mä en ymmärrä ihmisiä, jotka ei valita jos niitä on kohdeltu väärin, vaan tyytyy vaan siihen ja on hiljaa. NO NO NO, ei niin, vaan vaatikaa oikeutta !!!!

mä en voi ymmärtää ihmisiä, jotka tätä seiskaa tilaa (tai muita JUORUlehtiä!), eikö niillä mitään liiku päässä tai oo elämää tms, ihan sama mut se on väärin ostaa niitä, nehän on oikeestikin täynnä oikeeta ROSKAA, ihan itse keksittyjä. Okei, myönnetään on tietenkin joskus ihan kiva lukea juoruja, tai siis kuulla julkkiksista ja kattoo mitä Lady Gagalla oli MTVAssa päällä, mut nekin luen kyllä ihan luotettavista lähteistä, enkä mä niitä kaivamalla eti, vaan jos hyppää silmille niin katon, mut en ikinä vieraile missään seiskan sivuilla esim. Tietenki jokainen lehti voi joskus mokaa, mutta seiskan toimitus kuuluisi ennemminkin johonkin fantasiakerhoon. Sen takiahan se onki viel pystyssä, et ne kirjottaa sellasii juttui, mitkä ei oo totta, mut kiinostais ihmisiä jos olis. Joten shame on you, joka ostat seiskan tai tuet jotenkin sen toimintaa ! :(((((((((((((

Anonymous said...

Jos suoraan saan sanoa niin seiska on jostain syvältä perseestä, niiden otsikot ja jutut ovat niin kaukaa haettuja että huhhuh! Ihmiset ovat niin säälittäviä kun yrittävät saada lisää lukijoita ja omia lompakoita kahisemaan älyttömien ja keksittyjen juttujen takia. Tollasilta törkeiltä toimittajilta pitäisi vääntää rillit solmuun (jos sellaset vaan löytyy). Kerran lukiessani Seiskaa mietin, että miten joku voi lukea tällaista paskaa ja vieläpä uskoa sitä? AINUT hyvä puoli siinä on se laaja TV-katsaus, muuta positiivistä siitä en tule ikinä löytymään. Voi nolous mikä tyylitön lehti - ihan kokonaisuudessaankin. Toivottavasti voitat jutun ja tämä herra Panu paskapää voi mennä sepittelemään perättömiä juttujansa vaikkapa kuuhun!

Että terveisiä Panulle jos näkee tämän; oot ääliö.

Lottas Blogi said...

Hei ragnar! Sun pitää auttaa minua! Olen menossa tammikuun lopulla stadissa juhlallisiin Coktail"Bileisiin". En yhtään tiedä mitä pistäisin päälleni. Olen tämmöinen hieman alle 170 centtinen ja 34-36 koon tyttö. Itseäni inspiroi suuresti menneet vuosikymmenet. Mm. 50-luku. Millainen hame sopisi tai mitä yhdistelmiä kannattaisi käyttää? :) Sopisivatkohan pillit? Olisi suloista jos vastaisit. Olethan asiantuntija :))

Lottas Blogi said...

Ps. Suomessa on perusoikeudet ja kunnia kuuluu siihen. Tuo on loukkaavaa ja voit saada todella ison korvauksen ja toivottavasti niin.

Anonymous said...

Oikein, että juttua tutkitaan TÖRKEÄNÄ kunnianloukkauksena eikä pelkkänä kunnianloukkauksena. Uskoisin, että teko on vielä ihan tahallaan tehty. Toimittaja on taatusti arvannut sen profiilin feikiksi, mutta tehnyt jutun silti.

Anonymous said...

Moikka Raksu!

Seiska-lehden jutuille naureskellaan ihan yleisesti ja esim. yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa Seiska on iso, surkuhupaisa vitsi. Olisi muuten hauska tietää, että milläköhän koulutuksella noi Seiskan "toimittajat" väsäävät noita juttuja - vaikuttaa siltä, ettei heillä ole toimittajan koulutusta taustallaan. Itsekin tein yliopiston päättötyöni (graduni) medioista. Ja totisinta totta on, että medioissa olevat jutut ovat joskus totta, joskus puolitotuuksia ja joskus ihan virheellistä tietoa. Seiska on todellakin journalismin pohjanoteeraus ja Seiskan "toimittajat" kirjoittavat julkkiksista törkyjuttuja jatkuvasti. Minusta toi Panu Hörkkö mokasi itsensä nyt ihan täysin ja ei ole enää uskottava toimittaja. Toimittajien pitäisi tietää, että netti on täynnä julkkiksista kaikenlaista soopaa ja jopa feikkiprofiileja. Seiska on näköjään ottanut hampaisiin viime aikoina erityisesti komeita, nuoria suomalaisia miesjulkkiksia, ja sinä olet yksi heistä. Ennen joulua Suomen komeimmasta ja sympaattisimmasta elokuvanäyttelijästä Mikko Leppilammesta (Mikko on naimisissa) oli juttu Seiskassa, että Leppilampi oli viettänyt kiihkeän illan erään suomalaisnäyttelijättären kanssa helsinkiläisessä ravintolassa (tämä juttu oli Seiskan nettiversiossa, mutta näytti se komeilevan Seiskan kannessakin, kun seison kauppajonossa Stockmannilla.) Ja ylläri, ylläri, tuo juttu Leppilammesta osoittautui täysin vääräksi, koska Mikko Leppilampi oli tuolloin toisella puolella maailmaa eli USA:ssa. No, kyllä Seiska sitten vähin äänin poisti tuon jutun nettisivuiltaan. Että näin uskottavia ovat Seiskan jutut. Tsekkasin nopeasti BB-Lotan blogijutun ja minusta hänen juttunsa sinusta on todella tyhmä ja lapsellinen - aika noloa Lotalta, ei oikea kaveri tee tuollaista - vielä on Lotta-tytöllä paljon opittavaa mediamaailmasta, jos hän sokeasti luottaa Seiskan juttuihin. Mutta pidä Ragnar lippu korkealla - pää pilvissä, mutta jalat maassa. Olet todellakin näyttävä ja mukava & huumorintajuinen tyyppi ja sinun tyylitajusi on erinomainen. Toivottavasti Seiska-lehti saisi oikein kunnolla nokilleen. Minusta koko lehti voitaisiin lopettaa Suomessa, koska siinä vain kiusataan julkkiksia ja pidetään lukijoita ihan tyhminä. Mukavaa viikonloppua sinulle Murusi kanssa! :-)

Minna said...

Latoinpa minäkin sille Vitun Hörkölle vähän sähköpostia, eikä oo muuten eka kerta.

Mutta good for you honey kun teit sen rikosilmotuksen. Olet ihana <3

Anonymous said...

Jes, oikeaa toimintaa Ragnar! Ei tarvi todellakaan ottaa mitään paskaa niskaan joltain tuurilla lehteen töihin päässeeltä toimittajalta. Jumalauta, alko niin keittämään sun puolesta päässä! Mutta eiköhän seiska saa nyt kunnon opetuksen.

Anonymous said...

GO RAGNAR niin sitä pitää ! seiska on jotain aivan käsittämätöntä

Anonymous said...

oot tosi hyvännäkönen poika ja hyvä että nostit kunnon jutun tosta seiska-hommasta! mutta siis mua kyllä vähän risoo tommonen leija-meininki mikä susta huokuu, "jeejee meikä on vittu VIP" jne.. pikkusen nöyryyttä peliin ja tuut oikeesti pääsee vielä pitkälle. no bad feelings siis!

terkuin tyär!

Anonymous said...

Hei Ragnar!! Miten saat musiikkia sun merkintöihin?!
Ja onnea jos saat tehtyä jotain hyvin merkillistä ja isoa juttua seiskan suhteen.
Ite tykkään kans tosta villapaidasta, et jos sit haluut ostaa sen ni ainakin se sopii sulle!

Anonymous said...

Morjens Ragnar!

Googlasin vähän tietoa tosta Seiskan juorutoimittaja Panu Hörköstä ja aivan, kuten arvelinkin, ei hänellä ole toimittajakoulutusta, vaan takanaan merkonomi- ja artesaaniopintoja (tosin ei mainittu, että hän olisi valmistunut merkonomiksi tai artesaaniksikaan.) Yhdessä jutussa kirjoitettiin, että Hörkkö on julkkisten joviaali ystävä. Koska joviaali-sana tarkoittaa leppoisaa ja hyväntuulista, niin mitenköhän toi sana sopii tohon Hörkköön, kun hän työkseen kiusaa ja v...tuilee Seiskan jutuillaan julkkiksille päin naamaa ja puukottaa heitä selkään? Ja hyi olkoon, miten ilkeästi hän on sinusta kirjoittanut jutuissaan! :-( Hörköstä alkaa tulla ikävä kyllä mieleen Mika Lahtonen, joka on yksi inhotuimmista toimittajista, ja joka aikanaan oli paparazzi ja kärkkyi julkkiksia puskissa talojen pihoilla ja sai turpiinsa. Lahtonen on nykyään töissä rikoslehti Alibissa ja oli muuten saanut netin mukaaan joltakin vangilta kunnolla turpaansa, kun oli mennyt haastattelemaan häntä vankilaan - oh no ja heh! Toi Seiska on muuten nolo lehti, eikä kukaan niistä opiskelukavereistani, jotka opiskelivat yliopistossa toimittajiksi, ole Seiskassa töissä, eikä myöskään läheinen sukulaiseni, joka on valmistunut yliopistosta toimittajaksi (kaikki he työskentelevät ns. laatumedioissa). Panu Hörkkö on netin mukaan 35- tai 36-vuotias ja en ymmärrä, että kukaan tuonikäinen henkilö viitsii työkseen väsätä jossain hälyisessä toimistossa ilkeitä, siis nimenomaan ILKEITÄ juoruja julkkiksista - no se on hänen valintansa ja jokainen taaplatkoon tyylillään. Hyvä, että teit tuosta törkeästä jutusta rikosilmoituksen! En myöskään ymmärrä sitä, miksi jotkut ovat Seiska-lehden tilaajia tai ostavat ko. lehden irtonumeroita. Eli kuka viitsii maksaa moisesta lehdestä? Meille tuli kotiin viime syksynä neljä Seiskaa, joita emme olleet tilanneet, vaan ne olivat joitakin Seiskan ilmaisia mainoslehtiä ja sitten tuli kysely, jossa olisi pitänyt antaa palautetta ja arvosanoja lehdelle. Jätin palautteen antamatta, koska olen sanaton tuon lehden edessä, enkä voi antaa sille edes alinta mahdollista arvosanaa. Katsoin noita lehtiä ja Seiskan ulkoasulle ei voi muuta kuin nauraa: lehti on minusta kuin kirjava tilkkutäkki tai räikeä räsymatto ja paperi, jolle lehti on painettu, on jotenkin nihkeä, ohut, helposti rypistyvä ja kun lehteä lukee, irtoo sivuilta värit käsiin ja ne joutuu pesemään saippualla pois... :-D
Seiska on minusta ulkoasultaan ja sisällöltään vähän kuin rasvainen ja rustoinen lenkkimakkara ja kalja (yök! ja en syö makkaraa koskaan, saati juo kaljaa), kun taas tyylikkäät aikakauslehdet ovat kauniita ulkoasultaan ja sisältävät hyviä juttuja ja niitä voi verrata vaikkapa hyviin lohi- ja kanaruokiin ja tasokkaaseen valkoviiniin ;-).
Hyvä, ettet mennyt blogistiksi Seiska-lehteen, koska lehti on mielestäni tyylitön ja et sinä Raksu sinne sopisikaan töihin, koska sinulla on erittäin hyvä tyylitaju. Pysy muutenkin tosta Seiska-lehdestä niin kaukana kuin vain pystyt. Me, jotka luemme blogiasi säännöllisesti ja olemme kiinnostuneita kuulumisistasi ja muodista & trendeistä, luemme ne täältä blogistasi, emmekä jostakin &/%#*:n! Seiskasta. Olet oikeastikin näyttävä nuori mies ja todellakin mallinnäköinen (malli toki oletkin ja olen nähnyt sinut muutaman kerran eri kaupoissa). BB-Lotta arvosteli sinua höpsössä blogijutussaan, että olet itsetietoisen oloinen, mutta minusta se on vaan hyvä, että ihminen on sopivalla tavalla itsevarma, eihän täällä maailmassa muuten pärjäisi.:-) Tsemppiä sinulle ja tulet pääsemään vielä pitkälle elämässäsi :-), kunhan kierrät varsinkin Seiska-lehden mahdollisimman kaukaa ja pidät pään pilvissä, mutta jalat tukevasti maassa! Seuraaviin bloggailemisiin T: blogisi lukija
Ps. Sunnuntaina valitaan uusi Miss Suomi ja eikä ole vaikea arvata, että seuraavina viikkoina ja kuukausina Seiska-lehti tulee kirjoittamaan Miss Suomesta ja perintöprinsessoista kaikenmaailman juoruja - syvä huokaus jo etukäteen ja voi ei! :-/

n said...

go raxu go, ihan oikein teit. <3

esc said...

en lukenu seiskan juttua, mutta netissä on ihan oikeesti escort profiili ragnarin nimellä... jotenka jos se ei ole ragnarin oikea profiili niin sitä rikosilmoitusta kannattaisi tehdä profiilin tekijästä eikä seiskasta... ja sitä profiilia sais poistetuks ilmoittamalla ylläpitäjälle, mutta se on edelleen sielä

Anonymous said...

Onhan toi juttu nyt aika törkeä, jos kerta siinä ei mitään perää ole, mutta pelkäänpä pahoin, että seiska vetää tässä pidemmän korren. Itse olet julkisuuteen hakeutunut/halunnut ja pistänyt itsesi alttiiksi tähän julkkishyörinöihin. Tollasia juttuja tulee ja menee. Joistakin julkisuudenhenkilöistä on kuulunut joskus varmasti perättömempiä ja rutkasti pahempia juoruja. Kinkkinen juttu, saa nähdä miten käy.. Ja onko se feikattu profiili seiskan vika vai profiilin tekijän? Seiskahan vain julkaisee sellasia juttuja mitä kuulee ja näkee internetissä ja muualla. Eikös vika ole siinä kuka teki laittoman profliin sinusta?

MERICAE said...

Hyvä että teit ton rikosilmotuksen, mä olin sitä mieltä jo heti ku luin tosta jutusta! Ihan törkeetä, seiska on niin täyttä sontaa ja surkea lehti, tosi hyvä että oot rohkee ja uskalsit tehä tolleen:) ja ihana toi paita ja toi koru tossa kans:-) ihan paras blogi!

Anonymous said...

Just eilen Ajankohtaisen kakkosen toimitta tuomittiin törkeästä kunnian loukkauksesta kun oli puhunut julkisuuden henkilöstä vihjailevaan sävyyn. Joutuu maksamaan 7000 euroa aiheuttamastaan kärsimyksestä uhrille.
Median edustajat eivät saa levittää huhuja tarkistamatta juorun todenperäisyyttä. Tuomion saamiseen tosin menee aikaa. Tuossakin tapauksessa meni yli vuosi.
Rikoksen ovat tehneet tässä sekä Seiska että tietysti se joku, joka tuon feikkiprofiilin on tehnyt.

Anonymous said...

Hei!

Joo, kyllä käsittääkseni tuosta feikkiprofiilista on vastuussa nimenomaan tuon profiilin tekijä/tekijät ja tuollainen on tietysti rikollista toimintaa. Olen lukenut, että esim. Jenkeissä ja Briteissä tuollaisia profiileja on tehty mm. jopa opettajille ja koulujen rehtoreillekin eli ei pelkästään julkkiksille. Jos tekijä/tekijät jää(vät) kiinni, seuraa siitä tietenkin aina rangaistus ja kyse on törkeästä kunnianloukkauksesta. Mutta toisaalta mietityttää, saako Seiskassa todellakin julkaista mitä vaan sontaa ja kakkaa, koska onhan lehtikin vastuussa, jos se tekee lööppijutun nettisivuilleen asiasta, joka on täyttä lemuavaa bullshittiä. Tuollainen kertoo myös jutun tehneestä toimittajasta Panu Hörköstä sen, ettei hän oikein ole ammattitaitoinen toimittaja (HUOM! Hörköllä ei ole toimittajan koulutusta ja hän on toiminut netin mukaan aiemmin mainosmiehenä - tosin Seiska on roska/juorulehti ja siellä voi kai olla töissä kuka vaan). Toimittajien tulisi aina omata lähdekritiikkiä ja olla varma tiedon paikkansa pitävyydestä. Ja luulisi toimittajankin huomanneen, että kyseessä on feikkiprofiili, johon kuvatkin on napattu suoraan netistä. Tosin Hörkkö on kirjoitellut muistakin julkkiksista asiattomia juttuja. Onkohan Seiskan levikki laskenut, kun ainakin sen nettisivuille väsätään mitä oudompia lööppejä, jotka muistuttavat ulkoasultaan lähinnä halpoja, äkkiä kasaan sutaistuja mainoksia? Mutta tietääkseni ympäri maailmaa on niin, että julkkikset joutuvat kaikenmaailman pilojen ja kiusaamisen kohteeksi ja heistä kirjoitetaan bullshittiä. Mutta ei voi muuta sanoa kuin, että Seiska on ala-arvoinen lehti ja Hörkkö on nolo toimittaja, joka tehtailee lehden toimituksessa juttuja/lööppejä, jotka muistuttavat juttujen sijaan...NIIN...mainoksia. Seiska on jo pidemmän aikaa ollut sellaisella tiellä, että lehden jutut aliarvioivat lukijoita pahasti. Ko. lehden nettisivuja lukee varmaankin aika moni ihminen, mutta kuka ostaa ihan oikeesti Seiskan irtonumeroita tai tilaa Seiskaa kotiin - ne "Pihtiputaan mummotko", joilla ei ole omaa elämää ja naapureittenkin touhua pitää kytätä kiikareiden :-D avulla? Mutta anyway Raksu, kierrä Seiska, sen työtarjoukset ja haastattelupyynnöt kaukaa, koska olet hyvä ja tyylikäs tyyppi :-), eikä Seiska sovi sun imagoon! KIRJOITTAKOON SEISKA VAAN TUKIAISISTA, NYKÄSISTÄ JA KURHISISTA YMS. JA JÄTTÄKÖÖN SUT RAUHAAN! Tsemppiä Raksu! :-)

nakkisaurus said...

ite luen seistaa mut en oo oikee kovin hyvää mieltä kaikista sen jutuista ! hyi että keksii jotain paskaa jokakasesta julkkiksesta! !! muummoassa laittaa juttuja joista ei oo ees varmoja .. -.- no huoh ! raxu ei sua kaada tollaset jutut : ) <333

Anonymous said...

Siis oikeesti voi LOL potenssiin tuhat tota Seiskaa, jos ne oikeesti kuvitteli, että sinne joku alkaisi kirjoittamaan muotiblogia. Siis kenenköhän järjenjättiläisen idea se oli? Seiska on minusta ihan kamala JUNTTIlehti :-D, joten miten Seiskan tyyliin (eli siis lue: tyylittömyyteen :-D) voisi edes mitenkään Raksu sopia sinun tällainen tyylikäs ja kiva muotiblogisi? Hyvä Raksu :-), kun kieltäydyit moisesta kunniasta. Ja ton Hörkön jutuista ei voi sanoa muuta kuin, että onpa hänellä hörhöt jutut ja huh, huh + yök! Seiskan jutuille nauravat jo variksetkin ja tippuvat puusta nauraessaan niin paljon. Eiks ton Seiskan voisi jo lopettaa, kun nyt on jo vuosi 2010 ja niin moni lukija on fiksu ja mediakriittinen.
(Minusta Seiska on out of style eli auttamattomasti NIIIN vanhanaikainen lehti.)

Anonymous said...

Tosta Seiskan mauttomasta ja törkeästä jutusta vielä. Huomasin, että joku muukin kommentoi sulle tästä, mutta tosiaankin, sanomalehden mukaan yksi YLE:n toimittaja on syyllistynyt yhden kansanedustajan kunnian loukkaamiseen. Toimittaja syyllistyi käräjäoikeuden mukaan törkeään kunnianloukkaukseen, koska hän väitti valheellisesti Ajankohtaisessa kakkosessa, että eräs kansanedustaja olisi syyllistynyt seksuaaliseen häirintään. Toimittajan maksettavaksi tuli 80 päiväsakkoa ja 7 000 euroa henkisen kärsimyksen aiheuttamisesta eli kalliiksi tuo toimittajalle tuli. Toimittaja ei saa koskaan sokeasti luottaa lähteisiin ja toimittajan velvollisuus on tarkistaa tiedon oikeellisuus. Median pitäisi myös mainita jutussaan, jos tiedon todenperäisyyttä ei ole pystytty tarkistamaan. Törkeästä kunnianloukkaksesta on kyse myös silloin, jos kirjoittaa jonkun olevan tai vihjaa jonkun olevan esim. huora eli myyvän itseään maksua vastaan, hullu tai psykopaatti ja tämä koskee nettikeskustelujakin. Lisäksi ammattitaitoinen toimittaja on AINA, ihan AINA perillä viestintäoikeudesta, jonka opiskeleminen on pakollista, jos opiskelee toimittajaksi. Luulisi, että vaikka Seiska onkin juorulehti ja journalismin pohjanoteraaus, sitovat Seiskaakin samat säännöt kuin muitakin joukkotiedotusvälineitä (sillä onhan Seiskakin joukkotiedotusväline.) Kyllähän toi Seiska törkeästi tolla jutulla yritti mustamaalata sinua. Olet vielä tosi nuori, enkä todellakaan tajua, miten sinua lähes puolet vanhempi juorutoimittaja Hörkkö edes kehtaa ja viitsii kirjoitella sinusta kaikkea shittiä - tosi nolo toi Hörkkö noine ilkeine ja naurettavine juttuineen. Minusta toi Hörkkö on kirjoittanut sinusta noissa Seiskan nettijutuissa ivalliseen ja pilkalliseen sävyyn, mutta nyt taitaa kyllä käydä niin, että kun jotakuta oikein pilkkaa, saattaa pilkka kalahtaa omaan nilkkaan, mikä on ihan oikein pilkallisten juttujen kirjoittajalle. Peukut pystyyn sulle Ragnar :) - oot valoisa, kiva, hauska ja komea nuori mies. Sulla on muuten hauska ja rento tyyli kirjoittaa tätä muotiblogiasi ja teillä pojilla/miehillä on ihana huumorintaju. :) Blogistasi myös me tytöt ja naisetkin saamme vinkkejä pukeutumiseen ja värien yhdistelemiseen ja voimme vinkata niistä poikaystävillemmekin/miehillemmekin - joten kiitokset :) sinulle siitä!