1/11/2010

TURKU WEEKEND!

Moro-moi! Käväsinpä tossa viikonloppuna Turun puolella sen Yhden-Erään-Luona-Jonka-Nimeä-En-Mainitse :) Anyway, hauskaa oli! Tuli kierreltyä siellä ja täällä..., syötiin aika monessa eri paikassa kaikkea herkkuja, shoppailtiin ja tapasin Turussa myös ennestään vanhoja tuttuja ja käytiin yhdessä sit kaffella ja leffassa yms.

Lauantaina käytiin eräässä Intialaisessa vähän herkuttelee, oli tosi hyvää ruokaa...mutta! Hassua tossa ruokalistassa oli et jos tilas kanaa niin jokaisessa kanaa sanan edessä oli "luutonta" :D ?? Siis ooks sit jossain etnisissä ravintoloissa "luista kanaa" ? hmm, kovin epäilen...


Käytiin myös kolmen kimppaa kaffella ja leffassa erään mun kaverin Amalian kanssa :)

Eiks se oo söpö?! Awww

Minä ja joku random jätkä :D no ei, kyllä ihan tunsin ton hottiksen, grau! :P

Käytiin siis kattoo se Hierro-elokuva. Aluks meidä piti mennä kattoo jotain muuta en muista enään mitä mutta kuitenkin, siis paikat oli kaikki niin täyttä kun tuol Turussa muutenkin niin pienet salit tuol teatteris...Nii saatiin sit onneks tohon kuitenkin paikat ja ISOLLA ennakkoluulolla odotin kyseistä elokuvaa, kun tiesin että toi leffa on jonkun espanjalaisen tyypin tekemä ja et koko elokuva on espanjaks niin ei oikein voinut tietää mitä oikein odottaa! Mutta yllätyin kovin! Siis positiivisella tavalla! Se oli kyllä tosi mielenkiintoinen ja sellanen hyvä jännä juoni joka pisti jopa aivot työskentelee. Pakko oikeesti antaa JOPA 4-tähteä! Se oli mun mielestä kuitenkin tosi hyvä ja sellane erikoinen, siis joillekki tää voi olla tosi tylsä, mutta ei mulle :)


Sunnuntaina käytiin semmosessa ihme kauppakeskuksessa en muista enää sen nimeä :D (joo-joo mä tiedän mul on tosi huono muisti, mut hei oon koht jo vanhus! eli 20vuotta! Mul on varmaa dementia tai joku sellainen...) Jokatapauksessa! Siellä oli aivan taivaalliset salaatit lohen sekä kanan kera, mmm rakastan lohta! se on aivan orgasmista, ahh!

*MUMS-MUMS-MUMS*


Eipäs siinä sen kummempia, oli mahtava viikonloppu aivan järkyttävästä kylmyydestä huolimatta! Toivottavasti tekin saitte viikonlopun onnistumaan vaikka täällä vallitseeki joku jääkausi nyt...siis en ymmärrä, en muista et suomessa ois ikin ollu näin kylmä, aivan kamalaa :/ Oonkin miettiny jos menis äkkilähdöllä thaimaaseen ens kuussa... no se jää nähtäväksi!

Ainiin tulin muuten Turusta vasta nyt maanantaina takaisin Helsinkiin, kävin heti aamulla NRJ:llä tekee radioon mainoksen mun blogia koskien...kuulette sen sit joskus pian kai :D Sit viellä pieni uutinen että nyt on jo NRJ:n sivuilla siellä etusivulla mun blogiin joku mainos! Käykäähän tsekkaa! Niin ja ton yhden kuvan kaveri näpsäs kun kävin ostaa välipalaa...
RUISTA JA KALSIUMIA! RAUH! Nonni viellä viikonlopun lookit tähän loppuun ja se on sitten tämän pojan aika mennä unten maille! ZzZzZZZzzz


LOOK 09.01.2010


LOOK 10.01.2010


LOOK 11.01.2010Tiesto - Escape Me (Feat. C.C. Sheffield)


20 comments:

BIG-R said...

hmm oiskohan Skanssi ?:D

Jossu said...

olikohan se skanssi misä kävit? :P

Mii said...

ei nyt mitään "äkkilähtöjä" kannata ottaa (siis tyyliin pakettimatkoja mitä matkatoimistot tarjoaa) vaan seurata vaan lentojen hintoja -> matkamessut on kahen viikon päästä ja niitä tarjouksia on alkanu tuleen jo. Tosin Bangkokiin ei oo tullu viel mitää hyviä :S. Itse ainakin seuraan joka päivä tilannetta. Viime vuonna halvimmat sinne oli alle neljäsataa että ei paha.

Anonymous said...

Ja se sana on orgastista, ei orgasmista. :D

Anonymous said...

vika look, SO COOL ! Voisko mahdollisesti saada lähikuvia tuosta laukusta ja bootseista? :)Tosi siisit!

-P

Olive. Wonder said...

Your looks are so amazing !!
Olive.

nisna said...

Eiks teidän pitäny käydä kuntosalilla joka toinen päivä :o

Follow you dreams said...

Eiks se laulukin oo että: Turku jäätyy
tai jotakin jos siellä paleli:P

Mut ei auta et asuu ulkomailla
lumi löysi tiensä meillekin;).

Kivat noi sun kengät
ja tyyli tosiaan alimmissa
kuvissa
ja hattu kans cool:)

P:S Onko tipaton tammikuu onnistunut
mulla ei haha.

Jamelia

Anonymous said...

Espanjalaiset elokuvat ovat yleensä hyviä! Varsinkin Almodovarin elokuvat. Oletko katsonut niitä? Suosittelen! Tykkäisit varmasti. Ihan mahtavia.

Anonymous said...

Hei Ragnar! :-)

Espanjalaiset elokuvat ovat kyllä hyviä, samoin espanjalaiset jännäritkin. Espanja on maanakin kiva ja tulinen :-). Ainakin esim. Marbella, Malaga ja Puerto Banus ovat nastoja paikkoja. Marbellassa tai Puerto Banuksessa voi muuten hyvin kuka tahansa törmätä vaikkapa Madonnaan tai muuhun ns. isoon julkkikseen, koska heillä on siellä loma-asuntoja. Itse näimme Espanjan lomalla aikoinaan Claudia Schifferin seurueineen syömässä ravintolassa. Niin ja Gibraltarkin on ihan mahtava must see -paikka, jos Aurinkorannikolla käy. Thaimaakin on varmaan kiva maa, ainakin kaikki jotka ovat siellä käyneet, ovat kehuneet mm. paikallista ruokaa, edullista hintatasoa, ystävällisiä ihmisiä, kauniita maisemia, upeita rantoja, ihanan lämmintä ilmastoa jne. Apua! Mulla tuli kamala nälkä, kun katsoin, että olette herkutelleet viikonloppuna kana- ja lohiruuilla... No, anyway, mukavaa, että sulla oli kiva viikonloppu Turussa :-). Joo, ja Suomessa on tosiaan jäätynyt viime viikot ja mereltä tai järveltä tuleva tuuli hyydyttää ihmiset ja kait autotkin. Nyt pitää vain odotella kevättä ja kesää ja aurinkoa! :-)

Anonymous said...

ettei vaan olis mert toi yks dude ;;DDd

Anonymous said...

skanssissa olit ja tota lohta söit kai cafe brahes siin iha pääovien lähellä 8) osuinko oikeaa? t. poika turuuust

Anonymous said...

Hei ooks sie siinä Anna Abreun musiikkivideolla?

Anonymous said...

hahaa mun kaveri näki sut leffas :---D

Mira said...

skanssissa sä oot käynyt ;P

Anonymous said...

onko laura enää nrj muotibloggaajana??

Anonymous said...

taisit skanssissa käydä ! (=
mun kaveri näki sut leffassa :D

Anonymous said...

sul on nyt noi uudet kengät?? :)

Anonymous said...

Hei, jos tykkäät intialaisesta kantsii käydä syömäs Ravintola Maharajassa Mannerheimintiellä! Parasta intialaista ruokaa! Mun lemppari :) Toinen intialainen jota kantsii kokeilla on malmilla, sellanen ku Bombay Star, se kai toimii myös yökerhona, et aukee oisko ollu 18.00 joka pvä...ruoka sielki hyvää:)

Anonymous said...

Aasiassa se tarjoiltava kana ei ole luutonta. ;) Joten siksi varmaan maininta. Saatoit Thaimaassa kanaa mahdollisesti tilatessasi tuon huomata?
Sama toki Intiassa ja muissa maissa siellä suunnalla.
Kannattaa myös muuten käydä maistamassa Nepalilaista. Mm. Everest Skattalla on hyvä!