1/24/2010

SPRING/SUMMER 2010!


YEII, IT'S GONNA BE SUMMER SOON! WELL ALMOST... BUT THE LEAST WE CAN DO IS TO PREPAERE FOR IT!... SO HERE'S THE UPCOMING SPRING AND SUMMER CLOTHING COLLECTIONS FROM MY TOP FAVOURITE DESIGNERS! S-S-STRIKE A POSE!

Jauh! Eli tässä mun lemppari suunnittelijoiden tulevaa kevät ja kesä mallistoa...Kyllä se kesä sieltä tulee, ei ehkä hetkessä, mutta voidaan jo fiilistellä kesäisillä kledjuilla - ehkäpä se ajatus lämmittäis?? Olen muuten valinnut jokaisesta mallistosta TOP4 parhaimmiston, muutenhan tää postaus olis ihan yli pitkä...Anyway, r u ready? Psst.. Annan muuten keltaisen tähden jokaiselle asulle joka antsaitsee erityismaininnan upeudestaan! - nämä kyseisen maininnan saaneet vaatteet voisin heittää vaikka heti päälle ja vetää niillä cätwalkkia kaupungilla onnessani, lol... AND NOW, ENJOY! :)


Bottega Veneta


Emporio ArmaniGivenchy


Dolce&Gabbana


John Galliano


Yves Saint Laurent


Kenzo


Mihara Yasuhiro


Louis Vuitton


Marc Jacobs


Michael Bastian


Trussardi 1911


Phillip Lim


Robert GellerVersace


Tim Hamilton


Vivienne Westwood


Yigal Azrouel


AHH, aivan upeita, eikö??! Pakko vielä hehkuttaa muutamaa suunnittelijaa mahtavuudestaan - sekä jos näiden seuraavien suunnittelijoiden mallistot omistaisin kokonaisuudeltaan, niin elämäni olisi aivan täydellinen...En muuta kaipaisi elämältäni! Se olis parempaa kuin orgasmi! Eli nää kyseiset suunnittelijat ovat Trussardi 1911, Mihara Yasuhiro ja Robert Geller.

PS. - Mulla on tulossa synttärit helmikuun 25pv ja mä täytän tasavuosia! Niin että jos joku pohtii mitä pitäis ostaa lahjaksi, niin tosta yläpuolelta käy kyllä ihan kaikki - eli ei mitään paineita, kiitos, ehhh O__o


Tegan & Sara feat. Tiësto - Feel It In My Bones11 comments:

Anonymous said...

Upeit on kyl kaikki. Eniten kyl tykkään tost luis vuittonin vasemmanpuoleisimmast, toi takki ♥ Mist muuten katoit noi? :)

-p

Anonymous said...

Jeii, sama synttäripäivä!

Anonymous said...

Ihan btw, tosi kiva näin suomalaisen näkökulmasta, että kirjottelet myös englanniksi. :) Varsinkin kun noi tekstit vielä ymmärtää. :) Tulee nimittäin vaan lisäharjotusta ja lukiolaisellehan se ei koskaan ole pahasta. ;)

Anonymous said...

Kirjotat muuten kivasti, mut toi capslockin raiskaaminen ärsyttää :DDD

Anonymous said...

makeita vaatteita! =)

Anonymous said...

htpp://men.style.com sieltä näkee aina kaikki näytöskuvat ympäri maailman

Anonymous said...

Tyylikkäitä vaatteita, neutraaleja värejä ja hyviä väriyhdistelmiä. Farkkutyyli puree aina keväällä ja kesällä. Keltainen väri sopii hyvin ruskettuneeseen ihoon ja piristää katukuvaakin mukavasti. Musta ja harmaa antavat vaatteille aina kivasti maskuliinisuutta ja sopivat hyvin ison kaupungin katukuvaan (kaupunkityyliin).
Itsekin pidän muuten siitä, että kirjoitat juttujasi myös englanniksi. :) Tätä blogiasi luetaan Live Traffic Feedin mukaan ympäri maailmaa. Ps. Onko sinulla jo kova matkakuume? Itse olen ainakin vähintään noin viikon ennen matkaa ihan täpinöissäni ja fiiliksissä ja ajatuksissani leijailen jo matkakohteessa.

Qtie said...

I want it all, almost.

Anonymous said...

Syntymäpäivänä täytetään aina tasavuosia. Ne pyöreät vuodet on sitten vähän eri juttu. Onnittelut siitä pyöreydestä lienee siis paikallaan :)

Anonymous said...

Hei, tegan and saraa ja tiestoa! Siistiä!

jessefruit said...

Huhhuh, mitä makeita kuteita noi!