1/21/2010

NAKED EDITORIAL!


PSSST... K-18 WARNING!

Blaah... tänään oli tylsä päivä joten käytin sen "rohkeiden" muotikuvien etsimiseen SEKÄ
tein lemppareistani tälläisen koosteen! PROVOCATIVE OR WHAT??!16 comments:

Anonymous said...

Olisit kyllä voinu jättää esittelemättä noi alapään levityskuvat...

SuPi said...

En voi olla tuijottamatta tuota kokonaan nakuna olevaa miesmallia x)

Anonymous said...

ei vitsi että on ihania kuvia ♥_____♥ tommosia viittis katella vähä enemmänki jos vaa ois mahollisuus!

Anonymous said...

aika makeit kuvii :'D joo mut ite en tykkää kauheena tommosista ns porno kuvista mut noi on kyllä iha hienoja ja mun mielest noille ei sovi sana muotikuvia koska en usko ainakaa et muodis on alastomuus..

Wilma-Jan said...

toi 'nyrkkeilijä' muija on ollu ehkä kk mun boksissa yhteen aikaan :D

Juuli said...

vau, miksen mä oo törmänny tämmösiin?

Anonymous said...

Muotikuvia? Onpas muodikasta olla alasti hevosen kanssa

MERICAE said...

Ohhoh, no johan on :-D iha jänniä muotikuvia mutta empä ite tykkää tollasista... haaranlevitys kuvista, muuten siistejä joo :-D

Anonymous said...

No onpas rohkeita osa juu, mutta tosi hienoja ainakin osa. :) Osa sitten taas mun mielestä vähän mauttomia ja kyseenalaisia ja sellasia oikeesti rumia. ;D Esim mä en oikeen ymmärrä tota hajuvesimainosta missä se on tungettu tonne miehen vakoon. Se vois olla hyväksyttävämpi jos se olis kuvana jotenki hienompi, mutta en nyt oikeen syty.. D:
Ja osaa noista en sanois niinkään muotikuviks, vaan hienoiks taiteellisiks kuviks, taino joo kylhän senki voi tavallaan sanoa muotikuvaks, mut hienoja kuvia ainakin kuitenkin osa. :D

Anonymous said...

mistä sä noita löysit ? makeita meinaan !

Anonymous said...

Täällä kirjottelee sama ano kun ekassa kommentissa. Jäi vaan sanomatta, että osa noista kuvista on jopa ihan taiteellisia tms, mutta sitten parin kuvan kohdalla menee maku koko kollaasista. Muuten tykkään kyllä blogistasi, tyylisi on kiva ja kirjotat kivasti.

Anonymous said...

Moi Raksu!

Osa noista kuvista on tyylikkäitä, jopa taiteellisia ja mustavalkoisuus on musta aina tosi tyylikästä ihan kaikenlaisissa kuvissa. Itse en välttämättä pidä ihan noin paljastavista kuvista ja pidän enemmän esim. vaikkapa "Victoria`s secret -tyylisistä" kuvista tai sitten Sports illustrated -kuvista. Muistaakseni silloin America`s next top modelin 1. tuotantokauden jossakin jaksossa kilpailijoista otettiin tosi tyylikkäitä alastonkuvia johonkin timanttikorumainokseen. Itsekään en tykkää tosta revittelykuvasta ja jouduin jopa katsomaan uudestaan, että öhöm mitä ihmettä tossa mainoksessa tapahtuu :D. Sulla on tosiaan kiva, hauska ja rento tyyli tässä blogissasi ja tykkään siitä, että nimenomaan poika/mies kirjoittaa blogia. Tämä on muuten ainut muotiblogi, jota seuraan säännöllisesti. Olen itse aikonani ollut jonkin verran mukana mallikuvioissa, joten arvasin heti muuten jo tässä blogissa olevasta miesystäväsi ilman päätä olevasta vartalokuvasta (se sixpack-kuva), että hän on mukana mallikuvioissa ja kun söpöstä pusukuvastanne vielä huomaa heti, että hän on ainakin yhtä pitkä kuin sinä, olin jo täysin varma, että komea miesystäväsi on malli hänkin. ;) Tsemppiä!

Anonymous said...

Raksu Raksu, missä kuvien lähteet? Olethan kysynyt luvat käyttää kuvia?

Anonymous said...

Näistä kommenteista sen näkee, miksi suomi ei menesty maailmalla.

Anonymous said...

Kuvat on hyviä. Muotikuvia on monenlaisii; alastomii, puolialastomii, puettuja jne jne.. Kaikki ei välttämättä tajuu sitä, että jokaisen muotikuvan on tarkotus mainostaa jotakin. Mitä erikoisempi kuva sen parempi (yleensä), koska ihmiset kiinnittää niihin huomiota enemmän. Mä digaan kyl kaikista näistä :)

kati. said...

Kiva nähdä kommenteista että(ainakaan vielä) ei ole paria lukuunottamatta ahdasmieliset tulleet noista muotikuvista huutamaan :)

Makunsa kaikilla, ihmiset. Ittelle ehkä osa menee yli mutta suuresta osasta tykkään tosi paljon